- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.961
Beklemedeyim bitanem hayırlısı..inşallah hayırlısı olsun canım. belki geç döllenmedir. biraz daha bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemedeyim bitanem hayırlısı..inşallah hayırlısı olsun canım. belki geç döllenmedir. biraz daha bekle bakalım
süper,yükselmiş değerin maşallah. progestan vermesi güzel olmuş. iğne konusunda bi bilgim yok canım,belki bilgisi olan biri yorum yazar sana. ama bence doktorunu dinle bu süreçte. ya da diğer konu başlıklarına da sor. geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin bundan sonra prolem yaşamazsın canımTest sonucum 163.5 dan 417.8 çıkmış düşük iğnesi Bi de progestan fitil yazdı kan uyuşmazlığı var hemen iğneyi yaptır diyor daha erken değil mi ona
İnş canım Allah herkese nasip etsin fitil yerine hap yazsaydı daha iyi olurdu sankisüper,yükselmiş değerin maşallah. progestan vermesi güzel olmuş. iğne konusunda bi bilgim yok canım,belki bilgisi olan biri yorum yazar sana. ama bence doktorunu dinle bu süreçte. ya da diğer konu başlıklarına da sor. geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin bundan sonra prolem yaşamazsın canım
Ay hadi gozun aydinn kuzum bizdede kan uyusmazligi var nasil oluyor blmiyorum hic canimTest sonucum 163.5 dan 417.8 çıkmış düşük iğnesi Bi de progestan fitil yazdı kan uyuşmazlığı var hemen iğneyi yaptır diyor daha erken değil mi ona
O ignelerin dozu haftalara gore oluyor. Hemen yaptır dediyse yaptır mutlaka.Test sonucum 163.5 dan 417.8 çıkmış düşük iğnesi Bi de progestan fitil yazdı kan uyuşmazlığı var hemen iğneyi yaptır diyor daha erken değil mi ona
Benim arkadaşımda vardı 24-26 haftada yaptırmış bu doktor 6 hafta da yaptıracak dedi ben daha 6 hafta olmadım kiAy hadi gozun aydinn kuzum bizdede kan uyusmazligi var nasil oluyor blmiyorum hic canim
Kan uyuşmazlığı iğnesimi mi doza göre ayarlıyorlarO ignelerin dozu haftalara gore oluyor. Hemen yaptır dediyse yaptır mutlaka.
Kan uyuşmazlığı için ileriki haftalarda simdi kanaman okdugu için progestqn gibi bisey yaptılar bence.Kan uyuşmazlığı iğnesimi mi doza göre ayarlıyorlar
Vallaa bilmiyorum ki kuzum acaba dusmesin die falan diemi isteti acabaBenim arkadaşımda vardı 24-26 haftada yaptırmış bu doktor 6 hafta da yaptıracak dedi ben daha 6 hafta olmadım ki
Bi bekle bakalım canım, regl olmazsan tekrar bi test alır yaparsın, belki koyulaşma olur. Şimdi gidip kan verme hastaneler dolu demk kiAdet olursam klomen de kullanamayacağım bu ay normal yolla deneyeceğiz ramazan da geliyor
Doktorun gerekeni yapmıştır bence, fitil de sonuçta alttan direk tedavi ediyor, hapı içiyosun vücudun her yanına yayılıyor sadece problemli bölgeye değil ki, fitil daha iyi olabilir yani lokal tedavi açısındanİnş canım Allah herkese nasip etsin fitil yerine hap yazsaydı daha iyi olurdu sanki
Bi idrar testi kaldı onu da pazartesiye saklıyorum canım. Dolu değil de önlem amaçlı gelmeyin diyorlar herhalde bildiğim kadarıyla.inşallah öyle olurBi bekle bakalım canım, regl olmazsan tekrar bi test alır yaparsın, belki koyulaşma olur. Şimdi gidip kan verme hastaneler dolu demk ki
Adet olursam klomen de kullanamayacağım bu ay normal yolla deneyeceğiz ramazan da geliyor
Benim de çok ağrılarım oldu. Normal buKızlar benim iğnenin üzerinden 3 gün geçti pazartesi sabah 9 da yaptım salı günü sabah oldu çarşamba perşembe fakat çok ağrım var şiddetli ilk sol kaşıklarım çok ağırdı daha sonra gobekaltinda şişkinlik ve hareket ettiğim zaman bi ağrı hissediyorum bel ağrısı yine aynı şekilde geçmedi bi türlü benim gibi olanınız var mı acaba
ay hadi inşallah, regl olman için seviniyoruz Allahım ne günlere kaldık. inşallah gelecek ay bebiş için bekleriz böyle canımAyyy regl olucam gibi kasıklarımda yanmalar basladı ay hadı inşallah regl olmak istiyorum ya normalde aglayan ben oluyorum dıye allahım sen buyuksun
Peki ya kac gün ilişki yaşadın ben bugünle beraber 3 gün dahada gerek yok sanırımBenim de çok ağrılarım oldu. Normal bu