- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.461
umarım yumurtaların güzelce gelişir iğneye bile gerek kalmadan çatlarlar canım. hayırlara vesile olsunKizlar basliyorum.klomene pazar gununden persembeye kdr günde 2 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım yumurtaların güzelce gelişir iğneye bile gerek kalmadan çatlarlar canım. hayırlara vesile olsunKizlar basliyorum.klomene pazar gununden persembeye kdr günde 2 tane
Aminnn insalllaaah esimin sperm sinirdayms doktor dha yuksek olablrdi dedi yaumarım yumurtaların güzelce gelişir iğneye bile gerek kalmadan çatlarlar canım. hayırlara vesile olsun
ikinizde bol vitamin almaya bakın canım gerisi nasipAminnn insalllaaah esimin sperm sinirdayms doktor dha yuksek olablrdi dedi ya
Insalllah canimikinizde bol vitamin almaya bakın canım gerisi nasip
Canım Varikosel için muayene oldu mu?Aminnn insalllaaah esimin sperm sinirdayms doktor dha yuksek olablrdi dedi ya
Kizlar basliyorum.klomene pazar gununden persembeye kdr günde 2 tane
Amin inşallah canım
Evet canim ilk zaman doktor suan gayet normal demisti isde hala olmayinca o teste bakarak domtorumda biraz sinirda kotu dehil ama cok cok iyide degil tam sınırda normal dedi isdeCanım Varikosel için muayene oldu mu?
Bnm yarın yumurtalara bakılcak daha klomene başladm bnde salı bitti cumartesi çağırdı doktorumKızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz inşallah. Yarın belli olacaktı değil mi
Evet ikimizinde yarın doktor yumurtlama takvımı ıcınKızlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz inşallah. Yarın belli olacaktı değil mi
Güzel haberler alarak gelelim inşallahEvet ikimizinde yarın doktor yumurtlama takvımı ıcın
Kasıklarımda sabahtan bu yana yanma hıssı var ara ara gem sag hem sol kasık bolgemde bugun son kolomen gunum hayırlısı ıle
İnşallah canım, hayırlısıyla çatlarlar ve döllenirler inşallah. Hemencecik tutunsun bebişleriniz.Güzel haberler alarak gelelim inşallah
Ohh oh büyüyor yumuşlar, sağlıklı ve kaliteli büyüsünler inşallah. Ay yumurtaların büyüdüğüne bu kadar seviniyoruz, karnımızda bebek olunca napıcaz kafayı yeriz artık her hareketine
Kızlar rahim filmi görüntüsünden anlayan var mıRabbim saglıklı buyutsun bir an once evet dedıgın gibi nasıl tepkı verıcem hamıle olsam bilmiıyorum hem aglar hem gulerım sanırsam
Anlamıyom ama at bi bakalım.Kızlar rahim filmi görüntüsünden anlayan var mı
HemenatıyorumAnlamıyom ama at bi bakalım.