• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben overlite iğnenin 7 günümdeyim bulantı oluyor baya sizde oluyormu yada kullanıpta etkiyi yaşayan varmi

Kızlar bir şey soracağım ben bugün ovitrelle mi vuruldum. Eve geldikten 2-3 saat sonra ovülasyon testi yaptım. Test çift çizgi çıktı hemen. Dün de yapmıştım çok soluktu. Hani bu iğne 36 saat sonra etki ederdi öyle yazıyor her yerde. Neden hemen çift çizgi oldu sizce,yorumlarınızı bekliyorum 🤗

Kızlar bir şey soracağım ben bugün ovitrelle mi vuruldum. Eve geldikten 2-3 saat sonra ovülasyon testi yaptım. Test çift çizgi çıktı hemen. Dün de yapmıştım çok soluktu. Hani bu iğne 36 saat sonra etki ederdi öyle yazıyor her yerde. Neden hemen çift çizgi oldu sizce,yorumlarınızı bekliyorum 🤗

Iğnenin içinde hcg olduğu için ovülasyon testinde de koyu çıkıyor bende 4 gün koyu çıktı ovülasyon sonrası 😊

Biri 18 diğeri 20mm cnm 2 tane olması iyimis 3 yumurta catlama şansi pek iyi değil dedi. Hakkımızda hayırlısı. İnsallah rabbim nasip Eder
2tane aynianda
Iğnenin içinde hcg olduğu için ovülasyon testinde de koyu çıkıyor bende 4 gün koyu çıktı ovülasyon sonrası 😊

benimde yarin klomen bitiyor perşembe yada cuma gidecegim kontrole acaba kacgun sonra catlar merak ediyorum

Back