• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün sonra git canım. Degerin düşük değil bence. Insallah kanama da risk oluşturmaz. 🤲🏻 yat bi şey yapma hiç.insallah 2 gün sonra verdigin kanla da rahatlarız. 🤲🏻
İnş yani perşembe mi gitmem lazım cuma mı 2 - 3 günlük dedi doktor anlamadım nasıl öyle oluyor

Yarın adet günüm😔olmayayım diye dualar ediyorum kızlar. Adet olacakmışım gibi ağrı geliyo kasıklarıma iğne batar gibi oluyor sonra gidiyor. Yarın da olmazsam inşallah çarşamba sabahı ilk idrarla test yapıcam :dua: :dua:

Yaaaa her seferinde test yaparim böyle bisiyle denk gelmedim cizgi var görüyorum kuruma çizgisi falan mi blmiyorum ilk defa basima boyle bisi geldi ignenin etkisindenmi acaba diyorum
Canım ben çok silik bi çizgi görüyorum, testi yaptıktan 1 2 saat sonra mı çıktı yoksa ilk 5 dk da mı.

Yarın adet günüm😔olmayayım diye dualar ediyorum kızlar. Adet olacakmışım gibi ağrı geliyo kasıklarıma iğne batar gibi oluyor sonra gidiyor. Yarın da olmazsam inşallah çarşamba sabahı ilk idrarla test yapıcam :dua: :dua:
Umarım hamilelik belirtisidir canım bu batmalar falan, Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla yaşatsın sana

Testin varsa yap 2 3 gün kala da çıkıyor. Igne olmadıysan yapabilirsin..
İğne olmadım canım.elimde 1 tane test var dışarı da çıkamıyorum malum nedenden dolayı eşime de demek istemiyorum çünkü sürpriz yapmak istiyorum. Yarın da bekliyim diyorum çarşamba sabahı yapayım kesin olsun diye

Canım ben çok silik bi çizgi görüyorum, testi yaptıktan 1 2 saat sonra mı çıktı yoksa ilk 5 dk da mı.
Canım testi yaptim dger cizgiyi gorup biraktim negatif die sonrada atmak icin baktığımda hayalet cizgiyi gordukkk esimle

Kizlar acaip bas donmesi basladi gene bende klomenden sonra byle olan varmiii dunya dönüyor sanki cookkk kotu oldum suan

Back