• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
heralde son çatlayanı alacaksın canım ama işte o çatlamak üzere olan ne zaman çatladı çok sıkıntı :) Ben bundan kurtulmak için cumartesi kan vericem bakalım yoksa aklımdan atamıyorum. en azından çıkmazsa da regli beklerim napimm.
Bat ne zmandi?

Hayırlısıyla biz de güzel haberler vereceğiz ailelerimize inşallah canım. Sabır diyorlar ama bi de her ay umutla bekleyen bizlere sorsunlar o günler nasıl zor geçiyor. Doğum kontrol hapı bitecek 5 gün sonra, kistim kaybolduysa ben de klomene başlayacağım. Sen hangi aşamadasın
Bende ilk kez klomen kullandım salı günü bitti cumartesi günü kontrole gidicem inşallah kaliyeli ve yeterli boyutta olur sekiz ay olmadı bizimde

Kızlar yarin doktora gitmeyi düşünüyorum adetimin 3 gunu doktora bikere daha gtmistim ama bende baska bi sorunvardi bana adetin kacinci gunu gel demisti ama unuttum ben kacinci gunu klomene baslatiyor doktor pek bisi bilmiyorum beni aydinlatirmisinz

heralde son çatlayanı alacaksın canım ama işte o çatlamak üzere olan ne zaman çatladı çok sıkıntı :) Ben bundan kurtulmak için cumartesi kan vericem bakalım yoksa aklımdan atamıyorum. en azından çıkmazsa da regli beklerim napimm.
Normal reglime 5 gün kaldı çatlayana göre 2 gün ay deliricem😁

Kızlar yarin doktora gitmeyi düşünüyorum adetimin 3 gunu doktora bikere daha gtmistim ama bende baska bi sorunvardi bana adetin kacinci gunu gel demisti ama unuttum ben kacinci gunu klomene baslatiyor doktor pek bisi bilmiyorum beni aydinlatirmisinz
Canım ben 2. Günü gittim 3 de başlattı ama herkesde ayni olmuyor sanırım

Umutlarınız tükenmesin kızlar, olacak inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz hiçbirimizin. Klomene adetin 5. Günü başla demişti bana doktor, genelde 5. Günü başlatıyorlar, ama yine de doktora danışmanı öneririm.

İnşallah çift çizgileri görürsünüz ve de yükselen bhcg değerlerini. Bizlere de umut olursunuz bu süreçte, klomenle hamile kalanları gördükçe avuç avuç yutasım geliyor :)

Umutlarınız tükenmesin kızlar, olacak inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz hiçbirimizin. Klomene adetin 5. Günü başla demişti bana doktor, genelde 5. Günü başlatıyorlar, ama yine de doktora danışmanı öneririm.
Teşekkür ederim yarin gidicem bakalim.ne dicek insalllaah guzel haber guzel bisey der

Back