Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ben doktora gidemedim doktorum bugün orda değilmiş pazartesi gel dedi ama yine olup olmayacağı belli değil kafam çok karışık yumurtalar büyüdümü büyümedi mi bilemiyorum

O zaman dedıgım gibi riske atma hıc canım degerlendır bugunü ve pazar gününü pazartesi çatlamış olursa bıle zaten sperm belli saat canlı kalıo ıcımızde

Testimm var devam ediyorum saha koyulaşmadı işte o yüzden şüpheye düştüm zaten geç yumurtladım hep bu zamana kadar klomenle erken yumurtlama olur diye düşünmüştüm

Ben geçen ay ovulasyon testi kullandım hep silik gördm çatlamıordu benım de bu ay klomen sayesımde yumurtm oldu iğne ile çatlama oldu ama malesef gebelık olmadı diğer ay degerlendırıcez inşallah senın olur hemen

İnşaallah diğer ay hamile kalırsın canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin artık bunaldım hüsrana uğramaktan bu benim ilk klomen deneyimim nolacak bakalım aklımdan atmam lazım ama atamıyorum

Kizlarrrrr ya bi ruya gördüm teat yapıyorum hamileyim gerçek gbiysii resmen esime daha demiyorum belki igneden ikincicizgi cikmistir kendi kendime bunu diyorum asiri gercekti yaaaaa beynim yoruldu artik ☹

Kizlarrrrr ya bi ruya gördüm teat yapıyorum hamileyim gerçek gbiysii resmen esime daha demiyorum belki igneden ikincicizgi cikmistir kendi kendime bunu diyorum asiri gercekti yaaaaa beynim yoruldu artik ☹
Nisan topigine gel herkes aynı rüyayı görüyo

Olursun canım çunku ilaç kullaniyosun stres yapma streste regl geciktirir pazartesiye olursun bnce

Bnde hamile olduğum ay iki rüya görmüştüm ikiside güzeldi anlamı

Bnde hamile olduğum ay iki rüya görmüştüm ikiside güzeldi anlamı
Vallaaa benimkide guzel de ben zaten gorurum.boyle ruyalar anca ruyamda.ggörürüm okdr güzeldi ki test yapiyorum cift cizhi cikiyor sevinemiyorum bileeee hastaneye gitsemm kan versem diyorum koroma var gitme diyorum esimede demiyorum heveslenirrr bide yani ignenim.etkisindenmi die dusunuyordum ruyamdaaaa insalllah gercek olur

Canim benim doktorum cumartesi gün iğneyi vur dedi. Igneden önce en geç perşembe ilişki olsun dedi. Igneden sonrada pazar gün akşam ilişki dedi. Sonra gün aşırı dedi

Bende rüyamda kocamı kucagında bebekle gordum psikolojik olarak sanırsam bızım bebegımız olmadıgı ıcın bende baska bir bayandan bebek dünyaya getırdım dıyordu.. Uyandıgımda dırek eşime esra kım bebek var mı gerckten dıe cemkırmeye basladım noldu ıle kaldı adam ruyamı anlattm kafana cok takıorsun yapma boyle dıe tesellı etmeye calıstı

Yaaa bende her ruyamda bebekle ilgili bisiler goruyorum ve budr adetime yakin oluyor surekli uyanmak isdemiyorum bazi ruyalardaaan

Aynen ya sınır oluyorum bu duruma. Doktorumun söylediğine uyucam ama aklımda da bi tereddüt var doğru mu yanlış mı diye. Neye gore hareket edeceğimizi şaşırdık
Ben hergunu degerlendirdim ignenin vurulmadigi gun vuruldugu gun ve ondan sonraki 2 gun doktorum bana gun vermiyorum gun asiri sedi gun verirsem gorev gbi oluyir dedi aklimda suphe kalmasin dedim bende sonucu 3 gun sonra goruruz dicem ama igneden sonra 2 yumurtadan da teki catlamis ne yazikki sansimiz dustu adst olucam göğüslerim acimaya ve sivilcelerim de çıkmaya başladı

Aynen ya sınır oluyorum bu duruma. Doktorumun söylediğine uyucam ama aklımda da bi tereddüt var doğru mu yanlış mı diye. Neye gore hareket edeceğimizi şaşırdık

Valla sorma bir arkadas var aynı zamanda klomene basladık onun doktoru farklı benım doktorum farklı konusuyor bazı doktorlar iğne sonrası kontrole cagırıo benım doktorum cagırmadı bu ay regl olursam tekrar tedavı basladıgımda ıgne sonrası gidicem dicem karnma kramo grıo ondn geldım dıecem bakakım çatlama olup olmadı gorulur

Bak mesela beni ıgneden sonra cagirmadi ben çatlayıp catlamadigini nerden bilicem. Ayy bu neymiş ya ilk defa bu ay başladim klomene ilaciymis iğnesiymiş herşeyin saati ve günü var stres oldum olacağı varsa da stresten olmayacak

Hahahahah bende ilk basladim canim
Burfa bazi arkadaslarin doktorlarida cagirmamis bilmiyorum carsamba igne oldum haftaya carsamna kntrole gel dedi bakti catlamis diğeri dgeride catlamamis dedi isde progestan yazdı bende zor yutuyorum ilaclariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…