- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.480
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.721
Onu ben almadim.bilmiyorum. test yapcan di mi yarın tekrar.Ates bassa gene iyi bas donmesi ne berbat bisiymisdi dunyam karariyor aniden donuyorum ayakda durmus olsam duserim ilacdanmi acaba diyorum progestanda iciyorum
Yapmam ya olucam ben belirtilerim var canim goguslerim cok berrbt durumda sivilcelerim zaten cikti progestanda sanirim bas donmem varOnu ben almadim.bilmiyorum. test yapcan di mi yarın tekrar.
İnsallah gelmez regl. Ben olumsuz konuşyorum bastan herkese ama üzülüyorum sonradan da caktırma.Yapmam ya olucam ben belirtilerim var canim goguslerim cok berrbt durumda sivilcelerim zaten cikti progestanda sanirim bas donmem var
Canim herşey konusmayla olmuyorki ne yasicaksak gunler sonra gorecegiz nabalim biz onlemimizi alalim taktir allahtan nabalim beklicez diger aya kismetİnsallah gelmez regl. Ben olumsuz konuşyorum bastan herkese ama üzülüyorum sonradan da caktırma.
Ben de çok üzülüyorumİnsallah gelmez regl. Ben olumsuz konuşyorum bastan herkese ama üzülüyorum sonradan da caktırma.
Benimde sivilcelerim çıkmıştı kanda bebişi gördük ama her an düşebilirYapmam ya olucam ben belirtilerim var canim goguslerim cok berrbt durumda sivilcelerim zaten cikti progestanda sanirim bas donmem var
Yaaaaa progestan kullan canim doktora.gittinmiiiii insalllaah su mübarek gunlerde sana tutunur bebegin insalllaah saglikli bir gebelik geçirirsinnnnnBenimde sivilcelerim çıkmıştı kanda bebişi gördük ama her an düşebilir
Folik asitle vitamin verdi bugün gittiğimde İnş hepimizin yüzünü güldürür Allah ımYaaaaa progestan kullan canim doktora.gittinmiiiii insalllaah su mübarek gunlerde sana tutunur bebegin insalllaah saglikli bir gebelik geçirirsinnnnn
Insalllah canim.insallah sagliklica kavuşursun melegine kanaman azmi cokmu belki tutunma kanamasi gbi biseydir canimFolik asitle vitamin verdi bugün gittiğimde İnş hepimizin yüzünü güldürür Allah ım
Günde bir defa az bi şekilde oluyor ama hem bir Haft olacak hem arada kırmızı geliyorInsalllah canim.insallah sagliklica kavuşursun melegine kanaman azmi cokmu belki tutunma kanamasi gbi biseydir canim
Kaç gün oldu iğne yapalı ben kafayı yemediysem bir haftadır sizde yemezsinizYine test yaptim kafayi yemis bulunmaktayım. Yapmicam düşünmicem dedikce beynimden bi ses yap yap nolcak bi test dedi busefer başında bekledim 10 dk icinde hayalet cizgi cikti bu test bozuk olabilirde ignenin etkisi olabilirde dimi kizlar kafayi yemezsen ben bu gidisle iyi takmamak elde degil belki bi umut diyorum nebiliyim ama sabah yapmicam twst mest kararliyim sabaha olruum zTen adiri karnimmm ağrıyor. Evden cikamiyorum bunalima girdim kendimdeb cikariyorum sinirimide dusuncelerimide biraz uzun oldu kendinize iyi bakin kizlar
Kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, günlerce bekledik beraber, evet umutla yapıyoruz testleri, güzel bi haber verebilmek hepimizin gönlünden geçen ama Allah hayırlısını nasip etsin, sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Evdeyiz zaten bu ay olmazsa diğer ay olur, bak ben de dahil kimse tedaviye bile gidemiyoruz. İnşallah vardır bebişin, testi yaptıktan sonra bekleyince hayalet çizgi çıkıyor genelde, ama hemen gördüysen vardır bence, biraz daha bekle bakalım sabırla, Allah’ın dediği olur canım hayırlısını nasip etsin inşallahYine test yaptim kafayi yemis bulunmaktayım. Yapmicam düşünmicem dedikce beynimden bi ses yap yap nolcak bi test dedi busefer başında bekledim 10 dk icinde hayalet cizgi cikti bu test bozuk olabilirde ignenin etkisi olabilirde dimi kizlar kafayi yemezsen ben bu gidisle iyi takmamak elde degil belki bi umut diyorum nebiliyim ama sabah yapmicam twst mest kararliyim sabaha olruum zTen adiri karnimmm ağrıyor. Evden cikamiyorum bunalima girdim kendimdeb cikariyorum sinirimide dusuncelerimide biraz uzun oldu kendinize iyi bakin kizlar
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım. Senin durumun da zor gerçekten. Sırtüstü yat imkanın varsa dinlen evde hiç kalkmadan.Günde bir defa az bi şekilde oluyor ama hem bir Haft olacak hem arada kırmızı geliyor
Insalllaaah saglikli bi gebelik olur bu progestan da iyi geliyormus canim neblym doktorunnn vermesi lazimdi onuGünde bir defa az bi şekilde oluyor ama hem bir Haft olacak hem arada kırmızı geliyor
Beeeennnnn canımÇikolata kisti olup klomen tedavisi gören varmı acaba
Amiiiinnnn cicegim insalllaaah saldim artik bgun test mest yapmadim beklicem zaten ya hasta olurum ya gunlerim geçer stresden olmicam bu seferKuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, günlerce bekledik beraber, evet umutla yapıyoruz testleri, güzel bi haber verebilmek hepimizin gönlünden geçen ama Allah hayırlısını nasip etsin, sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Evdeyiz zaten bu ay olmazsa diğer ay olur, bak ben de dahil kimse tedaviye bile gidemiyoruz. İnşallah vardır bebişin, testi yaptıktan sonra bekleyince hayalet çizgi çıkıyor genelde, ama hemen gördüysen vardır bence, biraz daha bekle bakalım sabırla, Allah’ın dediği olur canım hayırlısını nasip etsin inşallah
Elimden geldiği kadar yatıyorum ama işte hastahaneye gidip geliyorum sürekli araba yok otobüs yok mecbur yürüyoruz yürüyünce de kanama oluyorİnşallah sağlıklı bi gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım. Senin durumun da zor gerçekten. Sırtüstü yat imkanın varsa dinlen evde hiç kalkmadan.
Doktoru hiç anlamadım iki hap verdi o kadarInsalllaaah saglikli bi gebelik olur bu progestan da iyi geliyormus canim neblym doktorunnn vermesi lazimdi onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?