- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.480
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.661
Ay yok ben hemen inanıyorum.Insan en çok da sabretmeyi öğreniyo gün saymaktan oldu mu olmadımi demekten adet olunca bile inanmiyoruz içimizde hep bi umut
Bende iniyorum çünkü hiç bi zaman az ya da pembe falan olmazAy yok ben hemen inanıyorum.
Ay sorma güldür güldür.Bende iniyorum çünkü hiç bi zaman az ya da pembe falan olmaz
Sende durumlar nasıl şuanAy sorma güldür güldür.
Ben reglim. Benim uzun sürüyo yaSende durumlar nasıl şuan
Benimde son 8 gün bakalım olcak miyim çarşamba günü iğne vurundum ama ne ağrı ne sancı hiç bisey olmadi anlamadim şişlik falan da yokBen reglim. Benim uzun sürüyo ya
Benimde aynı canim. Bende cumartesi gün iğne oldum ama hiç ağrım yokBenimde son 8 gün bakalım olcak miyim çarşamba günü iğne vurundum ama ne ağrı ne sancı hiç bisey olmadi anlamadim şişlik falan da yok
Kac yumurtan olmus caniimBenimde son 8 gün bakalım olcak miyim çarşamba günü iğne vurundum ama ne ağrı ne sancı hiç bisey olmadi anlamadim şişlik falan da yok
Yok kuzum iğneden önce gittim sadece solda 2 yumurta var dedi 16 18 mm iğne vurundum haber bekliyorum dedi tekrar çağırmadı.Kac yumurtan olmus caniim
Kontrole cagirdi mi tekrar doktorun çatlayıp catlamadigina bakmak icin
Benim evlenmeden önce 15 günde 10 gün dü şuan 24 günde 6 gün oluyo düzenli şükürBen reglim. Benim uzun sürüyo ya
Beklemek çok zorBenimde aynı canim. Bende cumartesi gün iğne oldum ama hiç ağrım yok
Hayirlisini versin mevlam cumlemizeYok kuzum iğneden önce gittim sadece solda 2 yumurta var dedi 16 18 mm iğne vurundum haber bekliyorum dedi tekrar çağırmadı.
Aslında hiç bi sıkıntım yok ama 6 ay önce düşük yapmıştım ondan beri olmuyo bu ay bunu denedik bakalım nasip
Ben de hapla korunuyordum 5 gun oluyodu simdi 10 gune kadar lekelenme ile filan sürdüğü oluyo. Çok sıkılıyorum ya.Benim evlenmeden önce 15 günde 10 gün dü şuan 24 günde 6 gün oluyo düzenli şükür
ilk vurulduğumda bende aşırı agrı oldu ama son 2 seferde hiçbirş şekilde agrı hissiyat felan bendede yokBenimde son 8 gün bakalım olcak miyim çarşamba günü iğne vurundum ama ne ağrı ne sancı hiç bisey olmadi anlamadim şişlik falan da yok
Aynen bi taraftan çok heyecanlanıyorum hevesleniyorum bi taraftan olmazsa çok üzüleceğimi biliyorum kendimi heveslendirmek istemiyorum. Karişik duygular içindeyim. Bisey daha sorucam canim. Siz igneden sonra nasıl değerlendirdiniz iki günde bir mi yoksa hergün müBeklemek çok zor
İlk hcg mi bakilcak? Hcg ücbin civari olunca kese görünüyor diye biliyorum.Klomenle hamile olanlar keseyi hemen gördünüz mü ben gittim kist var dedi kese söylemedi hcg istedi
İlk kez bakılacak 14. Gün test yaptım silik çıktı ama kanamam var bugün 16.gün ultrason da gözükmedi kese İnş kanda çıkar öğlenden sonra öğreneceğimİlk hcg mi bakilcak? Hcg ücbin civari olunca kese görünüyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?