• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyim
Be i genelde ilac bittikten 2 gün sonra cağırıyo. Ama senkn doz fazlasymış ya sen cuma bi git olmazsa pazartesiye çağırır zaten.

Pazartesi idral bnce bende ilaç bitince dördüncü gün gittim o gün çağırdı 20 mm olmuş
Yumurta sayısına takılma canım, kaliteli olsun çatlamaya meyilli olsun önemli olan o, ben 1 kez klomen kullandım günde 2 defa olmak üzere. 3 yumurtam gelişmişti 2 si çatlamadı sadece biri çatladı ama gebelik olmadı kist oldu😒 tutacağı varsa o bir yumurtadan da olur merak etme. İnşallah hamile kalırsın 🙏🏻

Kız naptın öyle 🤗coşmuş yumurtaların maşallah🧿 evet çoğul gebelik ihtimalin var, iyi işte bir taşla 2 3 kuş olur belki☺ Allah gönlüne göre versin, inşallah hamile kalırsın. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Valla hayırlısı bakalım inşallah 🥰 hepımıze tez zamanda hayırlısı ıle gelsın bebısler

Banada gundr iki kere 1 dakika geçsin tekrar dgerini ic dedi persembe ilac biticek cuma kontrole gidicem ya cuma ya pazartesi gel dedi sizce hangi gun gtmeliyim
canım bence cuma git. ne durumda bi görsün. erken olduğunu düşünürse pazartesi tekrar çağırır zaten. geç kalmandansa erken gitmen daha iyi. benim 2 yumurtam 20mm üstündeydi çatlatma iğnesi için gittiğimde,iğneyi vurdu ama o 2 yumurtam fazla geliştiği için çatlayamadan büyüyp kist oldu

Yumurta sayısına takılma canım, kaliteli olsun çatlamaya meyilli olsun önemli olan o, ben 1 kez klomen kullandım günde 2 defa olmak üzere. 3 yumurtam gelişmişti 2 si çatlamadı sadece biri çatladı ama gebelik olmadı kist oldu😒 tutacağı varsa o bir yumurtadan da olur merak etme. İnşallah hamile kalırsın 🙏🏻
Çok teşekkür ederiim inşallah olur testte de yumurtlamayı gördüm yarın gene yapıcam çatlıcak mı takip edicem inşallah çatlar ve sağlıklıdır 🤲🏻🙏🏻 İnşallah hepimize nasip olur

Doktor size ilşki günü verirken çatlama günü ilişki verdi mi acaba 🙄
iğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki olsun sonra bir gün durup bir gün ilişki dedi.çünkü iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor.bence çatlama günü ilişki olsun zaten.denk getir yani muhakkak

Bana da iğne verdı yarın 9da yap dedı sabah.. Pazar pazartesı degerlendırın carşamba cuma pazar pazartesi tekrardan bu 1 hafta degerlendır sureklı dedı

iğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki olsun sonra bir gün durup bir gün ilişki dedi.çünkü iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta çatlıyor.bence çatlama günü ilişki olsun zaten.denk getir yani muhakkak
Bn iğne olmadm tam saati bilmiyorum ama yarın çatlama büyük ihtimal 7 9 11 13 diye ilişki verdi kafam karıştı

Bende 3 doz olarak aldım herkesın hormon sevıyesı farklı ondn doktorun verdıgı dozdan almamaya bak.. Benm ilacım dun son gundu bugun doktora gittim iğne verdı yarın yapılcak.. Benm de pazartesi gtmem gerekıodu ama erken gittim adet gn aram kısa dıe pımpırıklendım de eger yumurta gelısmemısse su gun der ıkı gn snra gidersn bısey olmaz zaten yumrta takıbı ıcın bır ıkı kz giden cok var
Doktorla aramizda baya mesafevar siz uzaktan geliyosunz die ya cuma ya pazartesi demisti ama buyyk ihtimal bende cuma gderim cunku benimde gunlerim kisa yumurtlamayi buyuk ihtimal pazartesi falan yumurtlarim bakalim.nasip

Back