• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün var çarşamba adet olmam lazım
Cok erken yapmissin ama canim varsada hemen cikmaz ki adetimin günü yaptım ben negatif cikti birakrim.sonradan hayalet cizgi belirtmişti adet gunumken herkes 3 gun önce ogrenemez ogrenen var adet günüde ogrenemez ogrenen var az bekle sen ni adetin gecerse yine yaparsin kac yumurtan olmuştu

Cok erken yapmissin ama canim varsada hemen cikmaz ki adetimin günü yaptım ben negatif cikti birakrim.sonradan hayalet cizgi belirtmişti adet gunumken herkes 3 gun önce ogrenemez ogrenen var adet günüde ogrenemez ogrenen var az bekle sen ni adetin gecerse yine yaparsin kac yumurtan olmuştu
Sol da 2 tane 16-18 mm

Kuzum iğne vurundum ama igneden sonra çağırmadı haber bekliyorum dedi sadece
Yaa neden çağırmıyorlar onu anlamıyorum benim doktorum çağırmıştı aslinda tum doktorlarin çağırması lazim neden yumurtan catladimi çatlamadı mi görmesi bakmasi lazim bak 2 yumurtadan benim teki catlamis belki hicbiri catlamayadabilir bunlara bakmasi lazim doktorlariniz

Sen geçen gittiğinde ultrasonla bakılmadı değil mi benim yumurtanın teki kist olmuş
Bakti kuzum alttan tek yumurtam catlamis teki catlamamis kist falan demedi zaten var cikolata kistim dahada kist.kist demesin ya

Yaa neden çağırmıyorlar onu anlamıyorum benim doktorum çağırmıştı aslinda tum doktorlarin çağırması lazim neden yumurtan catladimi çatlamadı mi görmesi bakmasi lazim bak 2 yumurtadan benim teki catlamis belki hicbiri catlamayadabilir bunlara bakmasi lazim doktorlariniz
Kesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zaten

Bakti kuzum alttan tek yumurtam catlamis teki catlamamis kist falan demedi zaten var cikolata kistim dahada kist.kist demesin ya
Aynen canım bana karından baktı ilk gittiğimde ondan sonra hiç bakılmadı yarın kan vermeye gidince bakarlarsa baktırayım doktorlar günlük değişiyor randevu bile vermiyorlar ya şu virüsten dolayı

Back