Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zaten
Beni de çağırmamıştı doktor aslında hatta ben dedim tekrar geleyim mi diye yok hamile olursan ya da olmazsan gel demişti devlet olduğu için herhalde

Aynen canım bana karından baktı ilk gittiğimde ondan sonra hiç bakılmadı yarın kan vermeye gidince bakarlarsa baktırayım doktorlar günlük değişiyor randevu bile vermiyorlar ya şu virüsten dolayı
Yaaa alttan baktirmak sakincali herhlde su zamanlarda dimi canim

Yok canım klomen yumurtalıkları uyaran bir ilaç etkisi hemen geçmiyor. Tedavi sürecinde tabiki doktorlar her ay uyguluyorlar kimisi de bazen dinlendirme süresi veriyor yumurtalıklar çok yumurta üretince. O bahsettiğim arkadaşın da olgunlaşmama problemi vardı ama işe yaradı işte Allah bilir

Kendim evde kahvalti yapmazdım simdi yedim hergun 1 tanede yumurta yiyorum folik asiti içtim uyucam heran yaa
Artık düzenli yap kahvaltını canım bebekler için lazım
Hamiş arkadaşlarım maşallah size yatın dinlenin kız hiçbir iş yapmayın, tadını çıkarın bu günlerinizin, M MAdes canım sen kaynanadasın galiba, azıcık naz niyaz yap, gelin ne çekti hamile kalınca desinler, her istediğini yaptır canım S seniseviyorum sen de eşini yölendir canım, çocuk olunca daha çok ihtiyacın olacak eşinin desteğine, öğrensin şimdiden, erkekler güçlü kuvvetlidir onlara bişey olmaz acımayın çalıştırın Allah başımızdan eksik etmesin tabi ama hayat müşterecek napıcan

Kesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zaten
Daha erken canım belli olmaz şimdi, çok erken yapmışsın testi. Dayanamıyoruz işte, anlıyorum seni, reglime 4 gün kaldı ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, reglde zaten hiç belirtim olmaz öyle kendi kendine gelir, o yüzden hiç belirtim yok maalesef. Test yapmayı düşünmüyorum asla, günüm geçerse yaparım. Sen de bekle daha çok var regl gününe o zaman bi daha yaparsın canım

Düşük olur diye korktuklarımdan sürekli oturup yatıyorum zaten canım bişey yapmıyorum acı çektiğimi biliyorlar tabii ilk oğullarının çocuğu olacak kıymetli olmalı

Kendi annem esime dediydi allah yardimcin olsun oglum die sagol anne falan demisti napsın sunu getir bunu gotur allahim rasi olsun yapmayan yapmaz ❤ darisi en kisa zamanda seninkinin basinaaa canisi

kızlar 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün

Eki Görüntüle 2614699
kızlar 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün
Ben sana dediydim hayalet cizgiler belirir dieee bendede oyle oldu resimde suan gözükmüyor ama sen kendin gorebliosun dimi yarin sabah tekrarla testi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…