- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.521
Pazartesi idral bnce bende ilaç bitince dördüncü gün gittim o gün çağırdı 20 mm olmuşBanada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyim
Be i genelde ilac bittikten 2 gün sonra cağırıyo. Ama senkn doz fazlasymış ya sen cuma bi git olmazsa pazartesiye çağırır zaten.Banada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyim
Yumurta sayısına takılma canım, kaliteli olsun çatlamaya meyilli olsun önemli olan o, ben 1 kez klomen kullandım günde 2 defa olmak üzere. 3 yumurtam gelişmişti 2 si çatlamadı sadece biri çatladı ama gebelik olmadı kist olduPazartesi idral bnce bende ilaç bitince dördüncü gün gittim o gün çağırdı 20 mm olmuş
Kız naptın öyleEşimde ıkızı var gorumcemolur mu olur valla
Kız naptın öylecoşmuş yumurtaların maşallah evet çoğul gebelik ihtimalin var, iyi işte bir taşla 2 3 kuş olur belki☺ Allah gönlüne göre versin, inşallah hamile kalırsın. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
canım bence cuma git. ne durumda bi görsün. erken olduğunu düşünürse pazartesi tekrar çağırır zaten. geç kalmandansa erken gitmen daha iyi. benim 2 yumurtam 20mm üstündeydi çatlatma iğnesi için gittiğimde,iğneyi vurdu ama o 2 yumurtam fazla geliştiği için çatlayamadan büyüyp kist olduBanada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyim
Çok teşekkür ederiim inşallah olur testte de yumurtlamayı gördüm yarın gene yapıcam çatlıcak mı takip edicem inşallah çatlar ve sağlıklıdırYumurta sayısına takılma canım, kaliteli olsun çatlamaya meyilli olsun önemli olan o, ben 1 kez klomen kullandım günde 2 defa olmak üzere. 3 yumurtam gelişmişti 2 si çatlamadı sadece biri çatladı ama gebelik olmadı kist oldututacağı varsa o bir yumurtadan da olur merak etme. İnşallah hamile kalırsın
iğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki olsun sonra bir gün durup bir gün ilişki dedi.çünkü iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor.bence çatlama günü ilişki olsun zaten.denk getir yani muhakkakDoktor size ilşki günü verirken çatlama günü ilişki verdi mi acaba
İfneden 36 saat sonraya verdi. Ama bu sefer igne yapmadı aynı güne iliski dedi.Doktor size ilşki günü verirken çatlama günü ilişki verdi mi acaba
Bn iğne olmadm tam saati bilmiyorum ama yarın çatlama büyük ihtimal 7 9 11 13 diye ilişki verdi kafam karıştıiğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki olsun sonra bir gün durup bir gün ilişki dedi.çünkü iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor.bence çatlama günü ilişki olsun zaten.denk getir yani muhakkak
Doktorla aramizda baya mesafevar siz uzaktan geliyosunz die ya cuma ya pazartesi demisti ama buyyk ihtimal bende cuma gderim cunku benimde gunlerim kisa yumurtlamayi buyuk ihtimal pazartesi falan yumurtlarim bakalim.nasipBende 3 doz olarak aldım herkesın hormon sevıyesı farklı ondn doktorun verdıgı dozdan almamaya bak.. Benm ilacım dun son gundu bugun doktora gittim iğne verdı yarın yapılcak.. Benm de pazartesi gtmem gerekıodu ama erken gittim adet gn aram kısa dıe pımpırıklendım de eger yumurta gelısmemısse su gun der ıkı gn snra gidersn bısey olmaz zaten yumrta takıbı ıcın bır ıkı kz giden cok var
Pazartesi idral bnce bende ilaç bitince dördüncü gün gittim o gün çağırdı 20 mm olmuş
Cuma gideyim olmadi pazarteside gderim hayirlisi insalllaaahBe i genelde ilac bittikten 2 gün sonra cağırıyo. Ama senkn doz fazlasymış ya sen cuma bi git olmazsa pazartesiye çağırır zaten.
Allah bagissslasin darisi basimizaGüzel sonuçlar alrsnz inş. Ben ilk çatlatma iğnesiyle hamile kaldm çocuğum şimdi 2.5 yaşında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?