Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef 4 doza rağmen hiç yumurtam olmadı overlerim dirençliymiş yan etkisi de olmadı bana ama yumurta da olmadı Dr salı tekrar bakalım dedi salıyı bekliycez şimdi
Fsh değeriniz kaçtı acaba? Nacizane tavsiyem eğer bebek istiyorsanız mutlaka hastanenin tüp bebek merkezine gidip o alanda uzman doktorlarla bu süreci ilerletin klomen, aşılama, tupbebek..yoksa normal kadindogum doktorları pek anlamiyorlar

Evet canım ben bu ayı böyle geçirmeyi düşünüyorum Dr da dedi zaten farklı ilaca yada aşılamaya başlarız diye

Benim gittiğim Dr zaten gebelik ve doğum doktoru

Yanlış anlama ama beni olur mu canım klomeni bırak iğneli tedaviye geç demek istiyorum nacizhane benim görüşüm takdir senin...
Tabi ki de... Sizlerin görüş ve önerileriniz benim için büyük önem taşıyor tabiki de söylediklerini Dr umla konuşurum. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için iyi ki varsın canım

Mrb canim
Ne zaman iğneyi oldunuz acaba

Geçen senelerde kullanmıştım 60 gün adet olamadim sıcak basmaları duygu değişimleri falan yaptı kullanmadan önce düzenliydi hormonlarıma baktirdim fhs yükselmişti bana ters etki yapmisti
Peki. Şimdi ki durumumuz ne merak ettim hamile kaldınız mi

Kızlar merhaba
Bilgisi olan varsa bişey sormak istiyorum
Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği başladı doktora gittim 5 cm kist var ayrıca pko dedi bı ilaç yazdı o aydan sonra adetlerim düzene girdi ve kistim patlamıştı sorum şu adet düzene girince pko geçmiş mi oluyor ben geçmiştir diye düşünüp tekrar doktora gitmedim kan testlerim de çok iyi çıkmıştı sadece FSH sınırda 10du ama bişey demedi doktor her şey yolunda dedi bebek istiyoruz ama eşimde problem var o tedavi oluyor diye ben doktora gitmiyorum acaba banada klomen tedavisi gerekli mi ovulasyon testinde piki de görüyorum

Yumur Yumurtaların gelişip çatlıyorsa gerek yoktur Dr bilgilendirir zaten benim yumurtalık tembelliğim var o nedenle klomen kullandım bu ay

Yumur
Yumurtaların gelişip çatlıyorsa gerek yoktur Dr bilgilendirir zaten benim yumurtalık tembelliğim var o nedenle klomen kullandım bu ay
Bende de vardı acaba hala var mı yoksa düzeldi mi diye düşündüm

Bende de vardı acaba hala var mı yoksa düzeldi mi diye düşündüm
Adetlerin düzelmiş ve ovü testin pik oluyorsa düzelmiştir bi ihtimal ama yine de en net cevabı Dr verir canım biz sadece tahmin edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…