• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok agrim vardi kizlar hamilelik şüphesi var dedim tamam serum seni rahatlatir dedi rahatladim ve sonud beta 33.28 cikti hamilesin dedi doktoruma gidicem yarin rabbim herkese trz vakitte nasip etsin hastaneden mutluluktan ağladım 😍🤲
Yaaaa yükselen betalar en sevdiğimmm. Maşallah sana canısı. Gözün aydın kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun bu arada, dikkat edecen bundan sonra kendine

Yaaaa yükselen betalar en sevdiğimmm. Maşallah sana canısı. Gözün aydın kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun bu arada, dikkat edecen bundan sonra kendine
Allah razi.olsun canimmm.edicem yememe icmeme sigaraui biraktim artik🤲 darisi basiniza insalllah

Cok agrim vardi kizlar hamilelik şüphesi var dedim tamam serum seni rahatlatir dedi rahatladim ve sonud beta 33.28 cikti hamilesin dedi doktoruma gidicem yarin rabbim herkese trz vakitte nasip etsin hastaneden mutluluktan ağladım 😍🤲
Yaaa senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza 🥰

Hayırlı olsun canım bak umutsuzluğa hemen kapılmamak lazımmış demekki Allah ım tüm bekleyenleri de sevindirsin

Ayy çok sevindimm canımmm hayırlı olsun ♥️♥️♥️neden grileştin😔

Gri olunca noluyoki ben yemiyim bilmiyorum da başka bi dua topiğindede yazmşlar birileri farklı site mi ne açmış ona girenleri burdan silmişler böyle şeylerin olduğunu bilmiyodm 🤷🏼‍♀️ Bana yazdılar zor ikna ettim falan demişler çok tuhaf bi sitede neler varmış 😂

Gri olunca noluyoki ben yemiyim bilmiyorum da başka bi dua topiğindede yazmşlar birileri farklı site mi ne açmış ona girenleri burdan silmişler böyle şeylerin olduğunu bilmiyodm 🤷🏼‍♀️ Bana yazdılar zor ikna ettim falan demişler çok tuhaf bi sitede neler varmış 😂
Bende yeniyim ama isminin yanında üzgün yazıyor ordan anladım

Bugün kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için önce ultrasonda baktı sonra kan testine gerek yok dedi hala inanamadığım birşey oldu kızlar iki kese gördük çok şükür ikizlermiş 🙏🏻🤲🏻🌸
Yaaaaa Allah’ım nasıl bi mucize buu, maşallah canım 🧿 Allah bağışlasın kucağına aldığın günleri göstersin sağlıkla, hoşgeldi bebişlerin🎉🎊🧿💕

Yaaaaa Allah’ım nasıl bi mucize buu, maşallah canım 🧿 Allah bağışlasın kucağına aldığın günleri göstersin sağlıkla, hoşgeldi bebişlerin🎉🎊🧿💕
gerçekten mucize oldu bize ibşallah sağlıkla ilerler ne için gittim ne öğrendim çok şükür rabbime inşallah sizede nasip olur biran önce 🤲🏻🙏🏻 Korkuyotum biyandan ama rabbim kolaylığını verir inşallah 🌸🤲🏻🥰🥰🥰

Back