• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Tüplerin açık görünüyor, benim de sol tarafta hafif bir yapışıklık varmış hsgden sonra açılmıştı. Doktor gösterdi bak gönderdiğimiz sıvılar her yere ulaştı diye. O beyaz şeyler gönderdikleri sıvı diye biliyorum

Tüplerin açık görünüyor, benim de sol tarafta hafif bir yapışıklık varmış hsgden sonra açılmıştı. Doktor gösterdi bak gönderdiğimiz sıvılar her yere ulaştı diye. O beyaz şeyler gönderdikleri sıvı diye biliyorum
Sende göndersene canım fotoğrafı varsa . Nasıl anlıyorsun açık olduğunu

Sende göndersene canım fotoğrafı varsa . Nasıl anlıyorsun açık olduğunu
Benimkini cd ile verdi. Bana işlemden sonra bilgisayardan göstermişti, bak bu beyaz şeyler gönderdiğimiz sıvı, her iki tarafa da yayılmış dedi. Sol tarafında yapışıklık vardı sıvıyı tazyikli verince açıldı dedi hatta, gönderdiğiniz fotoda da sıvılar görünüyor. Sol tarafta daha yoğun ama sağ tarafta da var gibi. Doktor değilim sadece kendi bireysel tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum. Doktorunuz daha iyi bilir

Benimkini cd ile verdi. Bana işlemden sonra bilgisayardan göstermişti, bak bu beyaz şeyler gönderdiğimiz sıvı, her iki tarafa da yayılmış dedi. Sol tarafında yapışıklık vardı sıvıyı tazyikli verince açıldı dedi hatta, gönderdiğiniz fotoda da sıvılar görünüyor. Sol tarafta daha yoğun ama sağ tarafta da var gibi. Doktor değilim sadece kendi bireysel tecrübeme dayanarak yorum yapıyorum. Doktorunuz daha iyi bilir
Anladım canımaşılama ya giderken soracağım inşallah

Anladım canımaşılama ya giderken soracağım inşallah
Yani yapışıklık gibi bi durum varsa o esnada açıyorlar zaten, rahim filminin amacı da bu zaten, rahime giden kanalların açılması. O verdikleri sıvı da ilaçlı bir sıvıymış, tazyikli verdikleri zaman tüm tıkanıklıklar açılıyormuş. Öyle demişti doktorum. Rahim filmi sonrası 3 aya kadar spermlerin geçtiği yollar trmizlenip açıldığı için yumurtaya ulaşmaları daha çabuk oluyormuş, gebelik şansı da kolaylaşıyor yani

Yani yapışıklık gibi bi durum varsa o esnada açıyorlar zaten, rahim filminin amacı da bu zaten, rahime giden kanalların açılması. O verdikleri sıvı da ilaçlı bir sıvıymış, tazyikli verdikleri zaman tüm tıkanıklıklar açılıyormuş. Öyle demişti doktorum. Rahim filmi sonrası 3 aya kadar spermlerin geçtiği yollar trmizlenip açıldığı için yumurtaya ulaşmaları daha çabuk oluyormuş, gebelik şansı da kolaylaşıyor yani
ay inşalalh bende denicem bakalim buay yeni cekindim adetim mart20 biranonce gelsin de deneyeyim istiyorum 😚

Oda bakmıştı canım . Anlamadı galiba. Anlayan yokmu kızlarya bi el atın suna
Resme göre sol taraf açık canım yumurtalığına kadar ulaşmış sıvı ancak solda birikme yapmış tıkanıklık ar bence sağ tarafta net görüntü yok. Nacizhane yorumum, doktorun söyler en doğrusunu

Özele mi gidiyorsun çok az kaldı seninde işk klomen kullanışın değil mi seninde adetlerin düzenli mi

Evet özele gidiyorum ben.. 21 günde 1 adet döngüm düzenli 3gün sürüyor sag ymurtlıkta polistik over oldugu ortaya cıktı orta düzeyde ilk klomen kullnısım bakalım doktora geldım ama bekleyecegım gibi daha doktor operasyon a giricekmıs birazdan

Ben gittimgeldim doktordan 20 mm büyümüş dedi adet düzensizliğin yok o yüzden sana iğne vermicem dedi bugünden itibaren gün aşırı ilişki tarihi verdi sen naptın canım
Tek yumurta olunca vermiyorlar igne canım ben de dün olamadım. Daha önce 2 yumurta gelişmiş oluyodu iğne oluyodum. Regl düzensizliğiyle ilgili değil. 🤗

Evetttt bende cıktım hastaneden sımdı Bir tarafta 4 diper tarafda 3 yumurta olusmus 4 tanesı saglıklı dedi iğne verdi yarın sabah 9 da vurulmam gerekıyor ve ilişli günlerini yazdı 😌 hayırlısı olsun sımdıden

Evetttt bende cıktım hastaneden sımdı Bir tarafta 4 diper tarafda 3 yumurta olusmus 4 tanesı saglıklı dedi iğne verdi yarın sabah 9 da vurulmam gerekıyor ve ilişli günlerini yazdı 😌 hayırlısı olsun sımdıden
Hey maşallah. 😍😍😍😍😍 Belki de çoğul gebelik olur. 🤩🤩

Back