- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.381
Klomen kullanıyor musunzBakkk yeminle ole oluyor bendim 3 gndur var kesik kesik cikip duruyor yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomen kullanıyor musunzBakkk yeminle ole oluyor bendim 3 gndur var kesik kesik cikip duruyor yaa
Amin inşallah ikimizde geliriz yumurtalar sağlıkla büyümüş olur çatlatma iğnesine gerek bile kalmaz inşalllah gebelik olur rabbim nasip eder bizedehayırlı haberlerle gel canım
Ben hic agri cekmem normalde ama buay cok hisettim valahi bu ne biyice kafayı yedik valla herşeyi dinler olduk yok memem sızladımı yok ağrım girdimi
Kullandim canim bittiKlomen kullanıyor musunz
amin canım inşallah hem bizlere hem bütün isteyenlere.. benim çatlatma iğnesine gerek kalmadı bekliyorum ama tuttumu tutmadımı çok zor bir süreç ya gerçekten yıpranıyoruz. belirti aramaktanda yoruldum.. kadınları işi ne zorAmin inşallah ikimizde geliriz yumurtalar sağlıkla büyümüş olur çatlatma iğnesine gerek bile kalmaz inşalllah gebelik olur rabbim nasip eder bizede
Bnmde bitti salı günü dün ilişkiden önce bnmde oldu stresten mi oldu bilemedm klomen kullanınca ilişkide ağrı yaşayan olmuş bunu okuyunca bende korktm ağrımda olsdu sizin gibiKullandim canim bitti
hadi inşallah hayırlı ağrılardırBen hic agri cekmem normalde ama buay cok hisettim valahi bu ne b
Ben klomen kullandigimda hic bir sey yoktu hatta dr agrin varmi dedi bende yok zaten hisetmwm dedim ozmanlar yoktu su 1 haftadir cok hisediyrum ozellikle deli gibi tatliya doyamiyorum yemek yiyemiyorum sadce tatli 3 gunddur sutlac delisi oldum gece uyanip sutlac yedim 4 gece sol kasgimi cok hisediyrum sancisini ve rahimdeki batmayi ve belimin agrisni bakalim 6 gn snra hemen adet olasam birdaha tedaviye baslayacgimBnmde bitti salı günü dün ilişkiden önce bnmde oldu stresten mi oldu bilemedm klomen kullanınca ilişkide ağrı yaşayan olmuş bunu okuyunca bende korktm ağrımda olsdu sizin gibi
İnsallah kuzum insallah karnimin alti agriyor cok tuhafliklar var bu klomen ne hale soktu bizi yahadi inşallah hayırlı ağrılardır
ben 4 gündür ölçmeye başladım ama başından ölçmek gerekiyor normal vücut sıcaklaığım kaç ona göre anlamam lazımHic olcmedim ben
Bende yapcam adet olursam basliyacagim ilk adet gunumde bakacam ateseben 4 gündür ölçmeye başladım ama başından ölçmek gerekiyor normal vücut sıcaklaığım kaç ona göre anlamam lazım
Hepimizin bitsin bir an önce inşallah.Kuzcukk insallah bu sefer biter hasretin minicik mervis gelir
Ayy çok sevindimm. Hadi bakalım bundan sonrası da gelsin artıkGeldimmm 1 tane cok guzel gelismis dedi igne olmadim tek diye.
Masallah dr banada 3 tane gelismis dedi ama kaliteli degildi kucuktu en son gittigimde 15.mm di allahim insallah tutunur bebisinGeldimmm 1 tane cok guzel gelismis dedi igne olmadim tek diye.
Karşı değilim sadece her durumda ordan Bakılması gerekmiyo diye düşnüyprum
Kiz 2 olmasi ve iğne olmam gerekiyodu sansı arttirmak icin. Simidiye kadar öyle oldu ama tutar mi tutar.Ayy çok sevindimm. Hadi bakalım bundan sonrası da gelsin artık