- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Galiba öyle cnm ilk defa duydum günde 4 taneduruma gore veriyirlardir
bana sabah aksam 1tane dediGaliba öyle cnm ilk defa duydum günde 4 tane
bana aslinda hic vermeeycekti ben istedim sureci hizlanfiralim dedim inşllah buay olurbana sabah aksam 1tane dedi
İnşallah canım hayırlı zamanda olsun hepimizinİnşallah umut vardır üzüntü yoktur canım♥
İnşallah canım şimdi çıktım Dr dan yumurtaların yok daha bekliycez dedi drAnladm inşallh sonu ii olur
cnm nasil gidiyir klomenleİnşallah canım hayırlı zamanda olsun hepimizin
yok derken neyi kast ediyorİnşallah canım şimdi çıktım Dr dan yumurtaların yok daha bekliycez dedi dr
Ben de 4 tane kullandım günde ama yumurtaların gelişmemişİyi de siz cok fazla alıyorsunuz bende kullandım günde bir tane sadece .. neden o kadar fazla acaba
Yumurta yok overlerin dirençli dedi Dryok derken neyi kast ediyor
sonuc ne olacakYumurta yok overlerin dirençli dedi Dr
Salı tekrar kontrole gelicem bakacak yumoş var mı yok mu diye canımsonuc ne olacak
inşalalh olurSalı tekrar kontrole gelicem bakacak yumoş var mı yok mu diye canım
Bilmiyorum ki öyle vermişti doktorİyi de siz cok fazla alıyorsunuz bende kullandım günde bir tane sadece .. neden o kadar fazla acaba
Kaçıncı günündesin canım? Ben de gittim hatta seninle aynı saatlerde girmişiz doktora :) benim 1 tane vardı görünen 20 mm dedi çatlama kıvamında istersen çatlatma iğnesi vurdur dedi kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda... daha fazla sayıda bekliyordum 1 tane olmasına şaşırdım aslında. Doktor daha sonra da gelişir dedi senin de öyle olur canım sakın bozma moraliniSalı tekrar kontrole gelicem bakacak yumoş var mı yok mu diye canım
İyi gidiyor canım 1 tane gelişmiş şimdilik bakalım bu ay bişey elde edebilecek miyiz göreceğiz. Sen de başlamışsın hayırlı olsuncnm nasil gidiyir klomenle
sagolcnm haftaya bakacagim kontrole gidecem inşallah hayirli sonuçlar elde ederizİyi gidiyor canım 1 tane gelişmiş şimdilik bakalım bu ay bişey elde edebilecek miyiz göreceğiz. Sen de başlamışsın hayırlı olsun
2 tane aldım. Şimdi dr dayım tekrar gel bakalım dedi pazartesi büyümemişti cuma bugün bakalım gelişme var mı büyümüyorsa artık bırakacam önümdeki adetle tüp bebeğe geçecem.Günde kaç doz aldınız?
İnşallah yaainşalalh olur
Ay maşallahKaçıncı günündesin canım? Ben de gittim hatta seninle aynı saatlerde girmişiz doktora :) benim 1 tane vardı görünen 20 mm dedi çatlama kıvamında istersen çatlatma iğnesi vurdur dedi kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda... daha fazla sayıda bekliyordum 1 tane olmasına şaşırdım aslında. Doktor daha sonra da gelişir dedi senin de öyle olur canım sakın bozma moralini
Ben de baktı büyümemiş hiç yumurta da yoktu Dr klomen olmazsa aşılama deneriz dedi bana2 tane aldım. Şimdi dr dayım tekrar gel bakalım dedi pazartesi büyümemişti cuma bugün bakalım gelişme var mı büyümüyorsa artık bırakacam önümdeki adetle tüp bebeğe geçecem.
Olmamış mı ya sıkma canını yine kullan bakalım 2-3 ay klomen kullanıp hamile kalan bile var canım üzülmeBen de baktı büyümemiş hiç yumurta da yoktu Dr klomen olmazsa aşılama deneriz dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?