Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu kadar zor olacağını düşünmüyordum, 1 buçuk yıl korunduk çocuk düşünmüyorduk, korunmayı bırakır bırakmaz hemen olur sanıyodum. Bi de ailelerimize falan söyledik salak gibi, çocuk düşünüyoruz artık diye, üzerinden 8 ay geçti tık yok, e haliyle herkes ağızımızın içine bakıyor güzel haber için

Imtihanımız iste.

Anladım canım herksin bi imtihani var bizimde hizda biraz dusukluk var keciboynuzuna basladik tekrar test vericez. Allah yardimcimiz olsun.

İnşallah canım, Allah izin verdikten sonra 1 tane spermle de olur 1 tane yumurtayla da, tüp bebek yapan bir doktoru takip ediyorum 19 20 yıldır çocuğu olmayan amh ı 0,20 olan kadınları bile tedavi edip çocuk sahibi yapıyor. Doğal yollardan olsun diye uğraşıyoruz hepimiz, inşallah emeklerimiz sonuçsuz kalmayacak. Mart ayı üreme ayı sonuçta :) keçi boynuzunu herkes tavsiye ediyor ben de eşime aldım içemiyor diye tahin pekmez yapıyorum öyle yiyor

Şifa olsum canım. Beklemedeyiz bakalim.

Yaaa okurken aynı bn dedim yaşnız değilsin bende o haldeyim iki buçuk yıl korundk bizde başladm ama üç dört aya olur dedim hesap yaptım güya ama nasip olmadı oladar üzülüyprum ki sekiz ay bitti olmadı inşallah nasip olur bizede ama bn herkesten gizli tuttum tutmaya çalışyorum istemiyorum biliyolar yoksa kaldıramazdm görümcem doğurcak bu ay bende yok hala

kızlar benim doktorum bana adet olman gereken günde test yapmanı istiyorum dedi neden böyle bişey demiş olabilir.. gecikme olunca yap demedi adet gününde yap dedi fikri olan varmı?

kızlar benim doktorum bana adet olman gereken günde test yapmanı istiyorum dedi neden böyle bişey demiş olabilir.. gecikme olunca yap demedi adet gününde yap dedi fikri olan varmı?
Gecikme şart değil regle bir kaç gün kala bile varsa çıkıyor 2. Çizgi silik de olsa.

Canım benim adetim 14 mart takvime göre ama doktorum 7 martta ver dedi kan. Yani 1 hafta öncesi. Zaten varsa az da olsa kana yansıyormuş

Erken gebelik testlerinde regle bir kaç gün kala daha net sonuç veriyor diye biliyorum. Varsa çıkar zaten regl gününe 2 3 gün kala. İnşallah hamilesindir canım, testte görürsün çift çizgiyi

Hayırlısıyla biz de güzel haberler vereceğiz ailelerimize inşallah canım. Sabır diyorlar ama bi de her ay umutla bekleyen bizlere sorsunlar o günler nasıl zor geçiyor. Doğum kontrol hapı bitecek 5 gün sonra, kistim kaybolduysa ben de klomene başlayacağım. Sen hangi aşamadasın

Erken gebelik testlerinde regle bir kaç gün kala daha net sonuç veriyor diye biliyorum. Varsa çıkar zaten regl gününe 2 3 gün kala. İnşallah hamilesindir canım, testte görürsün çift çizgiyi
ayy inşallah canım bende aslında 11 gün gittiğimde çatlamıştı yumurtam ama adet gününü bekliycem yinede..

30 gün canım bu ay erken gördüm yumurtlamayı 10.günde belki ondan demiştir bilmiyorum bende anlamadım nasıl olacak çıkacak mı? Bu hafta 3.hafta daha çünkü adete göre
benimde 11. gün gittiğimde yumurtam çatlamıştı diğerleride çatlamak üzere dedi hangisini baz alıcam adet günü için bilmiyorum

benimde 11. gün gittiğimde yumurtam çatlamıştı diğerleride çatlamak üzere dedi hangisini baz alıcam adet günü için bilmiyorum
heralde son çatlayanı alacaksın canım ama işte o çatlamak üzere olan ne zaman çatladı çok sıkıntı :) Ben bundan kurtulmak için cumartesi kan vericem bakalım yoksa aklımdan atamıyorum. en azından çıkmazsa da regli beklerim napimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…