- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.001
Yaaaa yükselen betalar en sevdiğimmm. Maşallah sana canısı. Gözün aydın kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun bu arada, dikkat edecen bundan sonra kendineCok agrim vardi kizlar hamilelik şüphesi var dedim tamam serum seni rahatlatir dedi rahatladim ve sonud beta 33.28 cikti hamilesin dedi doktoruma gidicem yarin rabbim herkese trz vakitte nasip etsin hastaneden mutluluktan ağladım
Allah razi.olsun canimmm.edicem yememe icmeme sigaraui biraktim artikYaaaa yükselen betalar en sevdiğimmm. Maşallah sana canısı. Gözün aydın kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun bu arada, dikkat edecen bundan sonra kendine
ay hadi inşallah, regl olman için seviniyoruz Allahım ne günlere kaldık. inşallah gelecek ay bebiş için bekleriz böyle canım
Hoşgeldin canım, şans getirir inşallah bu topik sana daMerhaba ben yeni katildim araniza. Ins sonuclar istedigin gbi olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Ayyyyy ins yaaaaaa.bayag heycan varHoşgeldin canım, şans getirir inşallah bu topik sana da
Yaaa senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımızaCok agrim vardi kizlar hamilelik şüphesi var dedim tamam serum seni rahatlatir dedi rahatladim ve sonud beta 33.28 cikti hamilesin dedi doktoruma gidicem yarin rabbim herkese trz vakitte nasip etsin hastaneden mutluluktan ağladım
Hayırlı olsun canım bak umutsuzluğa hemen kapılmamak lazımmış demekki Allah ım tüm bekleyenleri de sevindirsinCok agrim vardi kizlar hamilelik şüphesi var dedim tamam serum seni rahatlatir dedi rahatladim ve sonud beta 33.28 cikti hamilesin dedi doktoruma gidicem yarin rabbim herkese trz vakitte nasip etsin hastaneden mutluluktan ağladım
Ayy çok sevindimm canımmm hayırlı olsunCok agrim vardi kizlar hamilelik şüphesi var dedim tamam serum seni rahatlatir dedi rahatladim ve sonud beta 33.28 cikti hamilesin dedi doktoruma gidicem yarin rabbim herkese trz vakitte nasip etsin hastaneden mutluluktan ağladım
Bişey mi oldu acep merak ettim İnş kötü bişey yokturAyy çok sevindimm canımmm hayırlı olsun ♥♥♥neden grileştin
İnşallah canım ya bende çok merak ettim kızcağızı inşallah iyidirBişey mi oldu acep merak ettim İnş kötü bişey yoktur
İnş hayırlı haberlerle döner yaİnşallah canım ya bende çok merak ettim kızcağızı inşallah iyidir
Bende yeniyim ama isminin yanında üzgün yazıyor ordan anladımGri olunca noluyoki ben yemiyim bilmiyorum da başka bi dua topiğindede yazmşlar birileri farklı site mi ne açmış ona girenleri burdan silmişler böyle şeylerin olduğunu bilmiyodmBana yazdılar zor ikna ettim falan demişler çok tuhaf bi sitede neler varmış
Yaaaaa Allah’ım nasıl bi mucize buu, maşallah canımBugün kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için önce ultrasonda baktı sonra kan testine gerek yok dedi hala inanamadığım birşey oldu kızlar iki kese gördük çok şükür ikizlermiş
gerçekten mucize oldu bize ibşallah sağlıkla ilerler ne için gittim ne öğrendim çok şükür rabbime inşallah sizede nasip olur biran önceYaaaaa Allah’ım nasıl bi mucize buu, maşallah canımAllah bağışlasın kucağına aldığın günleri göstersin sağlıkla, hoşgeldi bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?