Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac yumurtan olusmus boylari nekadr ne zamna adam gbi bisi demek zormu yaaaa boylarini soylemesi lazim ben catlatma ignesi oldum 2 yumurtadan teki catladi o halde bile birde yumurta tembeligi varmış sizde neden vurmadi ay allahim.kimi doktorlarda bi degisik

İğne olmadan çatlayan hamıle kalan arkadaslarımız cok var canım

Hiç bişi söylemedi şu ara virüs nedeniyle ortalık karışık eğer hastalanirsan bir daha gel dedi özel hastane bir de..

Hiç bişi söylemedi şu ara virüs nedeniyle ortalık karışık eğer hastalanirsan bir daha gel dedi özel hastane bir de..
Bak arkadasda demis igne olmadanda hamile kalnn cokmus ama kistide onluyor die biliyorum igneyi canim hakimiz da hayirlisi olsun bende ozele gidiyorum doktorumdan memnunum şükür surekli kontrole çağırıyor çatlayıp catlamadiginada bakmak icin cagirmisti gittik teki catlamis dgeri catlamamisti beklemedeym bgun gunumama hislerimde kuvvetliyim olucam malesef belirtilerim de var

İğne olmadan çatlayan hamıle kalan arkadaslarımız cok var canım
İnşallah canm
Hayırlısı olsun canm Rabbim başta bizim sonra isteyen herkesin kucağını boş bırakmasn

İnşallah canm

Hayırlısı olsun canm Rabbim başta bizim sonra isteyen herkesin kucağını boş bırakmasn
Aminnnn canim insalllah rabbim.dileyen herkese nasip etsin hayirlisini sagliklisini moralini yüksek tut belki olcak nabalim allahtan umut kesilmez

Ben iğne vurulduğum halde 3 yumurtamdan 2 si çatlamadı kist oldu, doktorun gerek yok dediyse vardır bi bildiği, demek ki boyutları çatlamaya yakın. Sen stres yapma gün aşırı değerlendir bence, belki de anlarsın çatladığını, bazı kadınlarda kasıklarda ağrı oluyor çatlarken. Hakkında hayırlısı olsun canım, umarım gönlünden geçeni hayırlısıyla verir Rabbim

içime hala güzel şeyler doğuyor senle alakalı Hayırlısı olsun inşallah

merhaba kızlar benimde bu ay 3. klomen+ovitrelle kullanısım . 23 martta oldum çatlatma iğnemi bekliyorum ama regl olcam sanki sivilcelendim . sürekli günü beklemeden gidip test yaptırıyorum iyice canım sıkıloyor geçen sefer 7. günü iğnenin yaptırmıştım 5.20 çıkmıştı bu ayda 7 gün yani dün yaptrıdm 6.75 çıktı blmıyorm yükselirmi ama hiç umudum yok

Keşke 11. Gün yaptırsaydın. Elindeki değer seni çok yanıltabilir. Iğnenin prospektüste 10 günden önce kan ve idrar testi yapmayın yazar. Ben de 4 ay klomen kullandım 2 kez ovitrelle oldum.

Keşke 11. Gün yaptırsaydın. Elindeki değer seni çok yanıltabilir. Iğnenin prospektüste 10 günden önce kan ve idrar testi yapmayın yazar. Ben de 4 ay klomen kullandım 2 kez ovitrelle oldum.
ay evet dayanamadım yaptım malasefki ya :/ beklemedemisin sendemi bu ay vuruldun ? hayırlısıyla güzel haberler alsak arrık keike bennim eşim öok istiyor yaklaşık 10 ay felan oldu uğraşıyorm ama yok

ay evet dayanamadım yaptım malasefki ya :/ beklemedemisin sendemi bu ay vuruldun ? hayırlısıyla güzel haberler alsak arrık keike bennim eşim öok istiyor yaklaşık 10 ay felan oldu uğraşıyorm ama yok
Ben bu ay iğne olamadım onceki aylar igne vuruldu. Regl oldum. Bu ilaca basladıktan sonra inanılmaz stres oldum. Tedaviyi bırakmayı planlıyordum zaten. Mecburen de öyle oldu. Kendim bitkisel bir şeyler denicem. Ilerde yapmadım diye pisman olmamak için.

bende bu ay incir kürü deniycem regl olursam biraz bende ara vericem aşırı derecede sinirlerim bozuldu yer ay tuttuku tuttumu gün bekle

Ben agzımı bıle acmıyorum canısı farkındaysan klomen iğne sonrası neler yasadm sizde bılıonuz
Seninki ekstra ekstra saçma bi olay ya. Kist yapana bile kist yapıyo baska da kafa karıştırmıyo. Yarayana da yaradi işte çok da olumsuz yorum yapmayayım. Şimdi korkmasın insanlar.

Seninki ekstra ekstra saçma bi olay ya. Kist yapana bile kist yapıyo baska da kafa karıştırmıyo. Yarayana da yaradi işte çok da olumsuz yorum yapmayayım. Şimdi korkmasın insanlar.
benimde kist vs yapmıyor klomenle yumurtalarm baya gelişiyor 4 taneydi bu ay progestron testimde 27 çıktı kaç aydır aynen bu şekilde ama tutmuyo işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…