Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıklarımda sabahtan bu yana yanma hıssı var ara ara gem sag hem sol kasık bolgemde bugun son kolomen gunum hayırlısı ıle

Kasıklarımda sabahtan bu yana yanma hıssı var ara ara gem sag hem sol kasık bolgemde bugun son kolomen gunum hayırlısı ıle

Ohh oh büyüyor yumuşlar, sağlıklı ve kaliteli büyüsünler inşallah. Ay yumurtaların büyüdüğüne bu kadar seviniyoruz, karnımızda bebek olunca napıcaz kafayı yeriz artık her hareketine

Güzel haberler alarak gelelim inşallah
İnşallah canım, hayırlısıyla çatlarlar ve döllenirler inşallah. Hemencecik tutunsun bebişleriniz.
Off çok zor süreçler, bazen düşünüyorum kadın olmak anne olmak ne kadar zor, bebeği yaparken bile uğraşan yorulan hep kadınlar oluyor. Erkekler keyfinde zevkinde 10 dkda misyonlarını tamamlıyorlar

Ohh oh büyüyor yumuşlar, sağlıklı ve kaliteli büyüsünler inşallah. Ay yumurtaların büyüdüğüne bu kadar seviniyoruz, karnımızda bebek olunca napıcaz kafayı yeriz artık her hareketine

Rabbim saglıklı buyutsun bir an once evet dedıgın gibi nasıl tepkı verıcem hamıle olsam bilmiıyorum hem aglar hem gulerım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…