- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.541
Hayırlısı olsn inşallah bende bugün test yapıcam çatlamış mı bakıcam dün yumurtlamayı gördüm testteAz önce çatlama iğne mi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsn inşallah bende bugün test yapıcam çatlamış mı bakıcam dün yumurtlamayı gördüm testteAz önce çatlama iğne mi oldum
Hayırlısı olsn inşallah bende bugün test yapıcam çatlamış mı bakıcam dün yumurtlamayı gördüm testte
Çatlamış çatlamış hemencecik çizgi silikleşti İnşallag gebelikle sonuçlanır ikimizinde Rabbim ol desin olsun inşallahHadı hayırlısı inşallah catlamıştır canısı
Çatlamış çatlamış hemencecik çizgi silikleşti İnşallag gebelikle sonuçlanır ikimizinde Rabbim ol desin olsun inşallah
Amin inşallah bekleyelim şimdi sabırla allah bize sabır versinAy cok sevındım canısı hadi canısı hayırlısı ınsallah
Hadi bakalım kızlar İnşallah tutacak bebişleriniz. Hamile kalın da bize de umut olun bacım Adige- sen de kuzum dua edin bol bolAmin inşallah bekleyelim şimdi sabırla allah bize sabır versin
Hadi bakalım kızlar İnşallah tutacak bebişleriniz. Hamile kalın da bize de umut olun bacım Adige- sen de kuzum dua edin bol bol
Tamam canim insalllaaah hepimiz hamis gireriz nisan ayina ❤Hakkımız da hayırlısı olsun canlar.. seniseviyorum- bize de yaz muhakkak doktor sonuclarını hayırlısı ıle guzel haberlerle gel
Ay ne güzel bi dua, amiiiiiin Allah’ım amiiiinTamam canim insalllaaah hepimiz hamis gireriz nisan ayina ❤
İnşallah canım, ben de haftaya başlayacağım, regl olmayı bekliyorum. İnşallah hamile kalırız birbirimize güzel haberler veririz ardardaYarın klomene başlıyorum kızlarrBirbirimize dua edelim inşallah bu ay hamiş kalırız
Yarın klomene başlıyorum kızlarr♥Birbirimize dua edelim inşallah bu ay hamiş kalırız
İnşallah canımmHaberdar edelim burdan birbirimizi bir gelişme olduğu zamanİnşallah canım, ben de haftaya başlayacağım, regl olmayı bekliyorum. İnşallah hamile kalırız birbirimize güzel haberler veririz ardarda
İnşallah canımmHep beraberr inşallahHayırlı olsun canım inşallah gızel haberlerını alırız
Senin çok yumuttan varmış ya canım belki şimdi catlayan da olmuş olabilir. Bana 2 aydır tam iliski verdigi saatte ağrı geldi. Normalde reglde bile hiç ağrı çekmem.Yaklaşık 1 saattir kasıklarımda ara ara yanmalar ani kramplar meydana gelıyor klomen sonrası bugun sabah 9 da catlama ipnemi yaptım hayırlısı rabbim
Senin çok yumuttan varmış ya canım belki şimdi catlayan da olmuş olabilir. Bana 2 aydır tam iliski verdigi saatte ağrı geldi. Normalde reglde bile hiç ağrı çekmem.
Bana hep 36 saat sonraya iliski verdi. Sen de zaten sabah oldun igneyi yarın akşam yaparsın denk gelir zaten.Ay hadi hayırlısı saat vermedı bana zaten gün verdı sadece verdıgım günleri iyi degerlendırın hep dedı sadece bir an dedım acaba ıgne hemen etkı mı etmeye basladı zaten saat gecmıyor hemen 21 mart gelse