• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk kez bakılacak 14. Gün test yaptım silik çıktı ama kanamam var bugün 16.gün ultrason da gözükmedi kese İnş kanda çıkar öğlenden sonra öğreneceğim
Bu kadar erken kese görünmez hcg iyi çıkar inşallah. 🤲🏻

Kizlar test yaptım demistim.bgun bat gunum daha demin teste baktim hayalet cizgi varrrrrr resimde belli olmuyor ama goruyorum var ilk defa badima geliyor

Belli biraz burdaaaa

Eklentiler

• 20200331_152826.jpg
    20200331_152826.jpg
    106,4 KB · Görüntüleme: 40
Ben esim cizgiyi bariz görüyoruz amaaa resimde.neden cikmiyor deliricem ya

Kuruma çizgisi görmüş olabilirsin. 😔 ben göremedim.
Yaaaa her seferinde test yaparim böyle bisiyle denk gelmedim cizgi var görüyorum kuruma çizgisi falan mi blmiyorum ilk defa basima boyle bisi geldi ignenin etkisindenmi acaba diyorum

Yaaaa her seferinde test yaparim böyle bisiyle denk gelmedim cizgi var görüyorum kuruma çizgisi falan mi blmiyorum ilk defa basima boyle bisi geldi ignenin etkisindenmi acaba diyorum
Igne etkisi de olabilir. Testin markasıyla da ilgili oluyor. 🤷🏻‍♀️

Siyah beyaz yaptım kafayi yemezsem iyi neyse beklicem hayirlisi canim sagolasin❤

Eklentiler

• 20200331_153924.jpg
    20200331_153924.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 32
163.5 çıktı ama kanamam olduğu için sağlıklı gebelik olmayabilir dedi 2 güne bir tahlil vereceğim şimdi bugün gittim ya sonra ne zaman gitmem lazım
2 gün sonra git canım. Degerin düşük değil bence. Insallah kanama da risk oluşturmaz. 🤲🏻 yat bi şey yapma hiç.insallah 2 gün sonra verdigin kanla da rahatlarız. 🤲🏻

Back