- 19 Kasım 2016
- 4.972
- 3.977
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.101
Hadiiiii yaaaa canim bi skntiniz yokdu dimi sizin düzenli mi adetlerin yas kac kilo esinde bi sknti varmiKızlar 6. Klomen ve catlatma iğnesi de işe yaramadı olmuyor olmuyor ben bıraktım artık ya
Çakşır suyu die bisi duydum arastir canim bu ay bende olursam onu denicem herseyi denemekde fayda varvalla ilk geceden hamile kalanlara şaşıp kaliyorum inanki bide korunuoduk hamile kaldim demeleri yokmuHayırlısı cnm ara verdım zaten felaketı atlatalım gdcgm
Canım sen daha önce hamile kalmış mıydın, yanlış mı hatırlıyorum. Hayırlısı olsun yılmak yok, bıraktım deme denemeye devam, olacak inşallah canımKızlar 6. Klomen ve catlatma iğnesi de işe yaramadı olmuyor olmuyor ben bıraktım artık ya
Ay hiç sorma, öyle diyenlerden biri de ablam, bebeğini emziriyodu ikinci bebeğine hamile kaldı tek bir ilişkiyle hem de,biz doğurganız demek ki sen de hemen hamile kalırsın diyodu bi de bana geçen sene, 8 aydır uğraşıyorum gerçekten çok doğurganımÇakşır suyu die bisi duydum arastir canim bu ay bende olursam onu denicem herseyi denemekde fayda varvalla ilk geceden hamile kalanlara şaşıp kaliyorum inanki bide korunuoduk hamile kaldim demeleri yokmu
Adam ustune ceketi atsa hamile kaliolar ya
Benim bi arkadasim var sozde korunuyorlarmisti bikere birakalim demisler sans eseri tutmuş odaAy hiç sorma, öyle diyenlerden biri de ablam, bebeğini emziriyodu ikinci bebeğine hamile kaldı tek bir ilişkiyle hem de,biz doğurganız demek ki sen de hemen hamile kalırsın diyodu bi de bana geçen sene, 8 aydır uğraşıyorum gerçekten çok doğurganım
Allah kabul etsin canım, kandiliniz mübarek olsun. Tüm duaların kabul olur inşallahKizlar bugün kandil allahin izniyle oruç tutucam ve bolbol dua edicem turkiye icin virus icin ve hamile kalmak isteyenler icin
Sizlerde isterseniz tutun allah mubarek gunlerde dualarimizi kabul eylesinnn
İnşallah yaa inan sabır kalmıyor insandaInsalllaah olucak canim insalllaaah belki klomenle hemen hamile kalcaz
Sizinde kandiliniz mubarek olsun canim insalllaaaahhAllah kabul etsin canım, kandiliniz mübarek olsun. Tüm duaların kabul olur inşallah
Evet bazen sanki dunyanin sonuu tukenmissin yutkunmak istemiyorsunn sonrada alışıyorsun isde ya sabir ya selamet diyelimİnşallah yaa inan sabır kalmıyor insanda
İyi gidiyon vallaBuda calismalarimizi isaretledigim takvimimbugun degerlendiremedik cumartesi degerlendiririz artik
Sizdede oluyormu bu ben evden dışarı çıkardım gelmiyor artık kimseye gidesim bunalimda sadece hamile kalabilirsem cikacam ancaEvet bazen sanki dunyanin sonuu tukenmissin yutkunmak istemiyorsunn sonrada alışıyorsun isde ya sabir ya selamet diyelim
Canım bende 2 defa kürtaj oldum ve hiç bir sebep bulunamadı. Ve doktorum ilk defa klomen verdi. Bakalım ne olacak. Yüce Rabbim kucağımızı boş bırakmasınMerbaha bende yeni basladim klomene doktor verdi birbucuk yıldır evliyim benimde bebeğim olsun artik
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bacım, Allah nasip etsinBuda calismalarimizi isaretledigim takvimimbugun degerlendiremedik cumartesi degerlendiririz artik
Insalllaaaaah canim cumlemizeeeeİyi gidiyon vallaolur inşallah
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bacım, Allah nasip etsin
Amin inşallah yaaCanım bende 2 defa kürtaj oldum ve hiç bir sebep bulunamadı. Ve doktorum ilk defa klomen verdi. Bakalım ne olacak. Yüce Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
aminn canim insalllaaah hayırlısı ni sagliklisini versin mevlamEvlenmeden önce hemen hamıle olacagımı dusunuyordum cok kolay gozuyle goruyordum gerçekten... Rabbım hayırlısı ne zamansa o zaman nasıp etsın... Bu kandin gecesının suyu hürmetine hepımızın bu bekleyişi en kısa zamanda dıler ınsallah.. Hamıle olan kızçeler saglıklıca bebıslerını kucaklarına alsınlar bız anne olmak ısteyenler de en kısa zamanda kucaklarımız bebekle dolsun ınsallah... Hayırlı kandıller
Herkes aynı şeyden mustarip canım, hemen olmayacağını bilsek çok önceden başlardık denemelere, aylarca belki de yıllarca korunmazdık. Allah hayırlısını nasip etsin, bizim de kucağımızı doldursun sağlıklı bir evlatla inşallah. Kandiliniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun, ömrünüzün gönlünüze münasip olmasını dilerimEvlenmeden önce hemen hamıle olacagımı dusunuyordum cok kolay gozuyle goruyordum gerçekten... Rabbım hayırlısı ne zamansa o zaman nasıp etsın... Bu kandin gecesının suyu hürmetine hepımızın bu bekleyişi en kısa zamanda dıler ınsallah.. Hamıle olan kızçeler saglıklıca bebıslerını kucaklarına alsınlar bız anne olmak ısteyenler de en kısa zamanda kucaklarımız bebekle dolsun ınsallah... Hayırlı kandıller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?