- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.741
Evet canım progestan verilir normalde. Bana bile vermişti doktorum hamilelik belirtim hiç olmadığı halde duphaston diye bi ilaç kullanmıştım, istersen başka bir doktora sor, belki bu ilacın da bi zamanınvardır kullanmak için, doktorlar daha iyi bilir tabiDoktoru hiç anlamadım iki hap verdi o kadar
Kız keske gece yapmasaydın sabah yapsaydın.Yine test yaptim kafayi yemis bulunmaktayım. Yapmicam düşünmicem dedikce beynimden bi ses yap yap nolcak bi test dedi busefer başında bekledim 10 dk icinde hayalet cizgi cikti bu test bozuk olabilirde ignenin etkisi olabilirde dimi kizlar kafayi yemezsen ben bu gidisle iyi takmamak elde degil belki bi umut diyorum nebiliyim ama sabah yapmicam twst mest kararliyim sabaha olruum zTen adiri karnimmm ağrıyor. Evden cikamiyorum bunalima girdim kendimdeb cikariyorum sinirimide dusuncelerimide biraz uzun oldu kendinize iyi bakin kizlar
Bakalım yarın sorarım inşallah artışım olursaEvet canım progestan verilir normalde. Bana bile vermişti doktorum hamilelik belirtim hiç olmadığı halde duphaston diye bi ilaç kullanmıştım, istersen başka bir doktora sor, belki bu ilacın da bi zamanınvardır kullanmak için, doktorlar daha iyi bilir tabi
Allah yardimcin olsun insalllaaah hic kalkma canim yat surekliDoktoru hiç anlamadım iki hap verdi o kadar
Gece durttuler tam 1 de yaptımKız keske gece yapmasaydın sabah yapsaydın.
Üstteki dağılmış zaten. Alttaki ne zaman.Gece durttuler tam 1 de yaptım
Usteki gece yaptığım
Dün isde o canimÜstteki dağılmış zaten. Alttaki ne zaman.
Tamam bir daha yaparsan 10 dk icinde fotografla öyle at canım.Dün isde o canimkendinden geçtiler artik dun geçe oyle degildi sabah degisik bi dağılmış
Yapmicam canim olmazsam tabiki yapar atarım agrim var cok olcak gbiyim heran testler bence bozuk sivilce desen gene cikmisTamam bir daha yaparsan 10 dk icinde fotografla öyle at canım.
Yaptın mi canim hayirli haberler ile gel insallaaahİğne olmadım canım.elimde 1 tane test var dışarı da çıkamıyorum malum nedenden dolayı eşime de demek istemiyorum çünkü sürpriz yapmak istiyorum. Yarın da bekliyim diyorum çarşamba sabahı yapayım kesin olsun diye
Kuzum daha yapmadım gelen giden yok akıntım var şeffaf adet ağrım vardı geçti hiç ader belirtim yok canım bugün son günümdü olmazsam yarın sabahı bekliyorum testi yapıcamYaptın mi canim hayirli haberler ile gel insallaaah
Bendede akinti sefaf ve cok az geliyor peceteye bgunde olmazsam 2 gun gecikme olcakkkKuzum daha yapmadım gelen giden yok akıntım var şeffaf adet ağrım vardı geçti hiç ader belirtim yok canım bugün son günümdü olmazsam yarın sabahı bekliyorum testi yapıcam
Dün olmam gerekiyordu canim ama bgunde gelen giden yok belkide stres ve klomen etkisinden de mi gecikebilir blmiyorummmm☹Seninki de pozitif gibi duruyor çok silik ama var gibi adetine kaç gün kaldı
Hamileyizdir inşallah yarın sabah testi atarım burayaBendede akinti sefaf ve cok az geliyor peceteye bgunde olmazsam 2 gun gecikme olcakkk
Klomen gecikme yapmıyormuş ama canım doktorum öyle demişti stres çok büyük bir etkenDün olmam gerekiyordu canim ama bgunde gelen giden yok belkide stres ve klomen etkisinden de mi gecikebilir blmiyorummmm☹
Hamileyizdir inşallah yarın sabah testi atarım buraya♥
Rabbim cani gönülden dileyenn herkese nasip etsin tezz zamanda inaalllaaah canimmmKlomen gecikme yapmıyormuş ama canım doktorum öyle demişti stres çok büyük bir etken
İnş ikinizde hamilesinizdir sağlıklı gebelik geçirirsiniz işiniz benimki gibi karışık olmasınHamileyizdir inşallah yarın sabah testi atarım buraya♥
Kııııız ay hadiiiiDün olmam gerekiyordu canim ama bgunde gelen giden yok belkide stres ve klomen etkisinden de mi gecikebilir blmiyorummmm☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?