Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hanımlar gelişme var mı? Ben yarın Dr gidicem öğleden sonra inşallah yumurtam oluşmuştur

Az kaldı ama günler geçmek bilmiyor adet olmadan istediğim ilacı da kullanamam baya sıkıcı bir durum inşallah canım ❤
Canım eğer ağırsa gribin Dr la görüşüp vitamin kullanabilirsin ay bu mesajı yazarken hamişsin gibi hissettim inşallah gebesindir canımm

Canım eğer ağırsa gribin Dr la görüşüp vitamin kullanabilirsin ♥ ay bu mesajı yazarken hamişsin gibi hissettim inşallah gebesindir canımm

Ben pek umutlu değilim yinede Allah bilir iyi dileğin için teşekkür ederim canım benim. Yarine kadar biraz düzelmezsem mecbur doktor yolu gözükecek bana .

Ben pek umutlu değilim yinede Allah bilir iyi dileğin için teşekkür ederim canım benim. Yarine kadar biraz düzelmezsem mecbur doktor yolu gözükecek bana .
Ya hep öyle olur ya hani bu ay umudum yok derken hamile olursun. İnşallah öyle olur seninki de aynen canım ihmal etme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…