Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmamış mı ya sıkma canını yine kullan bakalım 2-3 ay klomen kullanıp hamile kalan bile var canım üzülme
maalesef yumurta oluşmamış salı günü tekrar bakacak yumurta varmı yokmu diye 3 4 kez klomenle deneriz dedi

Yumurtanın büyüklüğü kalitesini gösterir mi Kızlar bunu kafaya taktım şimdi de

Ben de baktı büyümemiş hiç yumurta da yoktu Dr klomen olmazsa aşılama deneriz dedi bana
Benim 1 tanesi büyümüş çatlatma iğnesi verdi ve bir jel verdi rahim duvarım inceymiş. Yarın başlıcam onu da kullanmaya. Yalnız çok kötü de üşüttüm hastayım. Sanki olmayacakmış gibi hissediyorum bu ay da. Tüp bebeğe doğru gidiyorum sanki.

İnşallah olur yaa Allah büyüktür bak benim hiç yumurtam olmamış ama hala ümitliyim ilaçla tedaviden sonra eğer olmazsa aşılama yaparız demişti benim doktorum neden hemen tüp bebek demiş ki sana

İnşallah olur yaa Allah büyüktür bak benim hiç yumurtam olmamış ama hala ümitliyim ilaçla tedaviden sonra eğer olmazsa aşılama yaparız demişti benim doktorum neden hemen tüp bebek demiş ki sana
Benim rezervim az ya bide fsh falan da yüksekti gerçi hayıt kullanıyorum baya düşürdü ama.

Bu Arada aşılamada tutma şansı çok düşük deniliyor. Ama duyuyorum yine de olanları canım. İnş hepimizin bebişi olur

Kizlar merhaba bende 2 hafta önce klomen kullandim. Yumurtamin biri 18"mm biri 20mm oldu doktorun verdiği overlite ignesini oldum kendim. Klomen kullanırken incir kürü yaptım desteklediğine inanıyorum. İğneyi oldum şuan 14 gün beklemedeyim. İnternete okudum gibi etkiler yok bende kasık ağrısı adet gibi sanci v. S bnce bunların birçoğu psikolojik sadece iğneyi vurduğum an yanmalar oldu geçti sonra. Şuan beklemediğim. Bu arada ilk kullanmışım. İnşallah Herkezin kucağı dolar boş kalmaz.

Bende ilk kullandim incirkuurune dikkatet suthormonunu artiiruir gecen ay kullandim hormonumi artirdi daha kullanmam

Canım test yaptın mı?

Çok fazla msj olduğu için okuyamadim hepsini merak ettim günde 4 adet klomene rağmen yumurta olMadi mi bide ben en fazla 2 tane içilmesi gerektiğini biliyorum Drum bana 3 adet verdiğinde sonrası çok ciddi sorun yaşamıştım hastanede yattım filan Prof bi Dr günde 2 den fazla alınmaz diye kizmisti

Ben daha klomen kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve adeti çok gecikiyor doktor demiş klomenden 45 gün falan gecikmesi oluyor gecen ay 60 gün gecikti klomen kullanmadan önce gayet Düzenliydi adetleri
Geçen senelerde kullanmıştım 60 gün adet olamadim sıcak basmaları duygu değişimleri falan yaptı kullanmadan önce düzenliydi hormonlarıma baktirdim fhs yükselmişti bana ters etki yapmisti

Maalesef 4 doza rağmen hiç yumurtam olmadı overlerim dirençliymiş yan etkisi de olmadı bana ama yumurta da olmadı Dr salı tekrar bakalım dedi salıyı bekliycez şimdi

Kar perisi arkadasım sen bu ayı böyle geçir de tutmazsa farklı tedavi dene. Klomen hafif bi ilaç zaten. Ya hapı değiştirsin doktorun ya da iğneli tedaviler var onlarla çok daha iyi neticeleniyormuş doktora danış tabi bu durumu. Yalnız eğer 2-3 kez kullanıp da yumurta geliştirmesiyse bence boşu boşuna hap içip vücudunu da yorma kendini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…