- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.481
Oda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Mart ayı topiğine etiketleyim seni orda soralım canım.Oda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Hadi o zaman gidelim oraya heyecan yaptımMart ayı topiğine etiketleyim seni orda soralım canım.
Tüplerin açık görünüyor, benim de sol tarafta hafif bir yapışıklık varmış hsgden sonra açılmıştı. Doktor gösterdi bak gönderdiğimiz sıvılar her yere ulaştı diye. O beyaz şeyler gönderdikleri sıvı diye biliyorumOda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Sende göndersene canım fotoğrafı varsa . Nasıl anlıyorsun açık olduğunuTüplerin açık görünüyor, benim de sol tarafta hafif bir yapışıklık varmış hsgden sonra açılmıştı. Doktor gösterdi bak gönderdiğimiz sıvılar her yere ulaştı diye. O beyaz şeyler gönderdikleri sıvı diye biliyorum
Benimkini cd ile verdi. Bana işlemden sonra bilgisayardan göstermişti, bak bu beyaz şeyler gönderdiğimiz sıvı, her iki tarafa da yayılmış dedi. Sol tarafında yapışıklık vardı sıvıyı tazyikli verince açıldı dedi hatta, gönderdiğiniz fotoda da sıvılar görünüyor. Sol tarafta daha yoğun ama sağ tarafta da var gibi. Doktor değilim sadece kendi bireysel tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum. Doktorunuz daha iyi bilirSende göndersene canım fotoğrafı varsa . Nasıl anlıyorsun açık olduğunu
Anladım canımaşılama ya giderken soracağım inşallahBenimkini cd ile verdi. Bana işlemden sonra bilgisayardan göstermişti, bak bu beyaz şeyler gönderdiğimiz sıvı, her iki tarafa da yayılmış dedi. Sol tarafında yapışıklık vardı sıvıyı tazyikli verince açıldı dedi hatta, gönderdiğiniz fotoda da sıvılar görünüyor. Sol tarafta daha yoğun ama sağ tarafta da var gibi. Doktor değilim sadece kendi bireysel tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum. Doktorunuz daha iyi bilir
Yani yapışıklık gibi bi durum varsa o esnada açıyorlar zaten, rahim filminin amacı da bu zaten, rahime giden kanalların açılması. O verdikleri sıvı da ilaçlı bir sıvıymış, tazyikli verdikleri zaman tüm tıkanıklıklar açılıyormuş. Öyle demişti doktorum. Rahim filmi sonrası 3 aya kadar spermlerin geçtiği yollar trmizlenip açıldığı için yumurtaya ulaşmaları daha çabuk oluyormuş, gebelik şansı da kolaylaşıyor yaniAnladım canımaşılama ya giderken soracağım inşallah
Oda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Ben knediminkini bile gormedim
ay inşalalh bende denicem bakalim buay yeni cekindim adetim mart20 biranonce gelsin de deneyeyim istiyorumYani yapışıklık gibi bi durum varsa o esnada açıyorlar zaten, rahim filminin amacı da bu zaten, rahime giden kanalların açılması. O verdikleri sıvı da ilaçlı bir sıvıymış, tazyikli verdikleri zaman tüm tıkanıklıklar açılıyormuş. Öyle demişti doktorum. Rahim filmi sonrası 3 aya kadar spermlerin geçtiği yollar trmizlenip açıldığı için yumurtaya ulaşmaları daha çabuk oluyormuş, gebelik şansı da kolaylaşıyor yani
Ben gittimgeldim doktordan 20 mm büyümüş dedi adet düzensizliğin yok o yüzden sana iğne vermicem dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki tarihi verdi sen naptın canımEvet ikimizinde yarın doktor yumurtlama takvımı ıcın
Ben gittimgeldim doktordan 20 mm büyümüş dedi adet düzensizliğin yok o yüzden sana iğne vermicem dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki tarihi verdi sen naptın canım
Ben gittimgeldim doktordan 20 mm büyümüş dedi adet düzensizliğin yok o yüzden sana iğne vermicem dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki tarihi verdi sen naptın canım
Özele mi gidiyorsun çok az kaldı seninde işk klomen kullanışın değil mi seninde adetlerin düzenli mi12 de randevum benım zaman saat geçmek bilmiyor
Resme göre sol taraf açık canım yumurtalığına kadar ulaşmış sıvı ancak solda birikme yapmış tıkanıklık ar bence sağ tarafta net görüntü yok. Nacizhane yorumum, doktorun söyler en doğrusunuOda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Özele mi gidiyorsun çok az kaldı seninde işk klomen kullanışın değil mi seninde adetlerin düzenli mi
Tek yumurta olunca vermiyorlar igne canım ben de dün olamadım. Daha önce 2 yumurta gelişmiş oluyodu iğne oluyodum. Regl düzensizliğiyle ilgili değil.Ben gittimgeldim doktordan 20 mm büyümüş dedi adet düzensizliğin yok o yüzden sana iğne vermicem dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki tarihi verdi sen naptın canım
Hey maşallah.Evetttt bende cıktım hastaneden sımdı Bir tarafta 4 diper tarafda 3 yumurta olusmus 4 tanesı saglıklı dedi iğne verdi yarın sabah 9 da vurulmam gerekıyor ve ilişli günlerini yazdıhayırlısı olsun sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?