- 20 Ocak 2020
- 3.266
- 1.380
- 83
- 31
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.701
İnş yani perşembe mi gitmem lazım cuma mı 2 - 3 günlük dedi doktor anlamadım nasıl öyle oluyor2 gün sonra git canım. Degerin düşük değil bence. Insallah kanama da risk oluşturmaz.yat bi şey yapma hiç.insallah 2 gün sonra verdigin kanla da rahatlarız.
Persembe git. Cuma da gitsen olur hesplama ona gore yapilir.İnş yani perşembe mi gitmem lazım cuma mı 2 - 3 günlük dedi doktor anlamadım nasıl öyle oluyor
2 günde bir diyor ya karar veremedim hangi gün gideceğimePersembe git. Cuma da gitsen olur hesplama ona gore yapilir.
Bence persembe git. Mumkunse ayni saatte kan ver canim.2 günde bir diyor ya karar veremedim hangi gün gideceğime
Canım ben çok silik bi çizgi görüyorum, testi yaptıktan 1 2 saat sonra mı çıktı yoksa ilk 5 dk da mı.Yaaaa her seferinde test yaparim böyle bisiyle denk gelmedim cizgi var görüyorum kuruma çizgisi falan mi blmiyorum ilk defa basima boyle bisi geldi ignenin etkisindenmi acaba diyorum
Perşembe günü gitmen daha uygun olur canım, dış gebelikse müdahale ederler hemen, inşallah sağlıklı bir gebeliktir, hayırlı olsun şimdiden2 günde bir diyor ya karar veremedim hangi gün gideceğime
Umarım hamilelik belirtisidir canım bu batmalar falan, Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla yaşatsın sanaYarın adet günümolmayayım diye dualar ediyorum kızlar. Adet olacakmışım gibi ağrı geliyo kasıklarıma iğne batar gibi oluyor sonra gidiyor. Yarın da olmazsam inşallah çarşamba sabahı ilk idrarla test yapıcam
Amiiinn kuzumm aynı şekilde Rabbim seni de boş geçmesin bu ayUmarım hamilelik belirtisidir canım bu batmalar falan, Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla yaşatsın sana
Testin varsa yap 2 3 gün kala da çıkıyor. Igne olmadıysan yapabilirsin..Amiiinn kuzumm aynı şekilde Rabbim seni de boş geçmesin bu ayİnşallahh.kaptırmak istemiyorum kendimi her an olacakmışım gibi
İğne olmadım canım.elimde 1 tane test var dışarı da çıkamıyorum malum nedenden dolayı eşime de demek istemiyorum çünkü sürpriz yapmak istiyorum. Yarın da bekliyim diyorum çarşamba sabahı yapayım kesin olsun diyeTestin varsa yap 2 3 gün kala da çıkıyor. Igne olmadıysan yapabilirsin..
Ay o zaman bekle beybiİğne olmadım canım.elimde 1 tane test var dışarı da çıkamıyorum malum nedenden dolayı eşime de demek istemiyorum çünkü sürpriz yapmak istiyorum. Yarın da bekliyim diyorum çarşamba sabahı yapayım kesin olsun diye
Sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimAy o zaman bekle beybi
Bakalım inş düzgün çıkarda sevincimiz kursağımızda kalmazBence persembe git. Mumkunse ayni saatte kan ver canim.
Canım testi yaptim dger cizgiyi gorup biraktim negatif die sonrada atmak icin baktığımda hayalet cizgiyi gordukkk esimleCanım ben çok silik bi çizgi görüyorum, testi yaptıktan 1 2 saat sonra mı çıktı yoksa ilk 5 dk da mı.
klomen kullandığımda hiç öyle bişey olmadı canım. tansiyonun mu düştü acaba.Kizlar acaip bas donmesi basladi gene bende klomenden sonra byle olan varmiii dunya dönüyor sanki cookkk kotu oldum suan
Beni ateş de çok basıyodu hep hamileyim sanıyodum.Kizlar acaip bas donmesi basladi gene bende klomenden sonra byle olan varmiii dunya dönüyor sanki cookkk kotu oldum suan
Tansiyonum iyi canim ölçtükklomen kullandığımda hiç öyle bişey olmadı canım. tansiyonun mu düştü acaba.
Ates bassa gene iyi bas donmesi ne berbat bisiymisdi dunyam karariyor aniden donuyorum ayakda durmus olsam duserim ilacdanmi acaba diyorum progestanda iciyorumBeni ateş de çok basıyodu hep hamileyim sanıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?