Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim cizgiyi gorsekde nasil sehir disina cikicam hasta olursam doktoruma nasil gidicem yaaa gitmek istiyorum birakmak.istemiyorummm☹☹☹

10.gün test için cok erken eger boşa kullanmak ıstemıorsan ben dayanamayıp erken yaptım hep canım doktora da soyledım 14 den önce kıler hep yanıltma payı var dedı eger elınde fazla test yoksa yapma varsada bosuna yapma bemce 13.de yap daha iyi

Arabayla gidecekseniz gerek yok herhalde izne şuan

Yok yok yapmicam canim goguslerim ne aciyor ne acimiyor degisik bisi olucam buyuk ihtimal

Kendi arabamiz ile gidicez amaa aciklama yaptılar herhlde sehir disina giderken izin alinacak falan gbisine benmi yanlis anladim acabaa
Canım hamileyim dersin izin alırsın problem etme onu, doktorum eskişehirde dersin. Bence problem çıkarmazlar. İnşallah regl olmazsın da çift çizgileri görüp öyle düşersin doktor yollarına

Bugün iğne yapmamın 12. Günüydü dünde bugünde aynı saatte kan geldi bizim umutlar bitti

Canım hamileyim dersin izin alırsın problem etme onu, doktorum eskişehirde dersin. Bence problem çıkarmazlar. İnşallah regl olmazsın da çift çizgileri görüp öyle düşersin doktor yollarına
Agzin ballar yesin çocukları ni öpsün o dudaklarin❤ amin aminnn canimmmmm.insalllaaah o sekilde giderimmm

Yaa hemen sicak çay ic ve gargara yap bol bol cigerlere inmesin lanet olasi virus
Ay kiz oyle deme korkarim
Ilik seyler iciyorum surekli.ama ben biraz kendimi dinliyorum bu korona canimi skioo acabami diyip duruyorum

Iyi degilim cidden bu nasil biticek bulasicak acaba iyilesebilcekmiyiz hamileyim ve 6 yasinda bi kizim var korkuyorum onlar icin
Stres direnci düşürüyor virüsten korkarken başımıza başka şeyler de gelebilir. Bence mevzuyu konuşmamak lazım.

Ay kiz oyle deme korkarim
Ilik seyler iciyorum surekli.ama ben biraz kendimi dinliyorum bu korona canimi skioo acabami diyip duruyorum
Canim gene de önlemini al ne olur ne olmaz psikolojim bozuldu benim zatn hic iyi degilm bu virus yuzunden

Canim gene de önlemini al ne olur ne olmaz psikolojim bozuldu benim zatn hic iyi degilm bu virus yuzunden
Kimse iyi degil moraller herkesin bozuk amaa cikan gene disari elini kolunu salliyor kargocu arafi bgun suraya kdr gelirmisinz dedi ben gelemem sizde gelmez iseniz kalsin dedim ne derse begenirsin dukyandan alirsiniz o zaman suratina kapadim asiri sinirlendim aldigim yerede mesaj attim dedim boyle böyle beb gidip alamam evdende cikamam getirceklerse getirsinler getirmiceklerse size geri gelir bilginize dedim kapida odeme yaptigim icin yapicak bisi yok kendimi sıkıntıya sokamam bi kargo icin

Az önce sayfada gezerken hayıt suyu hayıt tozu falan dıe bıseyler vardı denk geldım aranızda kullanan ve hamışe kalan var mı merak ettım kımı yazmıs gogusşerm buyudu 2 ayda hamıle kaldım falan demıs

Valla kuzum hayit blmiyorum ama caksir suyunuda arasdir derim

Ben de herkesin hemen hamile kaldiği bal corekotu tarcini yqpiyom bakalim. ama sen öyle seyler de kullanma biraz dinlendir bence oluraa kendiliģinden olsun.

Ben de herkesin hemen hamile kaldiği bal corekotu tarcini yqpiyom bakalim. ama sen öyle seyler de kullanma biraz dinlendir bence oluraa kendiliģinden olsun.

Doktora sormam gerekıyor zaten baksana klomen ılk ayda rahımde sıvı bırıktı regl olamadım rahımde kese ıcıne doldu dun ılac aldım oda daha etkı yapmadı kı ne gogus agrısı ne kasık agrısı var daha regl öncesı sentom ortada yok

Ilginç bir süreç oluyor senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…