Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilginç bir süreç oluyor senin

Sorma valla can adaşım bir can getirmek için dünyaya ne kahırlar cekıyoruz harbıden.. Annemı babamı sımdı daha iyi anlıyorum onlarda bana kavusabılmek ıcın uzun bir süre ugrasmıslar annemın hep dusukle sonuclanmıs benden öncekı hamılelıklerınde ben 4. Cocugum

Ben aslan pencesi ve az hayit karistirip 10 gun ictim hormonlarimi dusurmustu fsh ve lh

Bunları kullanırken mı hamıle kaldın canım
Canım hormonlarim tavan yaptgndan ilacda bosuna iciyodum dusurdu normale getrdi hormonlari kullandiktan sonraki 2.ay gunde 4 klomen +catlatma ignesi +innofolic +glukofen ve belime yakı attım

Canım hormonlarim tavan yaptgndan ilacda bosuna iciyodum dusurdu normale getrdi hormonlari kullandiktan sonraki 2.ay gunde 4 klomen +catlatma ignesi +inmofolic +glukofen ve belime yakı attım

Benım ılk klomen gunde 3 doz ve iğne kullanmamdı 7 yumurtam vardı 4 saglıklı boyutta ıstedıgımız gibi dedi doktorum fakat rahım içinde regl kanımı atamadıgım ıcın sıvı bırıkmesı oldu aynı zamanda polıstık over orta sevıyede

Benimde pco ve yumurtalik tembelligi dendi endokrin ya da dahiliyede insulin e baktirabilirsin bu pco da yuksek cikar ama sivi birikmesini acikcasi ilkkez duydum

Benimde pco ve yumurtalik tembelligi dendi endokrin ya da dahiliyede insulin e baktirabilirsin bu pco da yuksek cikar ama sivi birikmesini acikcasi ilkkez duydum

Doktor da cok sasırdı dun muane sırasında cunku ılk kontrol lerımde rahmım cok ıyı durumdaydı sımdı bu sıvı bırıkmesı yapısıklık durumu tüplerin olmaması gereken bır durum dedı.. Ilac kullandım dun gece regl beklıyorum pzartesi komtrole gidicem

Aaa cok merak ettim cidden bunun arastirilmasi gerek bence farkli bir durum bu konu hakkinda konu acabilirsiniz burda yasayanlar size yardimci olucaktir

Aaa cok merak ettim cidden bunun arastirilmasi gerek bence farkli bir durum bu konu hakkinda konu acabilirsiniz burda yasayanlar size yardimci olucaktir

Pazartesi kontrole gidicem o zaman sıvı boşalmamıs olursa dırek yazacagım cunku ınternetten arastırdıgım kadarıyla tüp bebege bıle engel oluyormus bu olay şimdi birileri olumsuz yazar ben ıyıce mahvolmus olacagım psikolojik olarak duzelme olsa bile olumsuzları hep dusunucem strese sokucam kendımı ondan dolayı pazartesını beklıyorum canım

Tüp bebegimi engelliyomus canim haklisin kafani hic bulandrma en iyisi doktora gitmek umarim sivi bosaltmstr

Insalllah olursun canimmm insalllah diger ayada hamile girersin insalllaaaah

Evet normal gebelıgı gectım tüp bebek ıcın bıle engelmıs kı suan tüp bebek ıcın vok erken tedavının 1.ayındayım klomende
Canim suan bi baktim da sana verebilecegi zarar enfeksiyona acik hale gelmek ve tuplerde tikaniklik diyo tuplere varacak kadar bi sikinti olursa Allah korusun tup bebekte tüpe ihtiyac yok zatn

Canim suan bi baktim da sana verebilecegi zarar enfeksiyona acik hale gelmek ve tuplerde tikaniklik diyo tuplere varacak kadar bi sikinti olursa Allah korusun tup bebekte tüpe ihtiyac yok zatn

Bakalım dün bır hap verdi bunu hafıf ıslat vajınana yerlestır 2 3 gun ıcınde regl olacaksın dedı pazartesi de kontrole gel bakalım durumuna gore yol cızelım dedı.. İnşallah regl olurum cunku hıc bır regl oncesı sendromu yasamıom suan

Insalllah olursun canimmm insalllah diger ayada hamile girersin insalllaaaah
Kızlar aklıma takıldı ben bugün doktora gidemedim klomen kullandım salı bitti doktor bugün pazar ilişki dedi beni arayıp ama benim yumurtlamam olmadı Ovulasyonla takip ediyorum ordan biliyorum birkaç güne olur mu yoksa bugün olması mı gerekirdi

Canım ben klomen bittikten sonra2. Gün doltora gttm pazar gunu ıgen yap dedı ogne verdı iğne gununu degerlendır ertesi gununu ve çarşamba cuma pazar pazartesi dedı ama kımı arkadaslarımız hergunude degerlendıren var

Sen doktorunu dınle ılıskı önerdı ıse degerlendırmeye bak canım testın varsa devam et testıne çatladıgı zaman koyulaşıo zaten

Anladım canım ben doktora gidemedim doktorum bugün orda değilmiş pazartesi gel dedi ama yine olup olmayacağı belli değil kafam çok karışık yumurtalar büyüdümü büyümedi mi bilemiyorum

Sen doktorunu dınle ılıskı önerdı ıse degerlendırmeye bak canım testın varsa devam et testıne çatladıgı zaman koyulaşıo zaten
Testimm var devam ediyorum saha koyulaşmadı işte o yüzden şüpheye düştüm zaten geç yumurtladım hep bu zamana kadar klomenle erken yumurtlama olur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…