• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı tekrar kontrole gelicem bakacak yumoş var mı yok mu diye canım
Kaçıncı günündesin canım? Ben de gittim hatta seninle aynı saatlerde girmişiz doktora :) benim 1 tane vardı görünen 20 mm dedi çatlama kıvamında istersen çatlatma iğnesi vurdur dedi kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda... daha fazla sayıda bekliyordum 1 tane olmasına şaşırdım aslında. Doktor daha sonra da gelişir dedi senin de öyle olur canım sakın bozma moralini 😘

İnşallah yaa🥰 çok ümitli geldim ama 😔
Kaçıncı günündesin canım? Ben de gittim hatta seninle aynı saatlerde girmişiz doktora :) benim 1 tane vardı görünen 20 mm dedi çatlama kıvamında istersen çatlatma iğnesi vurdur dedi kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda... daha fazla sayıda bekliyordum 1 tane olmasına şaşırdım aslında. Doktor daha sonra da gelişir dedi senin de öyle olur canım sakın bozma moralini 😘
Ay maşallah 🥰 yine senin 1 tane olsun büyümüş canım benim hiç yoktu yumurta overlerin dirençli dedi ben de 1 tane olsun bekliyorum inşallah gelişir♥️

2 tane aldım. Şimdi dr dayım tekrar gel bakalım dedi pazartesi büyümemişti cuma bugün bakalım gelişme var mı büyümüyorsa artık bırakacam önümdeki adetle tüp bebeğe geçecem.
Ben de baktı büyümemiş hiç yumurta da yoktu Dr klomen olmazsa aşılama deneriz dedi bana

Back