Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan geliyormu tuvalette gittiğinde canim yoksa pembelikmi

Adet oluyorum gibi kan geluyor canım hem wc yaparken hem peçeteye ama pedım temız halen yarın antalyaya dönuyoruz esımle hemen kendi doktora gidecegim
Tamam canim insalllah hayirli haberler ile gelirsin

Kizlar gecen hafta carsamba igneyi vurdu doktorum kontrolde haftaya gel dedi yarin nabacak acaba
çok heyecanlı,neye bakacak acaba, bana da iğneden sonra regl olursan gel olmazsan olman gereken günden bi kaç gün sonra gel demişti. regl olup öyle gitmiştim inşallah hamilesindir canım.kese görülmesi için çok erken diye biliyorum,kan testi yapacaktır muhtemelen,inşallah bhcg yüksektir bebişin seninledir inşallah canımhabersiz bırakma bizi,güzel haberlerle gel

Evet bende heyecanliyim ama cokda umitli degilim hayırlısı nabalim buyuk ihtimal gene bakicak alttan yumurtaliklarima.umarim kanda veririm ister ama biyanimda gitme.dio corona virüsünden dolayi gittigim hastane ozrl allahtan girislerde ates olcumu falan yapıyorlarmış bakalim nolcak

Bende femara kullandım bu ay bitanecik yumurtacıgım olusmus yarın 12de ovıtrelle vurcam hayırlı haberler alırız inşallah

Merhaba arkadaşlar,ben de bu ay Klomen kullandım 6 taneden 2 tanesi gelismis ve bir tanesi kendiliğinden çatlamiş ayin 10unda Dr ultrason ile teyit etti,önceki 2 günü ve aynı günü değerlendirdik beklemeye geçtik,dün beklenen adet tarihimken bir kez açık kahve bir kez de açık pembe akıntım oldu peçeteye,bugün sökülecegini sanmıstim ama bugün o kadar bile akıntım yoktu,çok umutlu olmadığım için Klomen adet gecikmesi yapabilir mi diye sormak istiyorum sizlere?

Kızlar akşam son ilacımı da içtim. 7 gündür klomen kullanıyorum yarın öğlen doktora gidicem. Inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar oluşmuştur dua edin kızlar

Kızlar akşam son ilacımı da içtim. 7 gündür klomen kullanıyorum yarın öğlen doktora gidicem. Inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar oluşmuştur dua edin kızlar
Hadi canım inşallah güzel haberlerle gelGüzel yumuşların olmuştur inşallah

Anladim canim igneyi vuruldugum gun kontole gel haftaya ya sali ya carsamba demisti yarin gididem bakalim ne dicek ulturosonla bakarsa anlarmi acaba kese falan gorurmu
Çatlamış mı diye bakar sadece. Onu da çoğunlukla progestan testi yapıyolar ultrasonla da net olmuyo. Kese hemen görünebilen bir şey değil öyle.

Canım bekle gitme bence. Çok duramayacak gibi değilsen. Muhtemelen sökülürsün ve geçer bunlar.

Yapabiliyor benim 2 gun sonra geldi bu ay mesela. Ama test yapın emin olmak için devamı yoksa.

Arkadaşlar çok özür dileyerek çektim ve paylaşıyorum Şimdi bugün 2.kez yaşıyorum bunu,bu ay ilk oldu benim için,sizce adet sökülemesi mi yoksa yerlesmeyi andırıyor mu

Arkadaşlar çok özür dileyerek çektim ve paylaşıyorum Şimdi bugün 2.kez yaşıyorum bunu,bu ay ilk oldu benim için,sizce adet sökülemesi mi yoksa yerlesmeyi andırıyor mu
Biraz beklesen anlarsın bitince test filan yaparsın ben kendi peceteme bakmıyom bu ne ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…