- 22 Mart 2019
- 5.278
- 11.814
- 248
- 26
- Konu Sahibi Kar perisi
HIMGeçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşaallah günde 2 öğün çift doz kullandım Sabah 2 akşam 2 şeklinde
Ben sabah aksam kullaniyordum amin cnm❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HIMGeçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşaallah günde 2 öğün çift doz kullandım Sabah 2 akşam 2 şeklinde
2 yumurta cnmKaç yumurta niz oluşmuştu acaba
Kaç mm2 yumurta cnm
Evet hamile kaldım ama düşükle sonuclandiPeki. Şimdi ki durumumuz ne merak ettim hamile kaldınız mi
Biri 18 diğeri 20mm cnm 2 tane olması iyimis 3 yumurta catlama şansi pek iyi değil dedi. Hakkımızda hayırlısı. İnsallah rabbim nasip EderKaç mm
Bende perşembe günü igne vurdum 17 ve 19 mm
Amin canim beklemedeyim❤Biri 18 diğeri 20mm cnm 2 tane olması iyimis 3 yumurta catlama şansi pek iyi değil dedi. Hakkımızda hayırlısı. İnsallah rabbim nasip Eder
İğne HCG içeriyor o yüzden olabilir henüz kullanmak nasip olmadı ama gebelik belirtileri yaşanabiliyomuş iğnenin etkisiyleKizlar ben overlite iğnenin 7 günümdeyim bulantı oluyor baya sizde oluyormu yada kullanıpta etkiyi yaşayan varmi
Kızlar bir şey soracağım ben bugün ovitrelle mi vuruldum. Eve geldikten 2-3 saat sonra ovülasyon testi yaptım. Test çift çizgi çıktı hemen. Dün de yapmıştım çok soluktu. Hani bu iğne 36 saat sonra etki ederdi öyle yazıyor her yerde. Neden hemen çift çizgi oldu sizce,yorumlarınızı bekliyorum
Ben de öyle düşündüm ama hemen etki eder mi o kadar vücuda? 2 saat içinde çıkarması beni şaşırttı açıkçasıIğnenin içinde hcg olduğu için ovülasyon testinde de koyu çıkıyor bende 4 gün koyu çıktı ovülasyon sonrası
2tane ayniandaBiri 18 diğeri 20mm cnm 2 tane olması iyimis 3 yumurta catlama şansi pek iyi değil dedi. Hakkımızda hayırlısı. İnsallah rabbim nasip Eder
Iğnenin içinde hcg olduğu için ovülasyon testinde de koyu çıkıyor bende 4 gün koyu çıktı ovülasyon sonrası
benimde yarin klomen bitiyor perşembe yada cuma gidecegim kontrole acaba kacgun sonra catlar merak ediyorum
Allah tekrar kısmet etsin inşallah isteyen her kese bana daEvet hamile kaldım ama düşükle sonuclandi
Bana igne verdi büyükse vermez kendiliğinden çatlasın diye bekle der belki2tane aynianda
acaba nezmana çatlayacak merakettim buay ilkdefa klomen denedjmBana igne verdi büyükse vermez kendiliğinden çatlasın diye bekle der belki
Ona doktor karar veriyor cnm büyüklüğe göre verir vermez o biliracaba nezmana çatlayacak merakettim buay ilkdefa klomen denedjm
Ben de öyle düşündüm ama hemen etki eder mi o kadar vücuda? 2 saat içinde çıkarması beni şaşırttı açıkçası
Öyleyse iğneden değil işte demek canım. Zaten vücutta lh düzeyi artmış ben öyle anladım bilmiyorumIğneyi vurmadan öncede koyuydu benim testim çünkü yumuşlar catlayacak hale gelmişti
Öyleyse iğneden değil işte demek canım. Zaten vücutta lh düzeyi artmış ben öyle anladım bilmiyorum