• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hep öyle olur ya hani bu ay umudum yok derken hamile olursun. İnşallah öyle olur seninki de 🤗 aynen canım ihmal etme kendini ♥

Zaten negatifte olsa pozitifte olsa yazarım Allahtan hayırlısı kuzu ❤️ inşallah sende yarın güzel haberlzrle gel😍

Kızlar ben bugün Arifoğluna girdim avmde dolaşırken. Gebe kalmayı kolaylaştırıcı birşeyler var mı diye sordum arı sütünü önerdiler şiddetle. Yumurta ve sperm kalitesini arttırmada çok iyiymiş bilimsel çalışmalar varmıs bu yönde ben de araştırdım hakikaten tüp bebek öncesi falan özellikle takviye amaçlı kullandırtıyorlarmıs. Aldım deneyeceğim yarından itibaren inşallah faydası dokunur.. Sizden böyle bir şey kullanan oldu mu?

Kızlar ben bugün Arifoğluna girdim avmde dolaşırken. Gebe kalmayı kolaylaştırıcı birşeyler var mı diye sordum arı sütünü önerdiler şiddetle. Yumurta ve sperm kalitesini arttırmada çok iyiymiş bilimsel çalışmalar varmıs bu yönde ben de araştırdım hakikaten tüp bebek öncesi falan özellikle takviye amaçlı kullandırtıyorlarmıs. Aldım deneyeceğim yarından itibaren inşallah faydası dokunur.. Sizden böyle bir şey kullanan oldu mu?
Bende duydum onu arisutu faydaliymis bal polen hepsi faydali.bende promortil woman aldim oda faydaliymis bakalim buay kullaniyorum iste herseynasib kimisi kullanir fayda etmez kimisi kullanamdan olur.icin rahat etsin istersen kullan.

Ben 1 ay önce polenli bal yiyip, hayıt tohumu içmiştim o ay 2 yumurtam gelişmişti. Bu ay hiçbir şey yapmadım sadece klomen içtim nasılsa o geliştirir birden çok olur dedim sadece 1 tane oldu. O yüzden ben beslenmenin yumurta kalitesi üzerinde etkili olduğunu kesinlikle düşünüyorum benim için öyle oldu en azından...

Ben 1 ay önce polenli bal yiyip, hayıt tohumu içmiştim o ay 2 yumurtam gelişmişti. Bu ay hiçbir şey yapmadım sadece klomen içtim nasılsa o geliştirir birden çok olur dedim sadece 1 tane oldu. O yüzden ben beslenmenin yumurta kalitesi üzerinde etkili olduğunu kesinlikle düşünüyorum benim için öyle oldu en azından...
yani illa vardir faydasi balkuur faydali cok mesela diyirlar bazilari iste bazi hormonlari yuklsetebiliuor bende buay klomen kullandım ve promortil woman iicyirum bakalim kismetse
İncirkuru yaptim gecenay suthormonumu yukseltti mesela.ama dediugm gibi balin herturlusu faydalı

yani illa vardir faydasi balkuur faydali cok mesela diyirlar bazilari iste bazi hormonlari yuklsetebiliuor bende buay klomen kullandım ve promortil woman iicyirum bakalim kismetse
İncirkuru yaptim gecenay suthormonumu yukseltti mesela.ama dediugm gibi balin herturlusu faydalı
Aynen incir kürü bende de ters tepti yapmam bir daha

Bende 27 aralık ta klomene başladım 5 gün kullandım bugün muayene oldum 20mm ve 18 mm yumurtalarım oluşmuş yarın sabah ovilette çatlama iğnesi vurulacagim bakalim nasil olacak heycanliyim ve merak ediyorum

Bende 27 aralık ta klomene başladım 5 gün kullandım bugün muayene oldum 20mm ve 18 mm yumurtalarım oluşmuş yarın sabah ovilette çatlama iğnesi vurulacagim bakalim nasil olacak heycanliyim ve merak ediyorum
İnşallah tutar canımm ♥️

Bu ay ben de ilk defa klomen kullandım ve 24 Aralık'ta ovitrelle vuruldu, inşallah güzel haberler alırız.Tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🙏
BEnde 25 nde vuruldum ne zaman test yapcksınız siz hiç belrti faln oldu mu benım bugun 13 günüm çok merak ediyorum

Inşaallah hepimizin de hayırlı bebekleri olur. Benim yaşımda 35 1 senedir de olması bu ay yeni başladı doktorum klomene. Hayırlısı olsun hakkımızda
Aminn♥️ ben daha 19 yaşındayım 🙈 bende 2 yıllık evliyim 18 aydır olmadı bu ay Dr klomen başladı cumartesi iğneyi yapıcam bende

Back