- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.981
iğneden sonra oluyor canım.ben de hissetmiştm kasıkta ağrı ve baskı oluyor. normal yani hala iğnenin etkisi sürüyor 12 gün kadarKızlar benim iğnenin üzerinden 3 gün geçti pazartesi sabah 9 da yaptım salı günü sabah oldu çarşamba perşembe fakat çok ağrım var şiddetli ilk sol kaşıklarım çok ağırdı daha sonra gobekaltinda şişkinlik ve hareket ettiğim zaman bi ağrı hissediyorum bel ağrısı yine aynı şekilde geçmedi bi türlü benim gibi olanınız var mı acaba
Ben sadece 2 gün ustüste sonrası gün aşırı. Ama ben gebe kalamadım. Bana bakma.Peki ya kac gün ilişki yaşadın ben bugünle beraber 3 gün dahada gerek yok sanırım
Ya test yapsammi daha yeniyim bu isteiğneden sonra oluyor canım.ben de hissetmiştm kasıkta ağrı ve baskı oluyor. normal yani hala iğnenin etkisi sürüyor 12 gün kadar
Aynen canım acil durumu olanlar mecbur acile gidiyorBence doktorun guzel bır mesajla hem sizi hem kendısını korumaya almıs guzel davranıs ama günde 20 hasta yerıne 10 hasta kabul etseler guzel olurdu acil duruöu olan zaten avılden gelıo...
Ben sadece 2 gün ustüste sonrası gün aşırı. Ama ben gebe kalamadım. Bana bakma.
Iğnede hcg var çift çizgi çıkrı bende 8.güne kadar. Bir arkadaşra 14.gün bile çıktı ama sonuç negatifti.Ya test yapsammi daha yeniyim bu iste
Bu üç gün içinde catlamismidir sizce yumurtalariğneden sonra oluyor canım.ben de hissetmiştm kasıkta ağrı ve baskı oluyor. normal yani hala iğnenin etkisi sürüyor 12 gün kadar
Hımm en iyisi gün geçmesini beklemek yani 12 sinde reglin ilk günü insallah olmamIğnede hcg var çift çizgi çıkrı bende 8.güne kadar. Bir arkadaşra 14.gün bile çıktı ama sonuç negatifti.
ağrın varsa çatlamıştır. benim 3 yumurtam vardı 2si sağda biri solda. hep sol tarafım ağrıdı iğneden sonra,sağ taraftaki 2 tane çatlamamış çünkü. senin yumurtan solda mıydı sol kasığım ağrıyor yazmışsınBu üç gün içinde catlamismidir sizce yumurtalar
Bilemedim canım hakkımızda hayırlısı olsunDoktorun gerekeni yapmıştır bence, fitil de sonuçta alttan direk tedavi ediyor, hapı içiyosun vücudun her yanına yayılıyor sadece problemli bölgeye değil ki, fitil daha iyi olabilir yani lokal tedavi açısından
Merhaba ben yeni katildim araniza. Ins sonuclar istedigin gbi olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insKan verdim kizlar dua edin serumda takıldı
Aminn canimMerhaba ben yeni katildim araniza. Ins sonuclar istedigin gbi olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Serum niye taktılarKan verdim kizlar dua edin serumda takıldı
Evet evt sol kasık çok agiriyor sağda hiç ağrı yok dün daha sol ağrı gitti bu sefer ağrı göbekaltı ve belde şiddetli olmaya basladiağrın varsa çatlamıştır. benim 3 yumurtam vardı 2si sağda biri solda. hep sol tarafım ağrıdı iğneden sonra,sağ taraftaki 2 tane çatlamamış çünkü. senin yumurtan solda mıydı sol kasığım ağrıyor yazmışsın
Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin canım. Güzel haberler verirsin umarımBen de klomen kullandim. Doktorum adetimin 3. Gunu aksami baslatti ilaca. Smdi iki tane guzl yumurtam olusmus. Cumartesi aksami 2 adet catlatma ignesi vurulcam. Pzrtesi de asilama yapacagini soyledi. Cok heycanliyim. Ins guzl sonuclanir. Dua edin hanimlar
Serum neden takıldı kuzumKan verdim kizlar dua edin serumda takıldı
Merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhaba ben yeni katildim araniza. Ins sonuclar istedigin gbi olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Serum niye taktılarKan verdim kizlar dua edin serumda takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?