Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim umarim gelmemistir devami dualarımdasinnn

Canım adaşım.. Malesef regl oldum ama soyle pedım halen tertemız fakat her pecete kan oluyor belım felaket agrıyor.. Yine de yarın doktora gidecegim randevu almıstım.. Test yaptırıcam yıne de.. Antalya döner dönmez tüp bebek merkezıne kendı doktoruma gidecegim

Ya rabbim aliyorsada veriyorsada bi sbebei var herkea biseylerden sinaniyor isde ben vajinimus ile sinandim mesela dger baska biseyle sınanır. Uzulme demek istemiyorum ben uzulme dicem sen uzulmicekmisin uzulceksin boyle böyle zaman geciyor isde aylar yillar.
Insalllah böyle beklemedigin anda ikiz hamile haberini bizlere verirsin

Amin canım benım pes etmıyoruz her turlu tedavı her turlu yolu deneyecegım.. İnşallah rabbim hepımıze en kısa zaman da hayırlısı ıle bebek nasıp eder

Amin canım benım pes etmıyoruz her turlu tedavı her turlu yolu deneyecegım.. İnşallah rabbim hepımıze en kısa zaman da hayırlısı ıle bebek nasıp eder
Amin canim hayirlisini sagliklisini nasip etsin mevlam bende hasta olursam eger caksirsuyyuna baslicam onu arasdirdim hemen hamile kalanda var denemekde fayda var aklinda bulunsun

Kizlar gecen hafta carsamba igneyi vurdu doktorum kontrolde haftaya gel dedi yarin nabacak acaba

Belimin agrısından yerimden kalkamıyorum canım yarın antalyaya dınucez kendı doktoruma gidicem
Senin bu sey ya sokulemiyosun yada ustunemi görüyosun kacgundur gelmezmi bi adet ya umarim ustune goruyosundur umarim

Beni cagırmamıstı iğneyi ol regl olursan gel olmazdan 2 gün bekle oyle gel kan testı yapalm demıstı
Anladim canim igneyi vuruldugum gun kontole gel haftaya ya sali ya carsamba demisti yarin gididem bakalim ne dicek ulturosonla bakarsa anlarmi acaba kese falan gorurmu

İğneden sonra kaçıncı gunundeydın canısı inşallah kese vardır ınsallah tutmustur... Bel agrım oluo normalde ama bu denli ılk defa oldu
Geçen hafta carsamba vuruldum bu carsambada doktoruma kontrole gidicem 7 gun oluyo isde canim sanmıyorum belli olsunda bakalim.icimden bi ses hasta olucaksin dio.
Umarim sende hamilesindir ustune goruyosundur kacgundur bi insan sokulmezmi ya ilk baslarda pembelerle badlsr devami mutlaka gelirdi 3 4 gundur boylesin sen dimi umarim yuzunuz güler bu ay namazimin arkasindan sonra dua edicem sana

2 hüb kahve rengi akınyım ara aara oldu dun ıste pembelestı bugu de sadece wc gidince kan gelıo pedım terrtemız halen 7 yumurtam varrı yogun gelmesı gerekıyor normalde dolu dolu oyle dıodu arkdasların vazıları cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…