- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.261
Bu ay da olmazsa kendi haline birakcam cok yorucu yiprandimInsalllah olmazsin canimda hamilesindir ama doktorunu ya dehisdir yada birdahakine kontole git
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay da olmazsa kendi haline birakcam cok yorucu yiprandimInsalllah olmazsin canimda hamilesindir ama doktorunu ya dehisdir yada birdahakine kontole git
Kahvaltını yaptıysan yat canım dinlen iyi olurOyle canim eşlerimizden allah raziolsun ben az kestiricem herhdle canim
Beni de çağırmamıştı doktor aslında hatta ben dedim tekrar geleyim mi diye yok hamile olursan ya da olmazsan gel demişti devlet olduğu için herhaldeKesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zaten
Yaaa alttan baktirmak sakincali herhlde su zamanlarda dimi canimAynen canım bana karından baktı ilk gittiğimde ondan sonra hiç bakılmadı yarın kan vermeye gidince bakarlarsa baktırayım doktorlar günlük değişiyor randevu bile vermiyorlar ya şu virüsten dolayı
Kendim evde kahvalti yapmazdım simdi yedim hergun 1 tanede yumurta yiyorum folik asiti içtim uyucam heran yaaKahvaltını yaptıysan yat canım dinlen iyi olur
Ummadigin zamanda yuzunuz guler insallah canimBu ay da olmazsa kendi haline birakcam cok yorucu yiprandim
Artık düzenli yap kahvaltını canım bebekler için lazımKendim evde kahvalti yapmazdım simdi yedim hergun 1 tanede yumurta yiyorum folik asiti içtim uyucam heran yaa
Bilmiyorum ki canım keseyi görmediklerinde bakıyor sankiYaaa alttan baktirmak sakincali herhlde su zamanlarda dimi canim
Olabilir canım inşallahkısmet bakalım adet böyle gecikince kendini birdahaki aya gebeliğe hazırlıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum amaklomen 1 ayda etkisini yitirmiyor mu acaba tekrar kullandırıyor ya doktor adet olunca.Ben teşekkür ederim yorumun ve güzel duan için
Kendim evde kahvalti yapmazdım simdi yedim hergun 1 tanede yumurta yiyorum folik asiti içtim uyucam heran yaa
Hamiş arkadaşlarım maşallah size yatın dinlenin kız hiçbir iş yapmayın, tadını çıkarın bu günlerinizin, M MAdes canım sen kaynanadasın galiba, azıcık naz niyaz yap, gelin ne çekti hamile kalınca desinler, her istediğini yaptır canım S seniseviyorum sen de eşini yölendir canım, çocuk olunca daha çok ihtiyacın olacak eşinin desteğine, öğrensin şimdiden, erkekler güçlü kuvvetlidir onlara bişey olmaz acımayın çalıştırın Allah başımızdan eksik etmesin tabi ama hayat müşterecek napıcanArtık düzenli yap kahvaltını canım bebekler için lazım
Daha erken canım belli olmaz şimdi, çok erken yapmışsın testi. Dayanamıyoruz işte, anlıyorum seni, reglime 4 gün kaldı ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, reglde zaten hiç belirtim olmaz öyle kendi kendine gelir, o yüzden hiç belirtim yok maalesef. Test yapmayı düşünmüyorum asla, günüm geçerse yaparım. Sen de bekle daha çok var regl gününe o zaman bi daha yaparsın canımKesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zaten
Düşük olur diye korktuklarımdan sürekli oturup yatıyorum zaten canım bişey yapmıyorum acı çektiğimi biliyorlar tabii ilk oğullarının çocuğu olacak kıymetli olmalıHamiş arkadaşlarım maşallah size yatın dinlenin kız hiçbir iş yapmayın, tadını çıkarın bu günlerinizin, M MAdes canım sen kaynanadasın galiba, azıcık naz niyaz yap, gelin ne çekti hamile kalınca desinler, her istediğini yaptır canım S seniseviyorum sen de eşini yölendir canım, çocuk olunca daha çok ihtiyacın olacak eşinin desteğine, öğrensin şimdiden, erkekler güçlü kuvvetlidir onlara bişey olmaz acımayın çalıştırın Allah başımızdan eksik etmesin tabi ama hayat müşterecek napıcan
Kendi annem esime dediydi allah yardimcin olsun oglum die sagol anne falan demisti napsın sunu getir bunu gotur allahim rasi olsun yapmayan yapmaz ❤ darisi en kisa zamanda seninkinin basinaaa canisiHamiş arkadaşlarım maşallah size yatın dinlenin kız hiçbir iş yapmayın, tadını çıkarın bu günlerinizin, M MAdes canım sen kaynanadasın galiba, azıcık naz niyaz yap, gelin ne çekti hamile kalınca desinler, her istediğini yaptır canım S seniseviyorum sen de eşini yölendir canım, çocuk olunca daha çok ihtiyacın olacak eşinin desteğine, öğrensin şimdiden, erkekler güçlü kuvvetlidir onlara bişey olmaz acımayın çalıştırın Allah başımızdan eksik etmesin tabi ama hayat müşterecek napıcan
Bisi olmaz herhlde dime bakarsaaaa❤Bilmiyorum ki canım keseyi görmediklerinde bakıyor sanki
Zaten bişey olsa bakmazlar ki benim arkadaşında kesesini görmediler baktılar ama onun bebeği yanlış yere yerleşmiş aldılar bebeğiBisi olmaz herhlde dime bakarsaaaa❤
Ben sana dediydim hayalet cizgiler belirir dieee bendede oyle oldu resimde suan gözükmüyor ama sen kendin gorebliosun dimi yarin sabah tekrarla testi canimEki Görüntüle 2614699
kızlar 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün
Evet kuzum görebiliyorum flaşla dahada net kontrol çizgisi gibi değil pembemsi bişeyBen sana dediydim hayalet cizgiler belirir dieee bendede oyle oldu resimde suan gözükmüyor ama sen kendin gorebliosun dimi yarin sabah tekrarla testi canim
Ben gordummmmmEki Görüntüle 2614707
keşke sizde görseniz