- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.021
Sen gönlünü ferah tut çok sevindimmmmgerçekten mucize oldu bize ibşallah sağlıkla ilerler ne için gittim ne öğrendim çok şükür rabbime inşallah sizede nasip olur biran önceKorkuyotum biyandan ama rabbim kolaylığını verir inşallah
Rabbime bıraktım ona emanet ettim artık herşeyin hayrlısıSen gönlünü ferah tut çok sevindimmmm
Çok sevindim kuzumm yaa Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bir de ikizzz hayalimmmRabbime bıraktım ona emanet ettim artık herşeyin hayrlısıçok sağolun
Çok iyi gözün aydın canım kaç haftalıkmışBugün kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için önce ultrasonda baktı sonra kan testine gerek yok dedi hala inanamadığım birşey oldu kızlar iki kese gördük çok şükür ikizlermiş
Söylemedi valla doktorÇok iyi gözün aydın canım kaç haftalıkmış
Adetten önce öğrendim bn idrar testinde göründü sonra bekledim biraz doktora gitmek içinÇok s
Çok sevindim kuzumm yaa Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bir de ikizzz hayalimmm♥♥♥Adetin geciktikten kaç gün sonra ögrendin hamile oldugunu bugün benim 3üncü günü hala tık yok dün idrar testi yaptım negatif çıktı
Ovitrelle falan kullanmış mıydın keseyi gördüğüne göre 1 ayı geçmişler çünkü bende kese görünmedi 15 in de yapmıştım iğneyiSöylemedi valla doktor
Yok kullanmadm iğne bugün duphostan diye bile ilaç verdi sadece adete göre 5+4 üm bugün kesenin biri daha küçük amaOvitrelle falan kullanmış mıydın keseyi gördüğüne göre 1 ayı geçmişler çünkü bende kese görünmedi 15 in de yapmıştım iğneyi
Ovitrelle neOvitrelle falan kullanmış mıydın keseyi gördüğüne göre 1 ayı geçmişler çünkü bende kese görünmedi 15 in de yapmıştım iğneyi
Kuzum hala regl olamadın mı, böyle aksayınca da insan stres oluyor, regl olana kadar test yapmaya devam et benceBöyle ikilemde kalmak çok kötü birşey yaaadet de olamıyorum hamile de değilim idrar testine göre
Yok kuzum hiç gelecek gibi değil beyaz akıntım var sadeceKuzum hala regl olamadın mı, böyle aksayınca da insan stres oluyor, regl olana kadar test yapmaya devam et bence
Girisi yasaklanıyor bir süreGri olunca noluyoki ben yemiyim bilmiyorum da başka bi dua topiğindede yazmşlar birileri farklı site mi ne açmış ona girenleri burdan silmişler böyle şeylerin olduğunu bilmiyodmBana yazdılar zor ikna ettim falan demişler çok tuhaf bi sitede neler varmış
çatlama iğnesinin kaçıncı günündesin. 12 güne kadar çift çizgi görenler var iğneden dolayı canım. erken yapma reglini bekle bence. çok hassas bi zaman aralıı çünkü. yanıltmasın seniKızlar çatlatma ignesinden sonra merak edip ovulasyon testi yapaniniz var mı? Çizginin koyuluğu ya da silikliği nasıl oluyo?
ovulasyon testini sormuşsun pardonKızlar çatlatma ignesinden sonra merak edip ovulasyon testi yapaniniz var mı? Çizginin koyuluğu ya da silikliği nasıl oluyo?
Ignemin 7. Gunundeyim canim. Igneden sonraki gün ilk gün olmak üzere 3 gün değerlendirdik. Başka da değerlendiremedik malesef eşim cok hastalandı. Acaba diyorum çatlama olmadıysa şuan degerlendiremiyoruz ya kaçırmış olur muyum diye tereddüt ediyorum. Az önce de ovulasyon testi yaptım. Silik çizgi cıktı. Ondan merak ettim canimovulasyon testini sormuşsun pardonhiç bir fikrim yok o konuyla ilgili. çatlayıp çatlamadığını merak ediyosun sanırım
Hoşgeldin canımm naptın aklımız sende kaldı en son serum taktılar diyordunAyyyu geldim.cok sukurrrrr kizlarrrrbi sureligine noldugunu anlamadim ama buraya mesaj attim whtsapdan sukur geri geldim size haber veremedim
Serum taktılar ilacsiz rahatltsin beni die canim pazartesi.doktoruma.gidixem bgun telefonda konustuk pazartesi gel dedi bakalimHoşgeldin canımm naptın aklımız sende kaldı en son serum taktılar diyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?