- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.480
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.581
Değisiyo evet.İğneyi vurulduktan kac saat veya kac gün sonra çatladığı degisiyo mu ki ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değisiyo evet.İğneyi vurulduktan kac saat veya kac gün sonra çatladığı degisiyo mu ki ya
Bugün ilk defa test yaptırdım kızlar 3300 çıktı
Iste doktor üstüne basa basa çarşamba ilişki en kötü perşembe ilişki sonrada pazar akşamı ilişki dedi. Ne biliyim canim ya kafam karıştı benimdeGünde 2mm büyüyor yumurtalar 3 gün önce 17mmse bugün 21 22 falan olması lazım, kaç gündür beraberlik olmuyor eşinle bilmiyorum ama dün beraberlik olduysa bugünü atla yarın beraberlik olsun. Gün aşırı daha iyi. Sperler bizim içimizde 3 ile 5 gün arasında canlı kalıyor, yumurta da 24 saat canlı kalıyor. Ona göre ilişki günlerini ayarla, gün aşırı ilişkide sperm kalitesi daha çok artıyor ve sayısı da
Hayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ilk klomen denemen miydi yoksa önceden de kullandın mi? Bide başka bir sorununuz var mıydı merak ettimBugün ilk defa test yaptırdım kızlar 3300 çıktı
İlk klomen kullanışımdı başka birşeyimiz yoktu yani sperm testi rahim filmi yaptrmadk ama bu ay yaptrıcaltm çok şükür nasip oldu çok sağolun allah razı oldunHayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ilk klomen denemen miydi yoksa önceden de kullandın mi? Bide başka bir sorununuz var mıydı merak ettim
Amin inşallah allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin inşallah tez zamanda Bende inşallah sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırımCanımmmm cok sevındım saglıklıca kucagına al
Bnde bi hafta sonra ilk defa çıktm hastane için etmeye çalışıyoruö evdeyim zaten hep yemek temizlik yoruyo bi sağlıkla ilerlesinde başka birşey istemem inşallah tabbim sanada nasip eder tez zamandaİnşallah canım♥Rabbim o günleri de göstersin sana. Aynen elimde 1 tane test olduğu için adetimin gecikmesini bekliycem en azından kesinleşir hamile olup olmadığım adetim gecikse bile dimi. Kullansam ezcaneye de gidemem 10 gün olmuştur evdeyim hepdikkat et sende hamilesin artık daha çok dikkat etmen gerekiyor canım
Aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasınAllah razı olsun canım.Bnde bi hafta sonra ilk defa çıktm hastane için etmeye çalışıyoruö evdeyim zaten hep yemek temizlik yoruyo bi sağlıkla ilerlesinde başka birşey istemem inşallah tabbim sanada nasip eder tez zamanda
Yaaa hayırlı olsuuuuuuun, çok çok mutlu oldum senin adına, sağlıkla al kucağına canım, resmen gün gün şahit olduk bebişin oluşumuna Allah tamamına erdirsinBugün ilk defa test yaptırdım kızlar 3300 çıktı
Ay çok güzel hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Bugün ilk defa test yaptırdım kızlar 3300 çıktı
36 saat die biliyorum canimİğneyi vurulduktan kac saat veya kac gün sonra çatladığı degisiyo mu ki ya
Hayirli olsun canim sag salim kucagina al insalllaaah ❤Bugün ilk defa test yaptırdım kızlar 3300 çıktı
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım, teste göre hamilesinArkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra 11-12.günler Birer kere az miktarda kan gelmişti bugün test yapmadan önce yine geldi test yaptım böyle çıktı kafam karıştı iyice
bilmiyorum ki İnş öyledir git gide rengide miktarı da azalıyor ama bu kadar uzun sürünce kimyasal gebelik mi olacak diye düşünüyorumYerleşme kanaması olabilir mi acaba canım, teste göre hamilesin
Hastaneye git diycem de durum ortadainşallah sağlıklı gebeliktirbilmiyorum ki İnş öyledir git gide rengide miktarı da azalıyor ama bu kadar uzun sürünce kimyasal gebelik mi olacak diye düşünüyorum
Çift çizgi bariz görünüyor canım, umarım hamilesindir, hayırlısıyla gelsin bebişinArkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra 11-12.günler Birer kere az miktarda kan gelmişti bugün test yapmadan önce yine geldi test yaptım böyle çıktı kafam karıştı iyice
Amin inş isteyen herkese de tez zamanda versinÇift çizgi bariz görünüyor canım, umarım hamilesindir, hayırlısıyla gelsin bebişin
Mecbur gideceğim salı gününe randevu aldım tiroidim var eğer hamileysem ilacımı değiştirmem lazımHastaneye git diycem de durum ortadainşallah sağlıklı gebeliktir
Hmm anladım hakkında hayırlısı olsunMecbur gideceğim salı gününe randevu aldım tiroidim var eğer hamileysem ilacımı değiştirmem lazım