Klomen yumurta takibi çatlatma iğnesi

Çok teşekkür edeirm, Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı olanı versin.

Ben bu sabah adet oldum canım doktor 12. Günde kan testi verebilirsin demişti. Varsa senin kanda çıkar bence şuan. İnşallah hamilesindir

Benim de bugün iğnede 10. Gün gebelik gebelik testim yoktu ovulasyonla baktım ordan öğrenen çok var çünkü ama normal tek çizgi çıktı hiç öyle göğüs hassasiyete falan yok sadece aynı adet sancıları başladı ve bi anda grip oldum heryerim ağrıyor kan için çok erken demi

Ben bu sabah adet oldum canım doktor 12. Günde kan testi verebilirsin demişti. Varsa senin kanda çıkar bence şuan. İnşallah hamilesindir
Üzülmemeye çalış, bende çok umutlanmıyorum iğne reglide geciktirebiliyor ve belkide halen etkisi mevcut , hepimiz için hayırlısı olsun şu mübarek günlerde isteyen herkese,hepimize sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin yüce rabbim

Üzülmüyorum canım napalım vakti saati var demek ki, bundan 3 4 ay öncesine kadar adetim 3. Günde kesiliyordu şimdi en azından 2 aydır adetim uzun sürüyor düzelmeye başladı.
kendimi bazı şeyleri hazırladım çünkü benim rahim filmim çekilmedi. Eşime gerekli testler yapılmadı eşim doktora gitmedi o yüzden kendimi olmayacağına hazırlamıştım şimdi ilk işim ramazandan sonra rahim filmi istemek sonrada eşimi doktora götürmek ondan sonra tekrar tedavi uygulamayı düşünüyorum

Benim yaşım 45 , doktorumla görüştüm tüp bebek dedi
canim olsun Tüp bebekle şansın varmış 25/30 yaşlarında Tüp bebek yapanda var çevremde ufak bir ihtimal bile olsa değmezmi Bahceci Tüp bebek merkezi doktor Cem çelik ve Doktor Remzi abalı istanbulda bu konuda çok başarılı bide ankara da Doktor Berfu demir var oda Bahceci Tüp bebek şubesinde çalışıyo ankarada

Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ameliyat olmak istemedi .tüp Bebek olmaz deneyin bu sipermlerle zor dedi. Yaptık 2021 de olmadı , sonra ameliyat oldu, altı ay sonra gebe kaldım düştü. Şimdi klomen ovitral denedim olmadi

Geçmiş olsun bence düşük olduysa yine olur 45 yaşındasınız galiba ben 25 yaşındayım ve asla gebelik olmadı bunun yaşla bir alakası olduğunuda süşünmüyorum bende ovitrekle klomen. Tedavisi görüyorum zor bir süreç. Sabırlı olmak lazım sizin ki extra bir sabır istiyor kolay değil .. bence yine olucak merak etmeyin

Evet bende adet ağrısının iki kat fazla ağrı oldu hatta adet olucam diye üzülmüştüm ama bazı kadınlarda lekelenme yerine ağrı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…