- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.480
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.681
Bu kadar erken kese görünmez hcg iyi çıkar inşallah.İlk kez bakılacak 14. Gün test yaptım silik çıktı ama kanamam var bugün 16.gün ultrason da gözükmedi kese İnş kanda çıkar öğlenden sonra öğreneceğim
İnş isteyen herkese nasip etsin Allah ımBu kadar erken kese görünmez hcg iyi çıkar inşallah.
Sonucu bize yaz.İnş isteyen herkese nasip etsin Allah ım
Foto atsana.Kizlar test yaptım demistim.bgun bat gunum daha demin teste baktim hayalet cizgi varrrrrr resimde belli olmuyor ama goruyorum var ilk defa badima geliyor
Kuzum testi söküp aticam ya belli degil.ama resimlerdeFoto atsana.
Sen iğne olmuş muydun?Kuzum testi söküp aticam ya belli degil.ama resimlerde
Evet canim 14. gunum bgunnSen iğne olmuş muydun?
Kuruma çizgisi görmüş olabilirsin.Belli biraz burdaaaa
Çok silik de olsa pembelik olması lazım canım. Süpheleniyorsan hala yarın tekrarlaBen esim cizgiyi bariz görüyoruz amaaa resimde.neden cikmiyor deliricem ya
Yaaaa her seferinde test yaparim böyle bisiyle denk gelmedim cizgi var görüyorum kuruma çizgisi falan mi blmiyorum ilk defa basima boyle bisi geldi ignenin etkisindenmi acaba diyorumKuruma çizgisi görmüş olabilirsin.ben göremedim.
Igne etkisi de olabilir. Testin markasıyla da ilgili oluyor.Yaaaa her seferinde test yaparim böyle bisiyle denk gelmedim cizgi var görüyorum kuruma çizgisi falan mi blmiyorum ilk defa basima boyle bisi geldi ignenin etkisindenmi acaba diyorum
Iğne olmasa gec döllenme filan dicem amaSiyah beyaz yaptım kafayi yemezsem iyi neyse beklicem hayirlisi canim sagolasin❤
Hayirlisi canim buseferde olmadi nabalim☹Iğne olmasa gec döllenme filan dicem ama
Inşallah ben yanılıyorumdur.Hayirlisi canim buseferde olmadi nabalim☹
163.5 çıktı ama kanamam olduğu için sağlıklı gebelik olmayabilir dedi 2 güne bir tahlil vereceğim şimdi bugün gittim ya sonra ne zaman gitmem lazımSonucu bize yaz.
2 gün sonra git canım. Degerin düşük değil bence. Insallah kanama da risk oluşturmaz.163.5 çıktı ama kanamam olduğu için sağlıklı gebelik olmayabilir dedi 2 güne bir tahlil vereceğim şimdi bugün gittim ya sonra ne zaman gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?