• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bilmiyorum ki kuzum bana çatlatma iğnesi yapmamıştı doktorum adetin en az 1 gün geciksin öyle test yap bence insan o tek çizgiyi görünce çok üzülüyo😔ben sadece klomen kullanmıştım bu ay ilk defa adetim 4 gün gecikmişti 4üncü gecikmede adet oldum çok ağrılı geçti 1-2 saati sonra hafifledi söküldükten sonra
Aynen tek çizgi görmek çok kötü bir duygu. Inşallah görmem 🤲 sende üzülme canim inşallah bir sonraki ay bebeğin gelir. Ama bu klomen kullandıktan sonra gelen adet çok ağrılı oluyomus onu başkalarından da duymuştum

Aynen tek çizgi görmek çok kötü bir duygu. Inşallah görmem 🤲 sende üzülme canim inşallah bir sonraki ay bebeğin gelir. Ama bu klomen kullandıktan sonra gelen adet çok ağrılı oluyomus onu başkalarından da duymuştum
İnşallah görmezsin kuzum negatif de çıkabilir diye yap testi çok kendini kaptırmadan♥️Ben çok kaptırmıştım 4 gün gecikti diye😔inşallah canım birdahaki aya. Gerçekten öyle oluyor ama çok sürmedi bende 1-2 saat çok ağır geçti kıvrandım akşama dogru normale döndü ağrım ama başlarda çok kötüydü

İnşallah görmezsin kuzum negatif de çıkabilir diye yap testi çok kendini kaptırmadan♥Ben çok kaptırmıştım 4 gün gecikti diye😔inşallah canım birdahaki aya. Gerçekten öyle oluyor ama çok sürmedi bende 1-2 saat çok ağır geçti kıvrandım akşama dogru normale döndü ağrım ama başlarda çok kötüydü
Ya bi taraftan hevesleniyorum ama bakma bi taraftan da hiç umudum yok ne biliyim o kadar çok negatif gördüm ki olma ihtimali çok uzak geliyo ne yazık ki. Hayırlısı olsun. Senin ama baya gecikmiş kim olsa heveslenirdi canim 😕

Ya bi taraftan hevesleniyorum ama bakma bi taraftan da hiç umudum yok ne biliyim o kadar çok negatif gördüm ki olma ihtimali çok uzak geliyo ne yazık ki. Hayırlısı olsun. Senin ama baya gecikmiş kim olsa heveslenirdi canim 😕
İnsan ikilemde kalıyor testi yapmayınca işte için içini yiyor meraktan negatif olacagını bilsen bile yapmak istiyorsun bir umut belki çift çizgi çıkar diye aynı şekilde bende öyle bi türlü göremedim o ikinciyi çizgiyi hep hüsran hep hüsran😔bu ayki çok yıktı beni neden böyle olduysa.bekle derim canım 2gün falan daha

İnsan ikilemde kalıyor testi yapmayınca işte için içini yiyor meraktan negatif olacagını bilsen bile yapmak istiyorsun bir umut belki çift çizgi çıkar diye aynı şekilde bende öyle bi türlü göremedim o ikinciyi çizgiyi hep hüsran hep hüsran😔bu ayki çok yıktı beni neden böyle olduysa.bekle derim canım 2gün falan daha
Kız ben beklesem ben koca beklemez bugün bana diyo ki istiyosan eczaneye gideyim erken gebelik testi alayım 😁 yok dedim 2 gun daha duralım normal test var onunla yaparım dedim 😁

Kız ben beklesem ben koca beklemez bugün bana diyo ki istiyosan eczaneye gideyim erken gebelik testi alayım 😁 yok dedim 2 gun daha duralım normal test var onunla yaparım dedim 😁
Erkekler sabırsız oluyorlar😊ben belki kalmışımdır diye eşime adetime birkaç gün daha var demiştim geciktiğinde sürpriz yapmak için hamile kalsaydım yarın o sürprizi yapıcaktım ama olmadı.

Erkekler sabırsız oluyorlar😊ben belki kalmışımdır diye eşime adetime birkaç gün daha var demiştim geciktiğinde sürpriz yapmak için hamile kalsaydım yarın o sürprizi yapıcaktım ama olmadı.
Inşallah öbür ay çok güzel sürprizle söylersin eşine canim 😊 ya çalışıyo olsak sürpriz işine kesin girerdim hatta kan testini falan yaptırir garantiye alır öyle bi sürpriz yapardım ama şimdi çalışmıyoruz hep evde dip dibeyiz sürprizi kesin çaktırırım :KK48:

Inşallah öbür ay çok güzel sürprizle söylersin eşine canim 😊 ya çalışıyo olsak sürpriz işine kesin girerdim hatta kan testini falan yaptırir garantiye alır öyle bi sürpriz yapardım ama şimdi çalışmıyoruz hep evde dip dibeyiz sürprizi kesin çaktırırım :KK48:
lnşallah bitanem🥰😊haklısın erkek evde olunca olmuyor gerçekten.testin pozitif çıkarsa direk gösterecekmisin öyle🙈

lnşallah bitanem🥰😊haklısın erkek evde olunca olmuyor gerçekten.testin pozitif çıkarsa direk gösterecekmisin öyle🙈
Valla ne desem yalan. Hiç yaşamadığım bisey olduğu için ne derece sevinip ne derece duygusal davranacağımı kestiremiyorum 😁 ay hiç umudum yok ya keşke pozitif ciksa da problemim nasıl söyleyeceğim olsa 😔

Valla ne desem yalan. Hiç yaşamadığım bisey olduğu için ne derece sevinip ne derece duygusal davranacağımı kestiremiyorum 😁 ay hiç umudum yok ya keşke pozitif ciksa da problemim nasıl söyleyeceğim olsa 😔
İnşallah testin şaşırtır seni diyim canım hemen olumsuz düşünme ya belli mi olur♥️Belki de tutmuştur

Kızlar merhaba☺️ Umarım dileyen bütün herkes tez zamanda anne olur Rabbim yaşatsın bizlere bu duyguyu bu mübarek gecede bol bol dua edelim inşallah 🙏🏻 Bu vesileyle kandilimiz mübarek olsun inşallah 😍

Glükoz 82
Total testesteron 0.52
Serbest T4 1.06
TSH 3.1797
İnsülin açlık 5.9
AMH 10.91
Estradiol 78
FSH 6.96
LH 6.69
Prolaktin 19.55

çıktı. Doktorum sıkıntı yoksa ilaca başlarız demişti. Ben coronadayız diye doktora gidemedim zaten kapattılar bölümü şuanda. Sonuçların açıklanması da tam bu zamana denk geldi. Başka bir doktorla takipteydik zaten ona yazdım ve bana klomen başla dedi. Her neyse 28 Mart akşamı 2 adet ve diğer günler 3 er tane alıp bitirdim. Daha sonrasında ilaç bittikten 3 gün sonra gün aşırı ilişki dedi. Ben yani 3 nisana denk geliyordu uydum herşeye. Ancak şöyle bir durm var ben pkoluyum ve şuan 46 gündür adet olmadım. Yani 50/55 gün aralıgında oluyorum. Yumurta takibi olmadı gidemediğimiz için, adet zamanında başlayamadım.. sizce olabilme ihtimali var mı ?

Hayırlı olsun canım ablam hastanenin karşı tarafında oturuyor, inşaattı en son ama bu aya bitirmeye çalışıyorlarmış. O kadar büyük ki:)
Sağol canım öyle mi bende oraya taşınmayı düşünüyorum ama ev kiraları yüksek hastaneye hangi mahalleler yakın bilemiyorum ev bakmaya başlayacağım

Kızlar merhaba☺ Umarım dileyen bütün herkes tez zamanda anne olur Rabbim yaşatsın bizlere bu duyguyu bu mübarek gecede bol bol dua edelim inşallah 🙏🏻 Bu vesileyle kandilimiz mübarek olsun inşallah 😍

Glükoz 82
Total testesteron 0.52
Serbest T4 1.06
TSH 3.1797
İnsülin açlık 5.9
AMH 10.91
Estradiol 78
FSH 6.96
LH 6.69
Prolaktin 19.55

çıktı. Doktorum sıkıntı yoksa ilaca başlarız demişti. Ben coronadayız diye doktora gidemedim zaten kapattılar bölümü şuanda. Sonuçların açıklanması da tam bu zamana denk geldi. Başka bir doktorla takipteydik zaten ona yazdım ve bana klomen başla dedi. Her neyse 28 Mart akşamı 2 adet ve diğer günler 3 er tane alıp bitirdim. Daha sonrasında ilaç bittikten 3 gün sonra gün aşırı ilişki dedi. Ben yani 3 nisana denk geliyordu uydum herşeye. Ancak şöyle bir durm var ben pkoluyum ve şuan 46 gündür adet olmadım. Yani 50/55 gün aralıgında oluyorum. Yumurta takibi olmadı gidemediğimiz için, adet zamanında başlayamadım.. sizce olabilme ihtimali var mı ?
Pkolu olup düzensiz adet görenler hamile kalabiliyor hatta benim doktorum adeti düzensiz olanlar daha çabuk hamile kalıyor dedi rabbim istesin yeterki tabi ki olur değerlerin de iyi bence inşaAllah bebişin tutunmuştur sana bu ay bende ilk defa klomen kullandım bekliyorum bakalım ne olacak

Sağol canım öyle mi bende oraya taşınmayı düşünüyorum ama ev kiraları yüksek hastaneye hangi mahalleler yakın bilemiyorum ev bakmaya başlayacağım
Canım çok güzel bir yer çok düzenli ve gelişiyor. Kayabaşı diye geçiyor. Başak mahallesi de olabilir. Ben yarın tam öğrenip söylerim sana istersen. En son onlarda öyle diyordu fiyatlar çok yükseldi diye. Ama o bölgede aklına gelen ne varsa elinin altında

Back