Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offff yine ruyalar ile uyandim bgun doktora gidiyorum hamileymisim aileme falan soyluyorum agliyorum mutluluktan sigra iciyorum hamile oldugumu ogrendigim gbi agzima sürmüyorum uyandim keske ruya olmasaydi dedim bgunde bat gunum neyse test yap varsa elbet cikar dedim kocaman tek cizgi esim destek olmasa suan ağlıyor oluyordum nabalim hayirlisi ruyalarimdan cok etkileniyorum amaaa ya ☹☹☹☹☹

Benimde son 8 gün bakalım olcak miyim çarşamba günü iğne vurundum ama ne ağrı ne sancı hiç bisey olmadi anlamadim şişlik falan da yok
Kac yumurtan olmus caniim
Kontrole cagirdi mi tekrar doktorun çatlayıp catlamadigina bakmak icin

Kac yumurtan olmus caniim
Kontrole cagirdi mi tekrar doktorun çatlayıp catlamadigina bakmak icin
Yok kuzum iğneden önce gittim sadece solda 2 yumurta var dedi 16 18 mm iğne vurundum haber bekliyorum dedi tekrar çağırmadı.
Aslında hiç bi sıkıntım yok ama 6 ay önce düşük yapmıştım ondan beri olmuyo bu ay bunu denedik bakalım nasip

Hayirlisini versin mevlam cumlemize

Benimde son 8 gün bakalım olcak miyim çarşamba günü iğne vurundum ama ne ağrı ne sancı hiç bisey olmadi anlamadim şişlik falan da yok
ilk vurulduğumda bende aşırı agrı oldu ama son 2 seferde hiçbirş şekilde agrı hissiyat felan bendede yok

Klomenle hamile olanlar keseyi hemen gördünüz mü ben gittim kist var dedi kese söylemedi hcg istedi

Beklemek çok zor
Aynen bi taraftan çok heyecanlanıyorum hevesleniyorum bi taraftan olmazsa çok üzüleceğimi biliyorum kendimi heveslendirmek istemiyorum. Karişik duygular içindeyim. Bisey daha sorucam canim. Siz igneden sonra nasıl değerlendirdiniz iki günde bir mi yoksa hergün mü

İlk hcg mi bakilcak? Hcg ücbin civari olunca kese görünüyor diye biliyorum.
İlk kez bakılacak 14. Gün test yaptım silik çıktı ama kanamam var bugün 16.gün ultrason da gözükmedi kese İnş kanda çıkar öğlenden sonra öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…