- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.221
Canim umarim gelmemistir devami dualarımdasinnn
Ya rabbim aliyorsada veriyorsada bi sbebei var herkea biseylerden sinaniyor isde ben vajinimus ile sinandim mesela dger baska biseyle sınanır. Uzulme demek istemiyorum ben uzulme dicem sen uzulmicekmisin uzulceksin boyle böyle zaman geciyor isde aylar yillar.Canım adaşım.. Malesef regl oldum ama soyle pedım halen tertemız fakat her pecete kan oluyor belım felaket agrıyor.. Yine de yarın doktora gidecegim randevu almıstım.. Test yaptırıcam yıne de.. Antalya döner dönmez tüp bebek merkezıne kendı doktoruma gidecegim
Ya rabbim aliyorsada veriyorsada bi sbebei var herkea biseylerden sinaniyor isde ben vajinimus ile sinandim mesela dger baska biseyle sınanır. Uzulme demek istemiyorum ben uzulme dicem sen uzulmicekmisin uzulceksin boyle böyle zaman geciyor isde aylar yillar.
Insalllah böyle beklemedigin anda ikiz hamile haberini bizlere verirsin❤
Amin canim hayirlisini sagliklisini nasip etsin mevlam bende hasta olursam eger caksirsuyyuna baslicam onu arasdirdim hemen hamile kalanda var denemekde fayda var aklinda bulunsunAmin canım benım pes etmıyoruz her turlu tedavı her turlu yolu deneyecegım.. İnşallah rabbim hepımıze en kısa zaman da hayırlısı ıle bebek nasıp eder
Amin canim hayirlisini sagliklisini nasip etsin mevlam bende hasta olursam eger caksirsuyyuna baslicam onu arasdirdim hemen hamile kalanda var denemekde fayda var aklinda bulunsun
Evet canım bu ay ılacla birlikte kür bitkisel yollar onlarıda deneyeceğim
bide klomenden 1.ayda hamile kalamayanlar 2 ayda da hemen kalabiliyormus nasip hayırlısı beklicrz canim
Sukadr haftalık hamile de yazacak altimizda insalllaaahhhHayırlısı inşallah diğer ay olur bizde yazıcaz buraya hamıleyız dıe emınım bırgun o olucak
Gittin mi doktora canımSadece peçete kan oluyor ped tertemız duruyor dılırıcem
Gittin mi doktora canım
Kizlar gecen hafta carsamba igneyi vurdu doktorum kontrolde haftaya gel dedi yarin nabacak acaba
Senin bu sey ya sokulemiyosun yada ustunemi görüyosun kacgundur gelmezmi bi adet ya umarim ustune goruyosundur umarimBelimin agrısından yerimden kalkamıyorum canım yarın antalyaya dınucez kendı doktoruma gidicem
Senin bu sey ya sokulemiyosun yada ustunemi görüyosun kacgundur gelmezmi bi adet ya umarim ustune goruyosundur umarim
Anladim canim igneyi vuruldugum gun kontole gel haftaya ya sali ya carsamba demisti yarin gididem bakalim ne dicek ulturosonla bakarsa anlarmi acaba kese falan gorurmuBeni cagırmamıstı iğneyi ol regl olursan gel olmazdan 2 gün bekle oyle gel kan testı yapalm demıstı
Normalde bel agrin olurmu ilk defami oluyoAmin inşallah oyledır canım
Normalde bel agrin olurmu ilk defami oluyo
Geçen hafta carsamba vuruldum bu carsambada doktoruma kontrole gidicem 7 gun oluyo isde canim sanmıyorum belli olsunda bakalim.icimden bi ses hasta olucaksin dio.İğneden sonra kaçıncı gunundeydın canısı inşallah kese vardır ınsallah tutmustur... Bel agrım oluo normalde ama bu denli ılk defa oldu
Geçen hafta carsamba vuruldum bu carsambada doktoruma kontrole gidicem 7 gun oluyo isde canim sanmıyorum belli olsunda bakalim.icimden bi ses hasta olucaksin dio.
Umarim sende hamilesindir ustune goruyosundur kacgundur bi insan sokulmezmi ya ilk baslarda pembelerle badlsr devami mutlaka gelirdi 3 4 gundur boylesin sen dimi umarim yuzunuz güler bu ay namazimin arkasindan sonra dua edicem sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?