• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yıllardır pkolu olduğumu zannederken hiç birşeyimin yumurtalarımın sağlıklı olduğunu özel bir tedavi merkezinde öğrendim. Hsg sonrası doktor yüzüme güldü ve 3 ay bekleyelim gebelik oluşmazsa tüp bebeğe başlayalım dedi 3 ay sonra hamile kaldım. Tek doktorda kalmayın. Malatya Sivas bütün doktorları seferber ettim. Çaremi İstanbulda buldum.

Kist oluşup oluşmadığını nerden anlıyorsunuz? Doktor söylüyor mu?

Normal kontrol esnasında görüyor değil mi doktor? Hani yumurta takibi yaparken? Yoksa adete yakın falan ayrıca mı bakılıyor. Kist ve yumurtayı ben aynı şey diye düşünüyordum yumurta kistleşiyor çatlamayıp diyorlar ya. Sonuçta doktor çatlamadan önce kontrol ederse kist var diyemez ki. Yanlış mı düşünüyorum

Mecbur özel olmayınca napcan işte maddi durumlarda pek olmayınca
Canım benim de maddi olarak pek bi imkanım yok ucu ucuna getirip Kahramanmaraş elbistana gidiyorum Dr ama ben Kayseri de yaşıyorum o yüzden pek kolay olmuyor yol falan eşim de şehir dışında ama bi ümit seferber oluyoz işte 😔

Normal kontrol esnasında görüyor değil mi doktor? Hani yumurta takibi yaparken? Yoksa adete yakın falan ayrıca mı bakılıyor. Kist ve yumurtayı ben aynı şey diye düşünüyordum yumurta kistleşiyor çatlamayıp diyorlar ya. Sonuçta doktor çatlamadan önce kontrol ederse kist var diyemez ki. Yanlış mı düşünüyorum
Canım yumurtanın çatladığını görür Dr eğer çok büyüyüp çatlamazsa kist olur Dr adet söktürücü yazar adetle atılır kist

Bende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
İyi de siz cok fazla alıyorsunuz bende kullandım günde bir tane sadece .. neden o kadar fazla acaba

Back