- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.241
Hiç bişey hissetmiyorum zaten kuzum yine adet olurum gibiBiraz daha bekleseydin canım test yapmak için belki iğne etkisini yeni kaybetmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bişey hissetmiyorum zaten kuzum yine adet olurum gibiBiraz daha bekleseydin canım test yapmak için belki iğne etkisini yeni kaybetmiştir
Cok erken yapmissin ama canim varsada hemen cikmaz ki adetimin günü yaptım ben negatif cikti birakrim.sonradan hayalet cizgi belirtmişti adet gunumken herkes 3 gun önce ogrenemez ogrenen var adet günüde ogrenemez ogrenen var az bekle sen ni adetin gecerse yine yaparsin kac yumurtan olmuştu3 gün var çarşamba adet olmam lazım
İlla bişey hissetmen gerek yokki canım bizlerde de o kadar bariz belirtiler yokHiç bişey hissetmiyorum zaten kuzum yine adet olurum gibi
Sol da 2 tane 16-18 mmCok erken yapmissin ama canim varsada hemen cikmaz ki adetimin günü yaptım ben negatif cikti birakrim.sonradan hayalet cizgi belirtmişti adet gunumken herkes 3 gun önce ogrenemez ogrenen var adet günüde ogrenemez ogrenen var az bekle sen ni adetin gecerse yine yaparsin kac yumurtan olmuştu
Ben adet belirtileri neyse aynilarini yasadim canimHiç bişey hissetmiyorum zaten kuzum yine adet olurum gibi
Valla canım benim yemekler önüme geliyor ya bu aralar aklıma hiç yemek gelmiyorValla yemekden yemege kalk yorma kendini ne yemegi yapsam die düşünüyorum fikir ver canim
6 ay önce düşük yaptım o zaman hissetmiştim hamile oldugumuİlla bişey hissetmen gerek yokki canım bizlerde de o kadar bariz belirtiler yok
Catlatma ignesi vuruldunmu canim bendede 2 yumurta vardi teki catlamis doktora kontrole gittigimde demişti senin 2sidr catlamismiSol da 2 tane 16-18 mm
Boyutları da güzelmiş canım biraz daha bekle adet olmazsan yaparsın zaten az kalmışSol da 2 tane 16-18 mm
Vallaaaa ben ne yapcam die dusunuyorum☹ ev kendinden gecti aksam temizlesek rahatlicamValla canım benim yemekler önüme geliyor ya bu aralar aklıma hiç yemek gelmiyor
Kuzum iğne vurundum ama igneden sonra çağırmadı haber bekliyorum dedi sadeceCatlatma ignesi vuruldunmu canim bendede 2 yumurta vardi teki catlamis doktora kontrole gittigimde demişti senin 2sidr catlamismi
Sağol kuzum öyle yaparim olmazsa zaten düzenli günümde olurum hepBoyutları da güzelmiş canım biraz daha bekle adet olmazsan yaparsın zaten az kalmış
Sen geçen gittiğinde ultrasonla bakılmadı değil mi benim yumurtanın teki kist olmuşCatlatma ignesi vuruldunmu canim bendede 2 yumurta vardi teki catlamis doktora kontrole gittigimde demişti senin 2sidr catlamismi
Yaa neden çağırmıyorlar onu anlamıyorum benim doktorum çağırmıştı aslinda tum doktorlarin çağırması lazim neden yumurtan catladimi çatlamadı mi görmesi bakmasi lazim bak 2 yumurtadan benim teki catlamis belki hicbiri catlamayadabilir bunlara bakmasi lazim doktorlarinizKuzum iğne vurundum ama igneden sonra çağırmadı haber bekliyorum dedi sadece
Olur öyle canım sıkıntı etme evi elbet temizlenirVallaaaa ben ne yapcam die dusunuyorum☹ ev kendinden gecti aksam temizlesek rahatlicam
Bakti kuzum alttan tek yumurtam catlamis teki catlamamis kist falan demedi zaten var cikolata kistim dahada kist.kist demesin yaSen geçen gittiğinde ultrasonla bakılmadı değil mi benim yumurtanın teki kist olmuş
Kesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zatenYaa neden çağırmıyorlar onu anlamıyorum benim doktorum çağırmıştı aslinda tum doktorlarin çağırması lazim neden yumurtan catladimi çatlamadı mi görmesi bakmasi lazim bak 2 yumurtadan benim teki catlamis belki hicbiri catlamayadabilir bunlara bakmasi lazim doktorlariniz
Oyle canim eşlerimizden allah raziolsun ben az kestiricem herhdle canimOlur öyle canım sıkıntı etme evi elbet temizlenir
Insalllah olmazsin canimda hamilesindir ama doktorunu ya dehisdir yada birdahakine kontole gitKesinlikle öyle ama ışte burdan öğrendim gitmem gerektiğini o zaman da geçmişti zaten
Aynen canım bana karından baktı ilk gittiğimde ondan sonra hiç bakılmadı yarın kan vermeye gidince bakarlarsa baktırayım doktorlar günlük değişiyor randevu bile vermiyorlar ya şu virüsten dolayıBakti kuzum alttan tek yumurtam catlamis teki catlamamis kist falan demedi zaten var cikolata kistim dahada kist.kist demesin ya