Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben overlite iğnenin 7 günümdeyim bulantı oluyor baya sizde oluyormu yada kullanıpta etkiyi yaşayan varmi

Kizlar ben overlite iğnenin 7 günümdeyim bulantı oluyor baya sizde oluyormu yada kullanıpta etkiyi yaşayan varmi
İğne HCG içeriyor o yüzden olabilir henüz kullanmak nasip olmadı ama gebelik belirtileri yaşanabiliyomuş iğnenin etkisiyle

Kızlar bir şey soracağım ben bugün ovitrelle mi vuruldum. Eve geldikten 2-3 saat sonra ovülasyon testi yaptım. Test çift çizgi çıktı hemen. Dün de yapmıştım çok soluktu. Hani bu iğne 36 saat sonra etki ederdi öyle yazıyor her yerde. Neden hemen çift çizgi oldu sizce,yorumlarınızı bekliyorum

Iğnenin içinde hcg olduğu için ovülasyon testinde de koyu çıkıyor bende 4 gün koyu çıktı ovülasyon sonrası

Biri 18 diğeri 20mm cnm 2 tane olması iyimis 3 yumurta catlama şansi pek iyi değil dedi. Hakkımızda hayırlısı. İnsallah rabbim nasip Eder
2tane aynianda

Kızlar 2 ay klomenim yarın başlıyorum cuma da kontrole çağırdı. 6 günde iğne yapılcakmışım çatlatma iğnesi yaptırır mı ki sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…