• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günde 2mm büyüyor yumurtalar 3 gün önce 17mmse bugün 21 22 falan olması lazım, kaç gündür beraberlik olmuyor eşinle bilmiyorum ama dün beraberlik olduysa bugünü atla yarın beraberlik olsun. Gün aşırı daha iyi. Sperler bizim içimizde 3 ile 5 gün arasında canlı kalıyor, yumurta da 24 saat canlı kalıyor. Ona göre ilişki günlerini ayarla, gün aşırı ilişkide sperm kalitesi daha çok artıyor ve sayısı da
Iste doktor üstüne basa basa çarşamba ilişki en kötü perşembe ilişki sonrada pazar akşamı ilişki dedi. Ne biliyim canim ya kafam karıştı benimde 😔

Hayirli olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ilk klomen denemen miydi yoksa önceden de kullandın mi? Bide başka bir sorununuz var mıydı merak ettim 🙂
İlk klomen kullanışımdı başka birşeyimiz yoktu yani sperm testi rahim filmi yaptrmadk ama bu ay yaptrıcaltm çok şükür nasip oldu çok sağolun allah razı oldun 🙏🏻

İnşallah canım♥Rabbim o günleri de göstersin sana. Aynen elimde 1 tane test olduğu için adetimin gecikmesini bekliycem en azından kesinleşir hamile olup olmadığım adetim gecikse bile dimi. Kullansam ezcaneye de gidemem 10 gün olmuştur evdeyim hep😔dikkat et sende hamilesin artık daha çok dikkat etmen gerekiyor canım
Bnde bi hafta sonra ilk defa çıktm hastane için etmeye çalışıyoruö evdeyim zaten hep yemek temizlik yoruyo bi 🙈 sağlıkla ilerlesinde başka birşey istemem inşallah tabbim sanada nasip eder tez zamanda 🤲🏻🤲🏻🌸💙🦋

Bnde bi hafta sonra ilk defa çıktm hastane için etmeye çalışıyoruö evdeyim zaten hep yemek temizlik yoruyo bi 🙈 sağlıkla ilerlesinde başka birşey istemem inşallah tabbim sanada nasip eder tez zamanda 🤲🏻🤲🏻🌸💙🦋
Aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın♥️Allah razı olsun canım.🥰👶🏻

Arkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra 11-12.günler Birer kere az miktarda kan gelmişti bugün test yapmadan önce yine geldi test yaptım böyle çıktı kafam karıştı iyice

Eklentiler

• IMG_20200329_081741.jpg
    IMG_20200329_081741.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra 11-12.günler Birer kere az miktarda kan gelmişti bugün test yapmadan önce yine geldi test yaptım böyle çıktı kafam karıştı iyice
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba canım, teste göre hamilesin🥰

Çift çizgi bariz görünüyor canım, umarım hamilesindir, hayırlısıyla gelsin bebişin💕🤲

Back