Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğneden sonra oluyor canım.ben de hissetmiştm kasıkta ağrı ve baskı oluyor. normal yani hala iğnenin etkisi sürüyor 12 gün kadar

Bence doktorun guzel bır mesajla hem sizi hem kendısını korumaya almıs guzel davranıs ama günde 20 hasta yerıne 10 hasta kabul etseler guzel olurdu acil duruöu olan zaten avılden gelıo...
Aynen canım acil durumu olanlar mecbur acile gidiyor

Bu üç gün içinde catlamismidir sizce yumurtalar
ağrın varsa çatlamıştır. benim 3 yumurtam vardı 2si sağda biri solda. hep sol tarafım ağrıdı iğneden sonra,sağ taraftaki 2 tane çatlamamış çünkü. senin yumurtan solda mıydı sol kasığım ağrıyor yazmışsın

Bilemedim canım hakkımızda hayırlısı olsun

Evet evt sol kasık çok agiriyor sağda hiç ağrı yok dün daha sol ağrı gitti bu sefer ağrı göbekaltı ve belde şiddetli olmaya basladi

Ben de klomen kullandim. Doktorum adetimin 3. Gunu aksami baslatti ilaca. Smdi iki tane guzl yumurtam olusmus. Cumartesi aksami 2 adet catlatma ignesi vurulcam. Pzrtesi de asilama yapacagini soyledi. Cok heycanliyim. Ins guzl sonuclanir. Dua edin hanimlar

Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin canım. Güzel haberler verirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…