Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen git ki en azından öğrenirsin çatlayıp çatlamadigini. Bak bana bilemicem çatlama durumunu cagirmadi çünkü. Çatlamıştır varsayımı üzerine çalışıcaz artık

İğneyi vurulduktan kac saat veya kac gün sonra çatladığı degisiyo mu ki ya

Canım bende sürekli yumurtalık kisti olur, doktor dedi ki yumurtan oluşuyor büyüyor ama çatlamadığı için kiste dönüşüyor dedi. Çatlamayan her yumurta kiste dönüşür, kistin yoksa o ay yumurtan çatlamıştır dedi. Sen kontrole gittiğinde doktor kist görmediyse yumurtan çatlamıştır, ovulasyon testinde göremedim dediğin için söyledim bunu, belki testte problem vardır bilmiyorum

Ben çarşamba günü iğne oldum ovulasyon testi yapıyorum ama hala kopkoyu çıkıyo catladigin da silikleşir mi yoksa iğne yüzünden hep böyle koyu mu cikicak

Ben çarşamba günü iğne oldum ovulasyon testi yapıyorum ama hala kopkoyu çıkıyo catladigin da silikleşir mi yoksa iğne yüzünden hep böyle koyu mu cikicak
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım canım , yanlış bilgi vermeyeyim sana, doktorumun söylediği şeyi aktardım buraya sadece, klomen kullandığım ay 3 yumurtam oluşmuştu, iğne vuruldum ama 2 si kiste dönüştü çatlamadığı için, sadece biri çatladı mesela

İğneyi vurulduktan kac saat veya kac gün sonra çatladığı degisiyo mu ki ya
İğneyi vurulduktan 36 saat içinde çatlaması gerekiyor, ama kişiden kişiye değişir demişti doktorum, mesela oluşan yumurtaların çatlamaya yakınsa, yani iğne vurulmadan önce 22 23 mm falansa çatlamaya yakın oluyor, o zaman onlar iğne etkisini gösterene kadar çatlamış oluyor kendiliğinden. Kaç yumurtan vardı kaç mm söyledi mi doktorun

Aynı testın elımde kalanını iğne zamanı kullandıgımda gordum koyu rengı canım belkı de o an ben farkedemedım yada polistik over den dolyı çatlamadı bu kadın hucrelerı rahım ymurtlık cok degısık bır olay rabbım yardım etsın hepımıze

Evet kuzum valla doktorların söylediklerini anladığımız kadarıyla bişeylere yorum yapıyoruz işte, Allah yardım etsin dediğin gibi. Eşim moralimi bozdu bugün, yabancı kaynakları da okuyorum 2 3 gündür sana söyleyip söylememekte kararsız kaldım dedi, hamileliğin son aylarında olan hanımların ve yeni doğum yapmış kadınların bebeklerinde virüsün etkileri görülmemiş ama yeni hamile kalanlar ve hamileliğin 4 5 ayında olanların bebekleri doğduktan sonra nasıl bi etkisi olur henüz bilinmiyormuş dedi, yani onlar anca bebekler doğunca görülecekmiş,hamileliğin ilk aylarda oluşan iskelet sistemi sinir sistemi bu virüsten etkilenir mi bilmiyorlar. Korkmaya başladım ben bu işten, o yüzden artık kimseye inşallah hamilesindir demeyeceğim, hayırlısı olsun demek en mantıklısı, Allah sonumuzu hayıreylesin

Rabbim hayırlısı neyse onu yasatsın canısı... En kısa zamanda virüs illeyi yok olsun

Canim 3 yumurtam vardı üçüde 17 mm civarındaymış. Doktorum yeterli görmedi 3 gün daha klomen kullandım. 3. Günün sonunda yani bugün sabah igneyi vuruldum. Yarın akşam da ilişki önerdi. Öncesinde onermedi. Eğer dediğin gibi kendiliğinden çatlarsa bosa beklemiş olurum hatta boşu boşuna belkide ilaç kullanmış olurum. Kontrole de cagirmadi bilemiyorum ki çatladı mi çatlamadı mi

Günde 2mm büyüyor yumurtalar 3 gün önce 17mmse bugün 21 22 falan olması lazım, kaç gündür beraberlik olmuyor eşinle bilmiyorum ama dün beraberlik olduysa bugünü atla yarın beraberlik olsun. Gün aşırı daha iyi. Sperler bizim içimizde 3 ile 5 gün arasında canlı kalıyor, yumurta da 24 saat canlı kalıyor. Ona göre ilişki günlerini ayarla, gün aşırı ilişkide sperm kalitesi daha çok artıyor ve sayısı da

Yaptm bn 10. Günde çok çok silik çizgi vardı hadi hsyrlısı inşalah sana da nasip olur testin varsa yarın sabah yap Tel ışığıyla bak ama teste
Amin kuzum inşallah.evde bitane testim var bekliyim diyorum gecikene kadar en fazla 1 gün geciktiğinde yapayım diyorum yarın yapsam üzülücem bu sefer negatif çıkma ihtimali de çok yüksek yarın adetime 3 gün kalmış oluyor, bazılarında hamile bile olsan çıkmıyor daha çok erken olduğu için

Bitane varsa bekle şu durumda almak zor bnm iki tane vardı yanımda annemlere götürdüm umudm yok diye az aldm yanıma alma imkanmda yoktu erkenden yaptım sonra testsiz kaldım eve gelene kadar çok merak ettim evime gelir gelmez test yaptım inşallah sanada nasip olur bnmde sağlıklı ilerler hiçbişey olmaz sağlıkla kucağıms alırım

İnşallah canımRabbim o günleri de göstersin sana. Aynen elimde 1 tane test olduğu için adetimin gecikmesini bekliycem en azından kesinleşir hamile olup olmadığım adetim gecikse bile dimi. Kullansam ezcaneye de gidemem 10 gün olmuştur evdeyim hepdikkat et sende hamilesin artık daha çok dikkat etmen gerekiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…