Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 27 aralık ta klomene başladım 5 gün kullandım bugün muayene oldum 20mm ve 18 mm yumurtalarım oluşmuş yarın sabah ovilette çatlama iğnesi vurulacagim bakalim nasil olacak heycanliyim ve merak ediyorum
Persembe bende kontrole gidecem bakalm inşallah buay tutar

Merhaba bende klomene başladım ilk defa ilaç bittiğinde doktora gittim yumurtan oluşmuş ve çatlamış dedi şaşırdım çünkü pko var bende ara ara kasıklarımda batma var ve karnım şiş

Merhaba bende klomene başladım ilk defa ilaç bittiğinde doktora gittim yumurtan oluşmuş ve çatlamış dedi şaşırdım çünkü pko var bende ara ara kasıklarımda batma var ve karnım şiş
catladiktansonra iliskiye girdinmi

Yumurtan oluştuysa igne verir büyük bir ihtimalle ama iğne sonrası bekleme çok zorr
benim yumurtam kendikendie catliyir aslinda nebilim klomen de biraz manasiz geldi yumurtlama oluyor heray ama napak dustuk doktorların eline

Çok şanslısın ne güzel kendinden yumurtluyabiliyorsun
sonuç yokki dollenme olmuyor yumurta buuyor catliyor ama dollenme yok bu ay klomen verdi mahvetti vucudnu heryerim sisti gaz yapti yürüyemiyorum nerdeyse goren hamile sanıyor sislikten

Krzlar bende dün akşam yaptım sabah bu şekilde gördüm . Başına gelen var mı böyle

Eklentiler

• 1BD0335E-E31E-4E8B-89B4-FADBD1B66BE4.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…