Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok s
Rabbime bıraktım ona emanet ettim artık herşeyin hayrlısı çok sağolun
Çok sevindim kuzumm yaa Rabbim kucagına almayı da nasip etsin bir de ikizzz hayalimmmAdetin geciktikten kaç gün sonra ögrendin hamile oldugunu bugün benim 3üncü günü hala tık yok dün idrar testi yaptım negatif çıktı

Bugün kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için önce ultrasonda baktı sonra kan testine gerek yok dedi hala inanamadığım birşey oldu kızlar iki kese gördük çok şükür ikizlermiş
Çok iyi gözün aydın canım kaç haftalıkmış

Adetten önce öğrendim bn idrar testinde göründü sonra bekledim biraz doktora gitmek için Çok sağol allah razı olsun amin inşallah sağlıkla kucağıma alırım ikisinide

Böyle ikilemde kalmak çok kötü birşey yaaadet de olamıyorum hamile de değilim idrar testine göre

Ovitrelle falan kullanmış mıydın keseyi gördüğüne göre 1 ayı geçmişler çünkü bende kese görünmedi 15 in de yapmıştım iğneyi
Yok kullanmadm iğne bugün duphostan diye bile ilaç verdi sadece adete göre 5+4 üm bugün kesenin biri daha küçük ama

Kuzum hala regl olamadın mı, böyle aksayınca da insan stres oluyor, regl olana kadar test yapmaya devam et bence
Yok kuzum hiç gelecek gibi değil beyaz akıntım var sadeceelimde son bir test kaldı onu da pazartesiye saklıyorum.idrarda çıkmayıp kan testinde hamileliğini öğrenenler çokmuş onu araştırıyordum şimdi

Girisi yasaklanıyor bir süre

Kızlar çatlatma ignesinden sonra merak edip ovulasyon testi yapaniniz var mı? Çizginin koyuluğu ya da silikliği nasıl oluyo?

Kızlar çatlatma ignesinden sonra merak edip ovulasyon testi yapaniniz var mı? Çizginin koyuluğu ya da silikliği nasıl oluyo?
çatlama iğnesinin kaçıncı günündesin. 12 güne kadar çift çizgi görenler var iğneden dolayı canım. erken yapma reglini bekle bence. çok hassas bi zaman aralıı çünkü. yanıltmasın seni

ovulasyon testini sormuşsun pardon hiç bir fikrim yok o konuyla ilgili. çatlayıp çatlamadığını merak ediyosun sanırım

ovulasyon testini sormuşsun pardon hiç bir fikrim yok o konuyla ilgili. çatlayıp çatlamadığını merak ediyosun sanırım
Ignemin 7. Gunundeyim canim. Igneden sonraki gün ilk gün olmak üzere 3 gün değerlendirdik. Başka da değerlendiremedik malesef eşim cok hastalandı. Acaba diyorum çatlama olmadıysa şuan degerlendiremiyoruz ya kaçırmış olur muyum diye tereddüt ediyorum. Az önce de ovulasyon testi yaptım. Silik çizgi cıktı. Ondan merak ettim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…