- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.501
Biliyorum çok yumurta olsaydıda bermeyecekti doktor adetin düzenli olduğu için vermiyorum dedi sonuçta tek yumurta oluğunda çatlama problemi olanlara veriliyor. Her ay yumurtlama çatlama görüyordm zaten ovulasyondaTek yumurta olunca vermiyorlar igne canım ben de dün olamadım. Daha önce 2 yumurta gelişmiş oluyodu iğne oluyodum. Regl düzensizliğiyle ilgili değil.
Hakkında hayırlısı be gülüm.Biliyorum çok yumurta olsaydıda bermeyecekti doktor adetin düzenli olduğu için vermiyorum dedi sonuçta tek yumurta oluğunda çatlama problemi olanlara veriliyor. Her ay yumurtlama çatlama görüyordm zaten ovulasyonda
Maşallah bnm bir yumurta oluşmuş ama zaten hep bir yumurta olurdu bakalm hayırlısı kaç mm dediEvetttt bende cıktım hastaneden sımdı Bir tarafta 4 diper tarafda 3 yumurta olusmus 4 tanesı saglıklı dedi iğne verdi yarın sabah 9 da vurulmam gerekıyor ve ilişli günlerini yazdıhayırlısı olsun sımdıden
Hey maşallah.Belki de çoğul gebelik olur.
Maşallah bnm bir yumurta oluşmuş ama zaten hep bir yumurta olurdu bakalm hayırlısı kaç mm dedi
Zor olur sana canım ama çooook güzel bir sey bence.Eşimde ıkızı var gorumcemolur mu olur valla
Çatlama iğnesi vermiş sana demekki büyümş epey inşallah kist olmaz bzdedeCm olrak bişey demedi valla saglıklı dedi
Günde kaç tane klomen kullandınCm olrak bişey demedi valla saglıklı dedi
Zor olur sana canım ama çooook güzel bir sey bence.Ay çok ümitlendim. Hadi inşallah.
Sabah oglen aksam toplm 3 tane kullandm canımGünde kaç tane klomen kullandın
Çatlama iğnesi vermiş sana demekki büyümş epey inşallah kist olmaz bzdede
Amin inşallah olmazsa sperm testi yaptırcaz bizde daha yaptırmadk hsg de çektircem artık doktor bi sene dolöasını bekliyoHayırlsı olsun valla hepımıx ıcın nedense bu sefer ıcımde umut var bakalım
Amin inşallah olmazsa sperm testi yaptırcaz bizde daha yaptırmadk hsg de çektircem artık doktor bi sene dolöasını bekliyo
Bende ilk devlete gittim aynen ilgilenmedi folikasitle göndetdi sonra biz yedi ay denedik olmayınca özele gittik gene çok ilgileniyo gibi gelmedi bana ama bakalm kaç aydır olmuyo sizin bu ay dokuz ay olcak bizim 24 martta bnm adet tarihimBizde hıc sperm testı yaptırmadk ben gebelık dusunduguöuz ıcın ön muaneye gitmiştim doktor ılk gittiğim farklıydı ve pek ılgılenmedı devlet hastanesıydı folikasıt verdı geçti snra arkdasım önerisi ile tüp bebek merkezınde doktora gittim herseyı en ince anlayabılcrgn derece de anlatıo gosterıyor oda umutlu konustu bakalım hayırlısı hepımız ıcın regl gunum sımdı 22 mart bakalım hayırlısı
Bende ilk devlete gittim aynen ilgilenmedi folikasitle göndetdi sonra biz yedi ay denedik olmayınca özele gittik gene çok ilgileniyo gibi gelmedi bana ama bakalm kaç aydır olmuyo sizin bu ay dokuz ay olcak bizim 24 martta bnm adet tarihim
Aynı durumdayız ozaman sizinle bakalm herşeyin hayırlısı şimdi beklemek kaldı geçmeyen zamanı geçirmekValla doktorumdan memnunum ben bizim de 9 aydır olmuyor sımdıye kadar korunmadık hıc
Bnde ikikere aldm ama sabah akşam bi etkisi olmamış bir yumurtam gelşti genrGunde 2 kere alicsm ben pespese icicem ikisinide ben gbi olan varmi
Banada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyimBnde ikikere aldm ama sabah akşam bi etkisi olmamış bir yumurtam gelşti genr
Banada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?