• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncekine göre biraz daha arttı ama gene hafif zaten adet günümden bir gün sonrasıydı testi aldığım gruplardan baktım onların koyuluklaro nasl diye onlarında öylrydi 🤲🏻
Evet testin markasından da olur öyle canım. Kan artışına bak ama bir an önce sonra gerekmedikce gitmezsin. 🤗

Evet testin markasından da olur öyle canım. Kan artışına bak ama bir an önce sonra gerekmedikce gitmezsin. 🤗
Bu hafta gidicem inşallah biraz zaman geçsin istiyorum acilden kendim kan verip bakıcam artışa 🤲🏻 İnnovita vardı elimde sadece onla yaptım başkaşarınınkinede bakarken aynı testmi baktım 🙈 artık allah nasıl nasip ettiyse öyle olur 🤲🏻🥰

Kizlar igne vuruldukdan sonra kontrole gittinzmi sizler

Amin inşallah öyledir hep dua ediyorum rabbim sizede nasip etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah 🙏🏻
Hayırlısı olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza bu arada ilk klomenlemi hamile kaldinn

Ben daha gitmedim kızlar dün test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz beklicem öyle gidicem hcg biraz yükselsin tekrar tekrar gitmeyeyim diye bekliyorum şuan arada kasık ağrım oluyo adet ağrısı gibi bide uyku inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🤲🏻
Ay maşallah maşallah 🧿 çok yakışmış hamilelik günlüğü😍 inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün canımm, Allah’ım nasip etsin tüm isteyenlere 🤲

Belimde öyle bir agrı vardı kı anlatamam size sanki belime odunla vuruyorlardı hep regl sancılı agrılı gecıo benım ama belım bu denlı olmazdı.. Dua ederek wc gittim taktıgım günlük ped kahve lekelenmeler vardı.. Aradan 5 10 dk gectı akıntımın cogaldıgını fark ettim dua ede ede gittim tekrardan kahve rengi oldu peçete çamur gibi sanırsam adetim baslıyor 16gün sonra :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Belimde öyle bir agrı vardı kı anlatamam size sanki belime odunla vuruyorlardı hep regl sancılı agrılı gecıo benım ama belım bu denlı olmazdı.. Dua ederek wc gittim taktıgım günlük ped kahve lekelenmeler vardı.. Aradan 5 10 dk gectı akıntımın cogaldıgını fark ettim dua ede ede gittim tekrardan kahve rengi oldu peçete çamur gibi sanırsam adetim baslıyor 16gün sonra :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Yaaa😢 kalbim ağrıyor regl kelimesini okuyunca oooffff

Bebeğim seni korkutmak istemiyorum ama birden çok yumurta olunca reglim ağrısı da kanaması da çok oluyor. Ben igne yapıldığım ay bildiğin çocuk bezi kullandım. 😖

Back