- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.441
Bat ne zmandi?heralde son çatlayanı alacaksın canım ama işte o çatlamak üzere olan ne zaman çatladı çok sıkıntı :) Ben bundan kurtulmak için cumartesi kan vericem bakalım yoksa aklımdan atamıyorum. en azından çıkmazsa da regli beklerim napimm.
Bende ilk kez klomen kullandım salı günü bitti cumartesi günü kontrole gidicem inşallah kaliyeli ve yeterli boyutta olur sekiz ay olmadı bizimdeHayırlısıyla biz de güzel haberler vereceğiz ailelerimize inşallah canım. Sabır diyorlar ama bi de her ay umutla bekleyen bizlere sorsunlar o günler nasıl zor geçiyor. Doğum kontrol hapı bitecek 5 gün sonra, kistim kaybolduysa ben de klomene başlayacağım. Sen hangi aşamadasın
14 mart takvime göre ama yumurtanın çatladığı zamana göre farklı oluyor işte onu çözemedim benBat ne zmandi?
Catlamadan 12 gün sonra filan kan versen cikar herhalde14 mart takvime göre ama yumurtanın çatladığı zamana göre farklı oluyor işte onu çözemedim ben
Normal reglime 5 gün kaldı çatlayana göre 2 gün ay deliricemheralde son çatlayanı alacaksın canım ama işte o çatlamak üzere olan ne zaman çatladı çok sıkıntı :) Ben bundan kurtulmak için cumartesi kan vericem bakalım yoksa aklımdan atamıyorum. en azından çıkmazsa da regli beklerim napimm.
Canım ben 2. Günü gittim 3 de başlattı ama herkesde ayni olmuyor sanırımKızlar yarin doktora gitmeyi düşünüyorum adetimin 3 gunu doktora bikere daha gtmistim ama bende baska bi sorunvardi bana adetin kacinci gunu gel demisti ama unuttum ben kacinci gunu klomene baslatiyor doktor pek bisi bilmiyorum beni aydinlatirmisinz
Bat 10 mart normal döngüme göreBat ne zmandi?
Insalllah yüzümüz güler rabbim anneligi her isteyene versinCanım ben 2. Günü gittim 3 de başlattı ama herkesde ayni olmuyor sanırım
Amin canım inşallah her ay umudum dahada tükeniyorInsalllah yüzümüz güler rabbim anneligi her isteyene versin
Bende oyle sanki hic bebek sahibi olamicakmisim gibi geliyor ☹☹Amin canım inşallah her ay umudum dahada tükeniyor
23 yada 24 şubatta çatladı. Cumartesi 7 martta 13.gün olacak vereceğim bakalımCatlamadan 12 gün sonra filan kan versen cikar herhalde
Benimde 23 yada 24 şubatta çatladı işte 7 martta 13.gün olacak adete de 9 gün var normal reglime göre ama çatlayana göre daha erken gelmesş lazımNormal reglime 5 gün kaldı çatlayana göre 2 gün ay deliricem
Teşekkür ederim yarin gidicem bakalim.ne dicek insalllaah guzel haber guzel bisey derUmutlarınız tükenmesin kızlar, olacak inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz hiçbirimizin. Klomene adetin 5. Günü başla demişti bana doktor, genelde 5. Günü başlatıyorlar, ama yine de doktora danışmanı öneririm.
Bende cumartesi yumurta takibi için gidicem
Amin inşallah canımAy hadi inşallah vumartesi hayırlı haberler yazarız ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?