- 19 Kasım 2016
- 4.971
- 3.977
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.241
Kan geliyormu tuvalette gittiğinde canim yoksa pembelikmi2 hüb kahve rengi akınyım ara aara oldu dun ıste pembelestı bugu de sadece wc gidince kan gelıo pedım terrtemız halen 7 yumurtam varrı yogun gelmesı gerekıyor normalde dolu dolu oyle dıodu arkdasların vazıları cunku
Kan geliyormu tuvalette gittiğinde canim yoksa pembelikmi
Tamam canim insalllah hayirli haberler ile gelirsinAdet oluyorum gibi kan geluyor canım hem wc yaparken hem peçeteye ama pedım temız halen yarın antalyaya dönuyoruz esımle hemen kendi doktora gidecegim
Tamam canimAmin canım sende merakta bırakma yaz doktordan sonra
çok heyecanlı,neye bakacak acaba, bana da iğneden sonra regl olursan gel olmazsan olman gereken günden bi kaç gün sonra gel demişti. regl olup öyle gitmiştimKizlar gecen hafta carsamba igneyi vurdu doktorum kontrolde haftaya gel dedi yarin nabacak acaba
ya acaba hamilesin de döllenmeyen ve büyümeyen diğer yumurtaların mı kanama yapıyorAdet oluyorum gibi kan geluyor canım hem wc yaparken hem peçeteye ama pedım temız halen yarın antalyaya dönuyoruz esımle hemen kendi doktora gidecegim
ya acaba hamilesin de döllenmeyen ve büyümeyen diğer yumurtaların mı kanama yapıyor
Evet bende heyecanliyim ama cokda umitli degilimçok heyecanlı,neye bakacak acaba, bana da iğneden sonra regl olursan gel olmazsan olman gereken günden bi kaç gün sonra gel demişti. regl olup öyle gitmiştiminşallah hamilesindir canım.kese görülmesi için çok erken diye biliyorum,kan testi yapacaktır muhtemelen,inşallah bhcg yüksektir bebişin seninledir inşallah canım habersiz bırakma bizi,güzel haberlerle gel
Bende femara kullandım bu ay bitanecik yumurtacıgım olusmus yarın 12de ovıtrelle vurcam hayırlı haberler alırız inşallahMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Hadi canım inşallah güzel haberlerle gelKızlar akşam son ilacımı da içtim. 7 gündür klomen kullanıyorum yarın öğlen doktora gidicem. Inşallah sağlıklı kaliteli yumurtalar oluşmuştur dua edin kızlar
Çatlamış mı diye bakar sadece. Onu da çoğunlukla progestan testi yapıyolar ultrasonla da net olmuyo. Kese hemen görünebilen bir şey değil öyle.Anladim canim igneyi vuruldugum gun kontole gel haftaya ya sali ya carsamba demisti yarin gididem bakalim ne dicek ulturosonla bakarsa anlarmi acaba kese falan gorurmu
Canım bekle gitme bence. Çok duramayacak gibi değilsen. Muhtemelen sökülürsün ve geçer bunlar.Evet bende heyecanliyim ama cokda umitli degilimhayırlısı nabalim buyuk ihtimal gene bakicak alttan yumurtaliklarima.umarim kanda veririm ister ama biyanimda gitme.dio corona virüsünden dolayi gittigim hastane ozrl allahtan girislerde ates olcumu falan yapıyorlarmış bakalim nolcak
Yapabiliyor benim 2 gun sonra geldi bu ay mesela. Ama test yapın emin olmak için devamı yoksa.Merhaba arkadaşlar,ben de bu ay Klomen kullandım 6 taneden 2 tanesi gelismis ve bir tanesi kendiliğinden çatlamiş ayin 10unda Dr ultrason ile teyit etti,önceki 2 günü ve aynı günü değerlendirdik beklemeye geçtik,dün beklenen adet tarihimken bir kez açık kahve bir kez de açık pembe akıntım oldu peçeteye,bugün sökülecegini sanmıstim ama bugün o kadar bile akıntım yoktu,çok umutlu olmadığım için Klomen adet gecikmesi yapabilir mi diye sormak istiyorum sizlere?
Inşallah canimHadi canım inşallah güzel haberlerle gelGüzel yumuşların olmuştur inşallah
Biraz beklesen anlarsın bitince test filan yaparsın ben kendi peceteme bakmıyom bu ne ya.Arkadaşlar çok özür dileyerek çektim ve paylaşıyorumŞimdi bugün 2.kez yaşıyorum bunu,bu ay ilk oldu benim için,sizce adet sökülemesi mi yoksa yerlesmeyi andırıyor mu
Çok haklısınız,bir de Dr lari düşünün,benim eşim Dr mesela görmediği şey kalmadı insana yönelikBiraz beklesen anlarsın bitince test filan yaparsın ben kendi peceteme bakmıyom bu ne ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?