Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iste doktor üstüne basa basa çarşamba ilişki en kötü perşembe ilişki sonrada pazar akşamı ilişki dedi. Ne biliyim canim ya kafam karıştı benimde

Hayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ilk klomen denemen miydi yoksa önceden de kullandın mi? Bide başka bir sorununuz var mıydı merak ettim
İlk klomen kullanışımdı başka birşeyimiz yoktu yani sperm testi rahim filmi yaptrmadk ama bu ay yaptrıcaltm çok şükür nasip oldu çok sağolun allah razı oldun

Bnde bi hafta sonra ilk defa çıktm hastane için etmeye çalışıyoruö evdeyim zaten hep yemek temizlik yoruyo bi sağlıkla ilerlesinde başka birşey istemem inşallah tabbim sanada nasip eder tez zamanda

Bnde bi hafta sonra ilk defa çıktm hastane için etmeye çalışıyoruö evdeyim zaten hep yemek temizlik yoruyo bi sağlıkla ilerlesinde başka birşey istemem inşallah tabbim sanada nasip eder tez zamanda
Aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasınAllah razı olsun canım.

Arkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra 11-12.günler Birer kere az miktarda kan gelmişti bugün test yapmadan önce yine geldi test yaptım böyle çıktı kafam karıştı iyice

Eklentiler

• IMG_20200329_081741.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra 11-12.günler Birer kere az miktarda kan gelmişti bugün test yapmadan önce yine geldi test yaptım böyle çıktı kafam karıştı iyice
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım, teste göre hamilesin

Çift çizgi bariz görünüyor canım, umarım hamilesindir, hayırlısıyla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…